- Reaction score
- 80.191
σιγά μην κάνει και διαλογισμόΧρειάζεται σύνεση στην χρήση του volume.
σιγά μην κάνει και διαλογισμόΧρειάζεται σύνεση στην χρήση του volume.
ναι άμα είσαι κουφος και τερματίζουν και εσύ επιμένεις θα τα ξεπατώσεις.Την περίσσεια ισχύος ουδείς εμίσησε. Σωστό αυτό.
Αλλά δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ξεκολώσεις μεγάφωνα , με έναν μεγάλο ενισχυτή , και μάλιστα σε διάρκεια χρόνου. Χρειάζεται σύνεση στην χρήση του volume.
όχι γιατί αποκλείεται στα 200 που τερματίζει να μην σου δίνει παραμόρφωσηΑν επερνα έναν crown 2x200 μηπως θα ήμουν πιο safe?
Δεδομενου ότι έχω 135" οθόνη η θέση ακρόασης είναι περίπου στα 4 μετρα
Οκ κατάλαβα ευχαριστώ.όχι γιατί αποκλείεται στα 200 που τερματίζει να μην σου δίνει παραμόρφωση
γι αυτό επιλέγουμε μεγαλύτερους ενισχυτές....
ΔΕΝ έχεις av receiver με 110 W/Ch.-Εχοντας av receiver με 110 watt ανά καναλι...
για σε παρακαλω...,πρωί πρωί..ΔΕΝ έχεις av receiver με 110 W/Ch.-
Δευτέρα κιόλας, με τι καρδιά να πάει να εργαστεί, με τι ψυχολογίαγια σε παρακαλω...,πρωί πρωί..
και σύνταξη να βγει....πάλι μίρλα θα χει....αμαπχιαμαυτήτηΔευτεραΔευτέρα κιόλας, με τι καρδιά να πάει να εργαστεί, με τι ψυχολογία
...και επειδη απο οτι φaινεται απο αλλα νηματα εκτιματε πολύ τον Amir να διαβασει και το Conclusion ! του reviewδες εδώ για τον 1502
Review and Measurements of Crown XLS 1502 Amp
This is a review and detailed measurements of the Crown XLS 1502 "PA" Power Amplifier. It is on a kind loan from a member who bought it new and drop shipped it to me. It retails for USD $349 including free Prime shipping from Amazon. At that price, it seems like an incredible value. I have...www.audiosciencereview.com
και παρατήρησε πόσο ανεβαίνει η παραμόρφωση καθώς πλησιάζει ο crown τα αναγραφόμενα watt του
άλλα κ άλλα κράζει....μια χαρά είναι ο κραουνάκης...και επειδη απο οτι φaινεται απο αλλα νηματα εκτιματε πολύ τον Amir να διαβασει και το Conclusion ! του review
εγώ έχω....τα Ψωράλ μου λείπουνΠάρε κι εσύ ένα κραουνάκη μπορείς.