Σύνδεση Ενισχυτή

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του FORUM.Εδώ κ μερικές μέρες είμαι κάτοχος ενός ραδιοενυσχυτή DENON AVR-1910.Αγόρασα τον συγκεκριμένο ενισχυτή μετά απο πάρα πολύ καλό ψάξιμο κ διαβάζοντας για όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά.Ειμαι κάτοχος επίσης μιας LCD LGLH4000 47" πού κ αυτήν την έχω αγοράσει πρόσφατα.Στο όλο σύνολο περιλαμβάνεται κ ένας ψηφιακός δορυφορικός δέκτης XCRUICER απο τον οποίο βλέπω διάφορα δορυφορικά κανάλια.Το προβλημά μου είναι το εξής.Πως μπορώ να συνδέσω την τηλεόραση κ τον δορυφορικό δέκτη στον ραδιοενυσχυτη ετσι ώστε να παίρνω ήχο απο τα ηχεία του HOME CINEMA.Εχω χάσει την μπάλα με τις υποδοχές του ενισχυτή κ το manual του ενισχυτή δεν βοηθάει σχεόν καθόλου.Μπορούν να συνδεθούν όλα τα μηχανήματα στον ραδιοενισχυτη????Μπορώ να έχω ήχο στα ηχεία του HOME CINEMA από τα επίγεια κανάλια της τηλεόρασης??????????Χρεάζομαι κάποιο καλώδιο HDMI για να πάρω κ ήχο κ εικόνα από την τηελεόραση κ απο τον δορυφορικό δέκτη???????Τι καλώδια θα πρέπει να αγοράσω??????Περιμένω να με βοήθήσετε με τις πολύτιμες γνώσεις σας γιατί έχω απελπιστεί ........Να είστε όλοι καλά κ σας ευχαριστώ πολύ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Σύνδεση Ενισχυτή

Ολα μπορουν να συνδεθουν στον AVR.
Αυτη ειναι η δουλεια του αλλωστε.
Απλα πρεπει να παρεις την εξοδο ηχου απ την tv και να την συνδεσεις σε μια εισοδο του AVR και επιλεγεις αυτην οταν θελεις ν ακουσεις τα καναλια απ τα ηχεια.
Η TV εχει αναλογικη η ψηφιακη εξοδο ηχου?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
Από την τηλεόραση ΔΕν περνάει ήχος μεσω hdmi πρός τον ενισχυτή.Αυτό γίνεται γιατί δεν το υποστηρίζει το συγκεκριμένο πρωτόκολλο.
Λογικά η tv σας έχει έξοδο toslink.Αναζητάτε τέτοιο καλώδιο για να έχετε ήχο απ τα τηλεοπτικά κανάλια στα ηχεία σας.

Για τον δορυφόρο δεν ξέρω.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.327
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent