Στου φιλου Πετρου ..............την υπογα.......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: Απάντηση: Στου φιλου Πετρου ..............την υπογα.......

Να ανοίξεις δικό σου thread Μάνο μας και να μην προσπαθείς να κλέψεις τη δόξα του Πέτρου!

[Άντε και εκεί θα σου δώσουμε συγχαρητήρια όχι μόνο για την αγορά σου, αλλά και γιατί αποφάσισες να σκέφτεσαι και να ξοδεύεις τα χρήματά σου ορθολογικά (you know what I mean...!). Ελπίζω να σου μείνει το "κακό συνήθειο" και να το μεταδώσεις και στην άλλη την Κορίνθια που το ρίχνει στην τρελίτσα και δε βάζει μυαλό με τίποτα!...]
Καμνεται λαθος κυριε ΦΟΥ .......το παω καλμα και με συνεση το πραμα........ειπαμε...πρωτα θα ακουσω και μετα πουλαω την πραματεια μου.........οριστε μια αποδειξη.....σημερις το απογευμα ακουγα αυτο

αυριο το πρωι....φρεσκο thread .....:404::437:

Reaction score
4.808
που πας και τα ξετρυπωνεις ...
γα..ω τα οικονομικα μου μεσα και το 3d μου !!!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στου φιλου Πετρου ..............την υπογα.......

Καμνεται λαθος κυριε ΦΟΥ .......το παω καλμα και με συνεση το πραμα........ειπαμε...πρωτα θα ακουσω και μετα πουλαω την πραματεια μου.........οριστε μια αποδειξη.....σημερις το απογευμα ακουγα αυτο

Tώρα αυτό το βάζεις για να με διαψεύσεις ή να με επιβεβαιώσεις; Τι το θες 40 κιλά αλουμίνιο στο DAC μαρή;! :116:
Περιμένουμε το thread πάντως... :144:

Reaction score
38
Απάντηση: Στου φιλου Πετρου ..............την υπογα.......

Καλό το συστηματάκι σου Πέτρο, όμως νομίζω οτι υστερεί λίγο στις μεσουψηλές και γενικά ακούγεται λίγο laid back. Τι προτίθεσαι να κάνεις γι' αυτό ?

Reaction score
0

Καλό το συστηματάκι σου Πέτρο, όμως νομίζω οτι υστερεί λίγο στις μεσουψηλές και γενικά ακούγεται λίγο laid back. Τι προτίθεσαι να κάνεις γι' αυτό ?
Είναι αλήθεια ότι ακούγεται λίγο laid back αλλά έιναι επειδή ακούω ξαπλωτός...
Όσο για τις μεσουψηλές σκοπεύω να αγοράσω ένα B&W 801 Matrix S3 για να τις τελειοποιήσω...:125:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Είναι αλήθεια ότι ακούγεται λίγο laid back αλλά έιναι επειδή ακούω ξαπλωτός...
Όσο για τις μεσουψηλές σκοπεύω να αγοράσω ένα B&W 801 Matrix S3 για να τις τελειοποιήσω...:125:
Nατααααααααααααααααααααααα ο Πετρακηηηηηηηηηηηηηηηηηςςςςςςςςςςςςςς!!!!

:143::143:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.277

:116::135::137::138:

