Σωστες επιλογες?

Reaction score
0
Καλησπερα στο φορουμ!Ειμαι φρεσκος γενικα και εδω και στην τεχνολογια.Προσφατα εκανα αγορα οικιακου κινηματογραφου σε κομματια.Ενισχυτη denon av1709 με ηχεια boston acoustics mcs130 και πηγη sony bdp-s350.Ειναι καλος ο συνδυασμος?

Reaction score
1.213
Απάντηση: Σωστες επιλογες?

Γιατι να μην ειναι ? :137:

Αν και συνηθως αυτες οι ερωτησεις γινονται πριν την αγορα...:138:

Οι δικες σου εντυπωσεις ποιες ειναι ?

Reaction score
8

καταρχας καλως ηλθες στο φορουμ και εν συνεχεια, μια χαρα ειναι το συστηματακι σου - απολαυσε το

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
Πατριώτη καλώς ήρθες!Μια χαρα φαίνεται (και μάλλον ακούγεται) το σύστημα.Τώρα ποιός να είσαι απ το Μενίδι?Λες να ξερενόμαστε?

Reaction score
0

παντως απο εδω πηρα ιδεες πριν αγορασω οτιδηποτε.Ακουγεται παρα πολυ καλα αν και με ταλαιπωρησε αρκετα ο ενισχυτης με τις ριθμισεις του.Εγω ηθελα τον 1909 αλλα δεν μπορουσα να περιμενω ενα μηνα και βαλε.Πατριωτακι που λες αν εχεις καμια σχεση με τον παλιο δημαρχο ειναι σιγουρο πως δεν γνωριζομαστε

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
Re: Απάντηση: Σωστες επιλογες?

Πατριωτακι που λες αν εχεις καμια σχεση με τον παλιο δημαρχο ειναι σιγουρο πως δεν γνωριζομαστε
:142:

Reaction score
0

Καλησπερα στο φορουμ!Ειμαι φρεσκος γενικα και εδω και στην τεχνολογια.Προσφατα εκανα αγορα οικιακου κινηματογραφου σε κομματια.Ενισχυτη denon av1709 με ηχεια boston acoustics mcs130 και πηγη sony bdp-s350.Ειναι καλος ο συνδυασμος?
Στον 1709 ΔΕΝ περνα ο ηχος μεσω HDMI ,πως περνεις ηχο ;οπτικη λογικα ετσι ;

Reaction score
0

το ξερω.Αν και για να το καταλαβω χρειαστηκα μια μερα.Εχω βαλει ομοαξονικο,θεωρεις ομως καλυτερη την οπτικη?και κατι αλλο,καλυτερο ηχο με το sub στο normal παρα στο main,αποψη σου?

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.327
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent