- Reaction score
- 19.386
Να απαντήσω σοβαρά καθώς δεν ξέρω εάν αστειεύεσαι ή όχι. Και επειδή κάποια στιγμή μπορεί να τύχει να το διαβάσει και ο Bhutia. Άλλο τι (πως) ακούς εσύ καθώς εάν υπάρχει μια τόνωση ή βύθιση στο αριστερό αυτί, το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει και στο δεξί (τόσο μεγάλο είναι το localization) και άλλο τι (πως) ακούει το μικρόφωνο. Μετρήσεις σε διάφορα σημεία γύρω απο την θέση ακρόασης είναι για να φτιάξεις όσο πιο πιστή (ες) target curve (s) δηλαδή προτίμηση χα χα. Για ορθότερο αποτέλεσμα και αποτύπωση όμως, του τι πραγματικά συμβαίνει και πως το σύνολο του δωμάτιου θα ¨δράσει¨στη θέση ακρόασης , η μέτρηση πρέπει να είναι μόνο μια, στη θέση ακρόασης. (Ειρωνευόμουν στο πόστ δηλαδή, τα είπα όλα ακριβώς αντίθετα ).Εγώ δεν μπορώ να ακούσω αν κουνηθεί η πολυθρόνα από τα 2,80 και πάει στα τρία.
Λέω στη γυναίκα μου. Βρε αγάπη μου μη βάζεις τόσο σαπούνι όταν σφουγγαρίζεις τις πετρες και γλιστράνε οι πολυθρόνες . Χάνω το μπάσο. Τίποτα εκείνη. Πεντε κιλά σαπούνι στον κουβά!
Διάβασε βρε αγάπη μου της λεω. Διάβασεεε να δεις πόσο σαπούνι χρειάζεται. Τίποτα εκείνη. Τα δικά της. Θυμάσαι τον Βουτσά πως τα ελεγε. Τς τς τς!!
Last edited: