Στο «σφυρί» βγαίνει η περίφημη Neverland του Μάικλ Τζάκσον

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Στο «σφυρί» βγαίνει η περίφημη Neverland του Μάικλ Τζάκσον

Γιώτα, δεν το πιστεύω... απαντάς στα χαλκευμένα;;;;:happy_9:

Ειδες πως τσιμπησε το μικρουλι ???? :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
4.426
Εγώ διαβάζοντας αυτά που έγραψες εξέλαβα επιθετικότητα. Αν σε παρεξήγησα και η πρόθεσή σου ήταν το πείραγμα ήδη έχω ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου. :happy_4:

Υ.Γ. Για να μου λυθεί η απορία, πόση ηλικιακή διαφορά έχουμε;

GTX

Reaction score
39
Ισα ισα που τα εχω διαβασει ολα εχω παρακολουθησει αμετρητες ωρες CNN και εχω ακουσει αμετρητες μαρτυριες στο ιδιο καναλι απο παιδια. Μεχρι και ο μακολευ καλκιν κατεθεσε τα καλυτερα για τον michael. Το οτι ενας ανθρωπος πιαστηκε κοτσος και πληρωσε 25 εκκατ. δεν σημαινει πως ειναι και ενοχος. Και στις 2 περιπτωσεις δεν αποδειχτηκε τπτ εις βαρος του. Δλδ εσυ αν ειχες μια neverland και ερχονταν παιδια εκει και μια μητερα ελεγε πως κακοποιησες το παιδι της θα μπορουσες να ξεφυγεις ? Ο καθενας μας θα μπορουσε ? Δεν νομιζω.
Ωραία, πες μου κάτι. Το βλέπεις λογικό να κοιμάται κάποιος με μικρά παιδάκια στο κρεββάτι του? Απάντησε μου σε παρακαλώ.

Reaction score
1.213
Εγώ διαβάζοντας αυτά που έγραψες εξέλαβα επιθετικότητα. Αν σε παρεξήγησα και η πρόθεσή σου ήταν το πείραγμα ήδη έχω ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου. :happy_4:

Υ.Γ. Για να μου λυθεί η απορία, πόση ηλικιακή διαφορά έχουμε;

Οχι βρε τι επιθετικοτητα..... απλα σε πειραζω βρε...ασε που εισαι και η συμπαθεια μου ( :happy_9:)....

Δεν σου λεω την ηλικια μου γιατι μετα θα σε αναγκασω να μου εξομολογηθεις και την πραγματικη δικη σου...:cool_11: :cool_11:

HV

Reaction score
0
Ποσοι γονεις κοιμουνται με τα παιδια τους μαζι ? Πως ξερω εγω η εσυ την ψυχοσυνθεση του καθενος ? Ο michael ισως να ειχε αναγκη πχ να νιωσει μπαμπας και δεν ειχε παιδι. Μπορει να ειχε ψυχολογικο προβλημα.
Απο την αλλη κοιμοταν σε ενα δωματιο με αλλες φορες 10 και αλλες 20 παιδια. Δλδ τα αλλα 9 η 19 που ηταν και ποτε δεν βγηκαν να πουν κατι κακο αλλα ελεγαν τα καλυτερα ?

Reaction score
4.426
Οχι βρε τι επιθετικοτητα..... απλα σε πειραζω βρε...ασε που εισαι και η συμπαθεια μου ( :happy_9:)....

Δεν σου λεω την ηλικια μου γιατι μετα θα σε αναγκασω να μου εξομολογηθεις και την πραγματικη δικη σου...:cool_11: :cool_11:

Ευτυχώς δεν χρειάζεται να κρύβομαι.Ακόμα. :happy_9::happy_9:

GTX

Reaction score
39
Ποσοι γονεις κοιμουνται με τα παιδια τους μαζι ?
Άκυρο και μόνο που κάνεις σύγκριση των γονιών μ'εναν άγνωστο.

