Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 41.969
παλια μου τεχνη κοσκινο..
Η Μάρθα Βούρτση Με τον...Bruno Putzeys μοιάζουν να έχουν μικρότερες διαφορές απ'όσο φανταζόμαστε...α εχετε σοβαρο προβλημα ετσι;
Όχι,εσύ μόνο φωτό από...Χριστουγεννιάτικα δέντρα ξέρεις να ποστάρεις.Ωραίος τίτλος,με παίζεται;
δεν δείχνεις να εκτιμάς την διακριτικότητα μου.....και βλέπουμε
killer εσύ...... γενικα ειμαι υπερ των "στεγνων" μεθοδων, το πιο σημαντικο σε ενα συνολο ειναι ο ιδιοκτητης... μετα(ή και κατα τη διαρκεια) υγιεινό ή γιατι οχι ανθυγιεινό χιουμορ...
Κακός άνθρωπος, σατανάς.Το φάντομ κεντρικό απο δεύτερο ζευγάρι ηχείων δεν έχει καμία λογική, δεν λύνει κανένα πρόβλημα, και πιθανότατα δημιουργεί και καινούργια προβλήματα που δεν υπήρχαν.
Ο Βελζεβούλ όντως φαλακρός .Κακός άνθρωπος, σατανάς.
Φαλακρός βελζεβούλ.
666 μαδεφάκερ, φακ δη μάρσιανς.
Παρεμπιπτόντως, για να χαλαρώσουμε λίγο, η αλήθεια του συστήματος κρύβεται ακριβώς στα 8'42''...
προσεξτε τα ελληνικα tattoo στη πλατη του.
Για να λέμε όμως και τίποτα σοβαρό,ως στραβόξυλο...΄΄παλαιάς κοπής΄΄ με ξενίζει οποιοσδήποτε δημοσιεύει βιντεάκια σε μέσα μαζικής δικτύωσης επιδεικνύοντας σε γνωστούς και αγνώστους τα πολυτελή ΄΄ελέη΄΄ του χωρίς τουλάχιστον να εμπλουτίζονταν από το παραμικρό ουσιαστικό δεδομένο.Παρεμπιπτόντως, για να χαλαρώσουμε λίγο, η αλήθεια του συστήματος κρύβεται ακριβώς στα 8'42''...
Μέσα σε 1 (ένα) δευτερόλεπτο, μια λέξη περιγράφει τη μαγεία του συστήματος. Παρακαλώ εστιάστε στον τόνο της φωνής του ευτυχούς πρασινοφρουρού καθώς προφέρει την αρχέγονη λέξη !
Μη το προσπερνάτε, διαδώστε!
This is the adult version of giving a kid a shitload of money to spend on stuff they know nothing about. As an audio engineer, this setup, albeit nice, is absolutely ridiculous for that space. The amplifier stage could have been a lot better for a lot cheaper, but to each their own