JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.019
Απάντηση: Στον Geovaz..., συγκέντρωση νοτίων..., ψηφοφορία προέδρου... κλπ.
Εγέρθητου
Εγέρθητου
Καλά ο Βλάσης φυσικά και γνώριζε.... Τα έχει λιώσει στα clubakia που έπαιζε μουσική :602:Πάντως από μουσικές γνώσεις δεν τα πάτε καλά.... μόνο ο Βλάσης πέρασε τα τεστ....
Διορθώστε με αν κάνω λάθος!
Κόντεψαν να γίνουν πυροτέχνημα με τις "λερωμένες" μπασσαδούρες του!...Ο Σταμάτης που έβαλε τέτοια μουσική λέει ότι άκουσε ένα "κριτς" από τα ηχεία του...
Ψέματα λέω ? :116:
Ένα βινύλιο της αρεσκείας σας!Το 'έπαθλο" δε μας είπες πχιο θα είναι...
Το κινητούλι σου πάντως κόντεψες να το χάσεις χθες...
Μπορώ να πάρω μέρος κι εγώ?Στο επόμενο μίτινγκ θα έχουμε μαθήματα-εξέταση περί ροκ μουσικής... Και ο καθένας θα μπορεί να διαλέγει την δεκαετία που θέλει 60s – 70s – 80s κλπ. γιαυτό ξεκινήστε το διάβασμα! :105:
Κοίτα μην σε πετύχει κανένας και έχεις άλλα.!!!Να και Ιδρυτής ο Μάρκου...
Οταν κάναμε συναντήσεις για μασασούρα , ακόμα και στη γειτονιά σου, εσύ αμολούσες πυρ Αυλους....
Δεν θυμάμαι να έδωσα έγκριση , για τέτοιου είδους σκέψεις δραστηριότητες.!!!
Νίκο είσαι πάντα ευπρόσδεκτος στην παρέα μας και χαρά μου να πάει ο δίσκος σ' εσένα... που μάλλον θα πάει σίγουρα.... γιατι είναι κάκιστοι μαθητές οι φίλοι μου...:105:Μπορώ να πάρω μέρος κι εγώ?
Τότε να βρούμε δίσκο που δεν τον έχω.:107:Νίκο είσαι πάντα ευπρόσδεκτος στην παρέα μας και χαρά μου να πάει ο δίσκος σ' εσένα... που μάλλον θα πάει σίγουρα.... γιατι είναι κάκιστοι μαθητές οι φίλοι μου...:105:
Ούτε ιπτάμενο δίσκο έχει.