- Reaction score
- 0
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του FORUM.Εδώ κ μερικές μέρες είμαι κάτοχος ενός ραδιοενυσχυτή DENON AVR-1910.Αγόρασα τον συγκεκριμένο ενισχυτή μετά απο πάρα πολύ καλό ψάξιμο κ διαβάζοντας για όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά.Ειμαι κάτοχος επίσης μιας LCD LGLH4000 47" πού κ αυτήν την έχω αγοράσει πρόσφατα.Στο όλο σύνολο περιλαμβάνεται κ ένας ψηφιακός δορυφορικός δέκτης XCRUICER απο τον οποίο βλέπω διάφορα δορυφορικά κανάλια.Το προβλημά μου είναι το εξής.Πως μπορώ να συνδέσω την τηλεόραση κ τον δορυφορικό δέκτη στον ραδιοενυσχυτη ετσι ώστε να παίρνω ήχο απο τα ηχεία του HOME CINEMA.Εχω χάσει την μπάλα με τις υποδοχές του ενισχυτή κ το manual του ενισχυτή δεν βοηθάει σχεόν καθόλου.Μπορούν να συνδεθούν όλα τα μηχανήματα στον ραδιοενισχυτη????Μπορώ να έχω ήχο στα ηχεία του HOME CINEMA από τα επίγεια κανάλια της τηλεόρασης??????????Χρεάζομαι κάποιο καλώδιο HDMI για να πάρω κ ήχο κ εικόνα από την τηελεόραση κ απο τον δορυφορικό δέκτη???????Τι καλώδια θα πρέπει να αγοράσω??????Περιμένω να με βοήθήσετε με τις πολύτιμες γνώσεις σας γιατί έχω απελπιστεί ........Να είστε όλοι καλά κ σας ευχαριστώ πολύ.