Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Nαι ναι......εδω γινοντε τα project εισχωρησης εις την οικια μου!!!!!!!!!!!!:143::143::143:Ολα τα καλούδια ''σκάνε'' στο μαγαζί, γιατί η κυραΒλάσαινα δέρνει άσχημα.:107:
Ασε μας και συ κυρα μου που ερχεσαι στας Αθηνας και δεν μας καταδεχεσαι να μας κανεις πισκεψη!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μη τραβάς παλληκάρι, έχω 4 ασέοι!!!
Εγω στα λεω ....εχεις γαμω της υπογες και μου καθεσαι μπροστα απο την σερβαντα και ακους.......βρε βουρ για κατω και θα σε βοηθησω και γω στο γκρεμισμα....τι γειτονια ειμαστε!!!!!Φτου σου και πάλι φτου σου....
Περίμενες να λείπω απο το σπίτι γιά να πας σε ακρόαση .
Να πιείς τον καφέ μόνος σου.
Ωραίο σύστημα ο Ανδρέας .
Παλιοκερατάδες θα με σμπρώξετε να φτιάξω και μετακομίσω στο υπόγειο...:402:
Και αυτός Ολυμπιακός ήταν πάντως... Κοίτα το!!Παντως οφειλω να πω οτι ο ηχος στον Αντρικο ειναι ειλικρινα πολυ καλος............ο χωρος ειναι αρκετα καλος και σιγουρα βοηθαει στο να ακουγεται καλα το συστημα......
Πραγματι να πω οτι η B&W με τα διαμαντενια της tweeter εχει κανει εξαιρετικη δουλεια εχοντας φτιαξει ενα ηχειο που σου δινει τα παντα!
Ταχυτατο ,μουσικο με εικονα και στησιμο υποδειγματικο εχοντας ξεφυγει απο καποια παλια της προβληματα ...
Αντρικο μου να εισαι παντα καλα και να χαιρεσαι καθε μουσικη στιγμη στην ωραια σου υπογα.........και εισαι και Ολυμπιακαρα βρε παιδι μου.....τι να λεμε τωρα..............πχιοτητα που ελεγε και ο ταπερμαν ο Σημιτης ο ......ασε να μην αρχισω καλλιτερα με δαυτον........ακους εκει αντρας ενα μετρο και ενα milko....πρωθυπουργος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν χρειάζεται δικαιολογίες τώρα που είναι συντονιστής βρε.Ολα τα καλούδια ''σκάνε'' στο μαγαζί, γιατί η κυραΒλάσαινα δέρνει άσχημα.:107:
Στο γνωστό μαγαζάκι ε;Παω για ενα γρηγορο φρεντακι με κανελλα και επιστρεφω........μην ζηλευουτε!!!!!!!!!!!!!!!!11