Πως ξερω εγω η εσυ την ψυχοσυνθεση του καθενος ? Ο michael ισως να ειχε αναγκη πχ να νιωσει μπαμπας και δεν ειχε παιδι. Μπορει να ειχε ψυχολογικο προβλημα.
Ούτε εγώ ούτε εσύ ξέρουμε τη ψυχοσύνθεση του Michael τα μόνα δεδομένα που έχουμε είναι 2.

α. Όταν ένας ενήλικος 40 χρονών κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με ένα παιδάκι που ΔΕΝ είναι το παιδί του ΔΕΝ έχει αθώες προθέσεις.
β. Δεν μιλάμε για οποιοδήποτε ενήλικο, μιλάμε για ψυχικά διαταραγμένο άτομο εκτός και αν υποστηρίζεις ότι απλά είναι λίγο εκκεντρικός :cool_11::cool_11::cool_11:

Απο την αλλη κοιμοταν σε ενα δωματιο με αλλες φορες 10 και αλλες 20 παιδια. Δλδ τα αλλα 9 η 19 που ηταν και ποτε δεν βγηκαν να πουν κατι κακο αλλα ελεγαν τα καλυτερα ?
Ναι οκ εσύ πιστεύεις ότι απλά δεν είπαν τίποτα...όχι ότι τους τα έσκασε για να μη πούν, έτσι τυχαία έχει μείνει άφραγκος νομίζεις. Για να μην πω ότι παίζει και να έδινε λεφτά στους γονείς που του τα πηγαίνανε.

Κοίτα γενικά είσαι εκτός πραγματικότητας...αν θες να ενημερωθείς για το θέμα, ψάξε να βρείς το ντοκυμαντέρ συνέντευξη που του είχε πάρει ο Martin Bashir, μπορεί να καταλάβεις τίποτα.

HV

Reaction score
0
Δεν απαντησες αν εσυ στην θεση του michael αν εισουν αθωος αν θα μπορουσες να ξεφυγεις αλλιως περα απο το να πληρωσεις οπως εκεινος.

Reaction score
1.213
Δεν απαντησες αν εσυ στην θεση του michael αν εισουν αθωος αν θα μπορουσες να ξεφυγεις αλλιως περα απο το να πληρωσεις οπως εκεινος.

Ρε HV διαβασε και κανα ρεπορταζ, τι αν και αν...αν ηταν ο Κοπερφιελντ θα μπορουσε να ξεφυγει και χωρις να πληρωσει..ως δια μαγειας...

Ο ανθρωπος δεν ηταν αθωος..ολα ηταν συντριπτικα εναντιον του.

Και αλλοι ειναι διασημοι και στοχος πολλων αλλα σε τετοια θεση δεν βρεθηκαν...τυχαιο ηταν ?

GTX

Reaction score
39

Φίλε μου τί λες???

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ MICHAEL JACKSON!!!

ΥΓ. Αφού δε μπορώ να κάνω moonwalk

Reaction score
0
Είναι λίγο δύσκολο να μπεις στην ψυχολογία του παιδιού θαύματος που κάνει το σπίτι του Λούνα Πάρκ και κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με αγοράκια HV.
Ο άνθρωπος είναι χαρισματικός μεν, διαταραγμένος δε...

HV

Reaction score
0
Δεν εξεταζουμε αν ειχε ψυχολογικα προβληματα αλλα αν ηταν παιδεραστης. Δυο διαφορετικα concept.
Εγω δεν νομιζω πως ειχε αλλο τροπο απο το να πληρωσει για να σταματησει ολο αυτο το τσιρκο των media εκεινη την εποχη. Θυμαμαι πως απο την 1η στιγμη που ειπωθηκε πως ισως να ηταν παιδεραστης τον ειχε καταδικασει ολη η υδρογειος. Λιγο δυσκολο να γλυτωσεις ανεπαφος οταν υπαρχει τετοια αντιμετωπιση απο ολους. Δλδ εισαι ενοχος μεχρι αποδειξεως του εναντιον ενα πραγμα...Και πως το αποδεικνυεις ?