Reaction score
38

Γειά σου ρε Πετράν. Να είμαστε καλά να πίνουμε κρασιά για να είσαι κι εσύ ακόμα καλύτερα και να χαίρεσαι και να βελτιώνεις τη συστηματάρα σου. Εγώ βέβαια και μετά το τελευταίο ακουόγραμμα όπου ο "τουιτεροδέκτης" μου δεν "αναγνωρίζει" συχνότητες άνω των 12khz, αποφάσισα να αράξω στα κυβικά μου, να ακούω πλέον μουσική κι όχι μηχανήματα. Ισως να πάω σε κατασκευή (diy) ενος Sub, μιας κι αυτό το "ακους" πιο πολύ με την κοιλιά και λιγότερο με τ' αφτιά.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Γειά σου ρε Πετράν. Να είμαστε καλά να πίνουμε κρασιά για να είσαι κι εσύ ακόμα καλύτερα και να χαίρεσαι και να βελτιώνεις τη συστηματάρα σου. Εγώ βέβαια και μετά το τελευταίο ακουόγραμμα όπου ο "τουιτεροδέκτης" μου δεν "αναγνωρίζει" συχνότητες άνω των 12khz, αποφάσισα να αράξω στα κυβικά μου, να ακούω πλέον μουσική κι όχι μηχανήματα. Ισως να πάω σε κατασκευή (diy) ενος Sub, μιας κι αυτό το "ακους" πιο πολύ με την κοιλιά και λιγότερο με τ' αφτιά.
Κριμα Στεφανε για τα αυτια....μπραβο για το Sub!!!!!!!!!!!!!!!:143::143:

Reaction score
0

Το Sub τι θα το κάνεις ...
Δεν ακούνε καλά οι γείτονες?

Reaction score
373

Πανέμορφο σύστημα! Θα ήθελα πολύ να το ακούσω!

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.442
Re: Απάντηση: Στου φιλου Πετρου ..............την υπογα.......

Σουπερ - ντουπερ σύστημα! Να σαι καλά να το απολαμβάνεις. Δεν πιστεύω τα ηχεία να τα πήρες από το φίλο miles πριν αρκετά χρόνια (μέσα από τα χέρια μου :115: ), ε;

Αν θέλεις, πες μας λίγα πράγματα για τις ακουστικές βελτιώσεις που έχεις κάνει στο χώρο σου. Έχεις καμία μέτρηση;

Reaction score
0

Ευχαριστώ παιδιά και σεις να 'στε καλά.

Δεν πιστεύω τα ηχεία να τα πήρες από το φίλο miles πριν αρκετά χρόνια (μέσα από τα χέρια μου ), ε;
Μπορεί, ποιός είναι ο miles?

Αν θέλεις, πες μας λίγα πράγματα για τις ακουστικές βελτιώσεις που έχεις κάνει στο χώρο σου. Έχεις καμία μέτρηση;
Μετά από πολύ διάβασμα και ψάξιμο έβαλα τρεις μπασοπαγίδες εκ κατασκευής του δωματίου. Μία σε γωνία από λεπτή γυψοσανίδα και πετροβάμβακα και δύο Helmholz Resonators (νομίζω έτσι λέγονται) 3x2,9x0,5 m πίσω από τις ντουλάπες. Στο ταβάνι έχω βάλει ψευδοοροφή με εναλάξ διάτρητες γυψοσανίδες με κάποιες άλλες που δεν θυμάμαι τώρα πως λέγονται και πάνω από την ψευδοοροφή το ταβάνι είναι και αυτό καλυμένο με αποροφητικό υλικό.
Μετρήσεις δυστυχώς δεν έχω αν και θα ήθελα (φοβάμαι για το αποτέλεσμα :105:).
Πάντως μπασοπαγίδες δεν είναι ποτέ αρκετές ειδικά σε υπόγειο με όλους τους τοίχους από μπετόν.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.442
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στου φιλου Πετρου ..............την υπογα.......

:444: ευχαριστώ!

Reaction score
38

Το Sub τι θα το κάνεις ...
Δεν ακούνε καλά οι γείτονες?
Οχι, πολύ απλά θα τους επιβάλω ένα ακόμα PSI.!!

Reaction score
371

Σουπερ - ντουπερ σύστημα! Να σαι καλά να το απολαμβάνεις. Δεν πιστεύω τα ηχεία να τα πήρες από το φίλο miles πριν αρκετά χρόνια (μέσα από τα χέρια μου :115: ), ε;
Όχι Δημήτρη, δεν τα πήρε από εμένα.
Αν τα πήρε από τον Σάμυ, τότε όντως είναι τα δικά μου.

