Σύγκριση ηχείων προς επιλογή αγοράς

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.268
602 s3, τα είχα πάρει καινούρια πριν 20 χρόνια
Μπάμια.

Reaction score
2.837
Μπάμια.
Έλα ρε συ, μην είσαι αυστηρός... Έχουν βγάλει και 3σχειρότερα! :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.405
Μπάμια.
Δεν ξέρω τι λες εσύ, αυτό που ακούω εμένα με αρέσει και συ τραγούδα :tongue: :lolsign:

Reaction score
9
To 4.3 και το το 4.4 δεν έχουν νόημα, μιας και τα χαμηλά θα τα πάρουν τα σαμπς.

Το 4.1 δεν έχει νόημα από άποψη τιμής, δεν γλυτωνεις κάτι σπουδαίο (εκτός και αν τα αγοράζεις στα μισά του 4.2).

Αρα για μένα είτε πας φουλ 4.2, είτε γιατί μπορείς, αγοράζεις ένα 4.4 (ως φαλλικο σύμβολο επειδή μπορείς) για αριστερό και δεξί! 💪 και όλα τα άλλα 4.2

Για σαμπς, εφόσον δεν θα βρεις pb 2000 καινούργιο, καλύτερα να πουλήσεις αυτό που έχεις και να μας για αλλά.

Οι επιλογές σου δεν είναι πολλές στα λογικά χρήματα και στις κλειστές καμπίνες. Πρώτη επιλογή arendal, μετά τα γνωστά,svs, magnat, elac κλπ. Γαμω τις επιλογές (και θα το βρεις και μεταχειρισμένο στο site) το dynadio 18s το οποίο ειναι παλαβό vfm, μικρό (και άρα μπορείς να πάρεις και να βολέψεις μέχρι και τετράδα στο μέλλον).

Τέλος, μια χαρά επιλογή του 3800 όμως αν μπορείς πάρε τον 4800 ο οποίος έχει μικρή διαφορά στα φράγκα. Λίγο πιο δυνατός, έχει εισόδους για 4 σαμπς, διπλούς διακόπτες, περισσότερα κανάλια.
Οι denon 3800 με 4800 έχουν τα ίδια ακριβώς κανάλια, και στις pre outs εξόδους αλλά και 4 sub και οι δύο απλά ο 4800 είναι λίγο πιο δυνατός
To 4.3 και το το 4.4 δεν έχουν νόημα, μιας και τα χαμηλά θα τα πάρουν τα σαμπς.

Το 4.1 δεν έχει νόημα από άποψη τιμής, δεν γλυτωνεις κάτι σπουδαίο (εκτός και αν τα αγοράζεις στα μισά του 4.2).

Αρα για μένα είτε πας φουλ 4.2, είτε γιατί μπορείς, αγοράζεις ένα 4.4 (ως φαλλικο σύμβολο επειδή μπορείς) για αριστερό και δεξί! 💪 και όλα τα άλλα 4.2

Για σαμπς, εφόσον δεν θα βρεις pb 2000 καινούργιο, καλύτερα να πουλήσεις αυτό που έχεις και να μας για αλλά.

Οι επιλογές σου δεν είναι πολλές στα λογικά χρήματα και στις κλειστές καμπίνες. Πρώτη επιλογή arendal, μετά τα γνωστά,svs, magnat, elac κλπ. Γαμω τις επιλογές (και θα το βρεις και μεταχειρισμένο στο site) το dynadio 18s το οποίο ειναι παλαβό vfm, μικρό (και άρα μπορείς να πάρεις και να βολέψεις μέχρι και τετράδα στο μέλλον).

Τέλος, μια χαρά επιλογή του 3800 όμως αν μπορείς πάρε τον 4800 ο οποίος έχει μικρή διαφορά στα φράγκα. Λίγο πιο δυνατός, έχει εισόδους για 4 σαμπς, διπλούς διακόπτες, περισσότερα κανάλια.
Τώρα οι διπλοι διακόπτες δεν ξέρω τι εννοείς

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.334
602 s3, τα είχα πάρει καινούρια πριν 20 χρόνια
Σα χθες σου φαίνεται Ε;

Έστω, προχθές.

Πάντως στα 18 είναι ενήλικα, τα διώχνεις απ'το σπίτι, να πα να βρούνε δουλειά και καμιά γκόμενα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.405
Στο φτωχό πλήν τίμιο σύστημα που παίζουν εμένα με αρέσει ο ήχος τους.
Έχω ακούσει και άλλες σειρές της εν'λόγο εταιρίας, ίδιας κατηγορίας αλλά και ακριβότερα, για μένα τα 602 s3 παίζουν μακράν καλύτερα.
Άσε που όλα αυτά τα χρόνια δεν ζήτησαν τίποτα και έχουν παίξει από πανηγύρι, βάφτιση, γιορτές σε υψηλές έως στάθμες παραμόρφωσης.
Αν κάτι με χαλούσε θα τα είχα σουτάρει, δεν θα καμάρωνα ακούγοντας να παίζουν σαν τεντζερέδες ;)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.996
Members
38.274