Most visitors online was 2492 , on 26 Mar 2025
Δεν έχει σημασία αν βλέπεις βίντεο (ή ακούς ώντιο) στρημιν συνδεδεμένος, ή ως επισκέπτης. Σημασία έχει αν αυτό το υλικό διανέμεται από τον σέρβερ παράνομα, ή νόμιμα. Δεν είναι το Youtube στόχος αυτού του κινηγητού, αλλά άλλα site που μοιράζουν τόρεντς ή κάνουν βίντεο στρήμιν.Να ρωτήσω κάτι για να καταλάβω;Εάν δηλαδή βάλεις στο Ytube να δείς κάτι,θα θεωρείτε παράνομο;Σε εκτός συνδεσης λογαριασμό δηλαδή.
Θα σου δίνουν οι συγκρατούμενές σου καλέ.Να μου φέρνετε σοκολάτες στη φυλακή.
Δεν υπάρχουν παράνομες ip. Υπάρχει παράνομο περιεχόμενο. π.χ. εμένα μου αρέσει η κλασσική μουσική και βάζω κάποιες φορές streaming εγγραφές μεγαλύτερες των 70 ετών! Και;;;; Επίσης, θέλω πχ να στείλω ένα αρχείο δεδομένων τεράστιου όγκου με μετρήσεις σε εταιρεία (μοναδικός παραλλήπτης) Φτιάχνω δικό μου torrent και το στέλνω. Είναι δικό μου, όχι παράνομο. Που είναι το πρόβλημα;Μπορούν, καταγράφοντας τον όγκο των δεδομένων από την παράνομη IP προς τη δική σου.
Εμένα που δεν με αρέσουν οι σοκολάτες τι θα γίνει?Θα σου δίνουν οι συγκρατούμενές σου καλέ.
-Έλα, κάτσε στα γόνατά μου. Έχω σοκολατίτσα.![]()
![]()
Θα τα σιάξει όλα ο Μητσοτάκης!!Και πως θα το κάνουν ακριβως αυτό που οι IP είναι Dynamic ? Θα πληρώνουμε static με το ζόρι ?
(Ντουζιέρες φυλακών mode) Πσς φιλαράκι, σου έπεσε η μπάμια.Εμένα που δεν με αρέσουν οι σοκολάτες τι θα γίνει?
Δεν νομίζω στις φυλακές να κυκλοφορούν ανώμαλοι που τους αρέσουν τα τσουκνίδια, άρα το γλυτώνω το βιασμό![]()
Ναι, καλά. Με τέτοιο σφικτό κωλί απο την ποδηλασία, στα ντους θα πέσουν σίγουρα όλα τα σαπούνια.Δεν νομίζω στις φυλακές να κυκλοφορούν ανώμαλοι που τους αρέσουν τα τσουκνίδια, άρα το γλυτώνω το βιασμό![]()