GTX

Reaction score
39
Δυσκολο να απαντησεις ?

Τί να απαντήσω ρε HV??? Τί θα έκανα στη θέση του Jackson αν κοιμόμουνα με 20 αγοράκια στο κρεββάτι μου???

ΟΚ να σου απαντήσω...θα αυτοκτονούσα!!!

Σε κάλυψα???

HV

Reaction score
0
Ρωτησα τι θα εκανες ΕΣΥ ΑΝ εισουν καποιος διασημος και καποιος ελεγε πως κακοποιησες το μικρο του γιο.....Θα μπορουσες να ξεφυγεις ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρωτησα τι θα εκανες ΕΣΥ ΑΝ εισουν καποιος διασημος και καποιος ελεγε πως κακοποιησες το μικρο του γιο.....Θα μπορουσες να ξεφυγεις ?
Για να κατηγορηθείς για κάτι τέτοιο πάει να πει ότι έχεις δώσει δικαιώματα. Και ο εν λόγω τύπος θα μπορούσε να γίνει πιστευτός αν δεν ήταν τόσο ψυχανώμαλος όσο είναι, να κοιμάται με παιδιά και να κρατάει μωρά έξω από τα μπαλκόνια. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπερασπίζεσαι αυτό το πράγμα που νομίζει ότι ανήκει στο ανθρώπινο είδος?

Για να υπερασπίζεται κάποιος αυτό το άτομο ή είναι αφελής μέχρι βλακείας ή είναι ομοϊδεάτης.

...

HV

Reaction score
0
Ε ναι ενω ο αυστραλος που ταιζε τον κροκοδειλο με το ενα χερι και στο αλλο ειχε το παιδι του......Θελεις να αρχισουμε τετοια παραδειγματα ? Εγω απλα υπερασπιζομαι εναν ανθρωπο που "ομορφηνε" την ζωη ολων μας οταν μεγαλωναμε και που ολοι το ξεχασαν αυτο οταν καποιος βγηκε χωρις αποδειξεις χωρις τπτ και τον κατηγορησε πως ειναι παιδεραστης. Καταδικαστηκε ποτε ? Οχι...Ο κοσμος ομως ειναι κολλημενος και αυτο αρκει για να στιγματισει εναν ανθρωπο.
Κανεις δεν λεει πως δεν ειχε ψυχολογικα προβληματα πχ με την εμφανηση του και με τα μικροβια αλλα παιδεραστης ειναι κατι απιθανο.

GTX

Reaction score
39
Είπαμε μια χαρά παιδί είναι ο Michael απλά είναι λίγο εκκεντρικός :cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
1.213
''Ρωτησα τι θα εκανες ΕΣΥ ΑΝ εισουν καποιος διασημος και καποιος ελεγε πως κακοποιησες το μικρο του γιο.....Θα μπορουσες να ξεφυγεις ?''

Ναι θα μπορουσα να ξεφυγω. Θα ειχα με το μερος μου μια ολοκληρη στρατια πανακριβων δικηγορων , θα ειχα αντιμετωπη μια μεριδα μεσων ενημερωσης που ψοφανε για κιτρινο και ροζ τυπο (οχι τον δικο μας :cool_11:) και πολλες φορες συκοφαντουν με ανυποστατες καταγγελιες ΑΛΛΑ θα ειχα υπερ μου και μια τεραστια μεριδα μεσων ενημερωσης οπως και οπαδων μου που δεν θα ηθελαν να γκρειμισουν αυτο το ειδωλο που αυτοι τοσα χρονια στηριζαν.

Θα ειχα και χιλιαδες αλλους τροπους πιεσης λογω της οικονομικης μου επιφανειας...

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΦΤΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ , ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥς ΠΑΝΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ Η ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΟΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝΑ Η ΕΝΟΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.958
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988