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390

Κριμα Στεφανε για τα αυτια....μπραβο για το Sub!!!!!!!!!!!!!!!:143::143:
Δεν έχει καμμία σημασία αν ακούει η όχι κάποιος πάνω απο 12 Khz

To 99 % της μουσικής δεν έχει συχνότητες πάνω απο 12 Khz

Σημασία έχει μόνο η περιοχή απο 200 έως 5-6000 Khz και ακόμα περισσότερο απο 300Hz έως 2000 Khz όπου βρίσκεται το "ψαχνό" στο 90 % των μουσικών οργάνων.

Στην πραγματικότητα όταν υπάρχει ισσοροπία στις μεσαίες συχνότητες κατ' αρχάς ενορχηστρωτικά σε μια σύνθεση , στη συνέχεια στην ηχογράφηση και τέλος στην αναπαραγωγή δεν χρειάζεσαι "ψηλές συχνότητες" εκτός απο πολύ λίγα όργανα που έχουν πληροφορία σε αυτές τις περιοχές. Δηλαδή πιατίνια, μεταλλικά κρουστά κλπ

Ακόμα και σε αυτά τα όργανα οι βασικές αρμονικές είναι στα μεσοψηλά.

Για να κάνουμε την ιστορία σύντομη κανένας λόγος να νομίζει κάποιος πως δεν απολαμβάνει μουσική επειδή δεν ακούει πολύ ψηλές συχνότητες. Η φωνή του ανθρώπου, το σαξόφωνο, το πιάνο, το φλάουτο, η ορχήστρα κλπ δεν έχουν "ψηλές"

¨Ακουσε κανένας σε concert hall κανένα tweeter να παίζει ?

Mόνο τα ηχεία μας έχουν tweeter που κανονικά δεν πρέπει να το ακούμε.

¨Ασχετα αν αυτό πουλάει ....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Τέτοια να λες να παίρνουμε κουράγιο εμείς οι "παλιοσειρές"

Reaction score
1.720

Δεν έχει καμμία σημασία αν ακούει η όχι κάποιος πάνω απο 12 Khz

To 99 % της μουσικής δεν έχει συχνότητες πάνω απο 12 Khz

Σημασία έχει μόνο η περιοχή απο 200 έως 5-6000 Khz και ακόμα περισσότερο απο 300Hz έως 2000 Khz όπου βρίσκεται το "ψαχνό" στο 90 % των μουσικών οργάνων.

Στην πραγματικότητα όταν υπάρχει ισσοροπία στις μεσαίες συχνότητες κατ' αρχάς ενορχηστρωτικά σε μια σύνθεση , στη συνέχεια στην ηχογράφηση και τέλος στην αναπαραγωγή δεν χρειάζεσαι "ψηλές συχνότητες" εκτός απο πολύ λίγα όργανα που έχουν πληροφορία σε αυτές τις περιοχές. Δηλαδή πιατίνια, μεταλλικά κρουστά κλπ

Ακόμα και σε αυτά τα όργανα οι βασικές αρμονικές είναι στα μεσοψηλά.

Για να κάνουμε την ιστορία σύντομη κανένας λόγος να νομίζει κάποιος πως δεν απολαμβάνει μουσική επειδή δεν ακούει πολύ ψηλές συχνότητες. Η φωνή του ανθρώπου, το σαξόφωνο, το πιάνο, το φλάουτο, η ορχήστρα κλπ δεν έχουν "ψηλές"

¨Ακουσε κανένας σε concert hall κανένα tweeter να παίζει ?

Mόνο τα ηχεία μας έχουν tweeter που κανονικά δεν πρέπει να το ακούμε.

¨Ασχετα αν αυτό πουλάει ....
τελικα κατι ξερουν οι γκουρου setακηδες!!!!

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.434

Μηπως να το γυρισουμε στα Full Range???

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89