Σύστημα 6,000€

Reaction score
2.566
Aνοίγω αυτό το θέμα για να διατυπωθούν απόψεις, πρώτον, από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, και δεύτερον, από κατόχους συστημάτων παρόμοιου κόστους. Σκοπός μου είναι να δημιουργηθεί ένα θέμα που να διευκολύνει μικρότερης εμπειρίας άτομα, όπως εγώ και πολλοί άλλοι, να στήσουν ένα αρκετά ποιοτικό, σωστό και ισορροπημένο σύστημα, με μηχανήματα που αποδεδειγμένα ταιριάζουν μεταξύ τους, τέτοιου συνολικού κόστους, χωρίς να χαθούν κυριολεκτικά στις άπειρες εταιρείες κι επιλογές που υπάρχουν στην αγορά σήμερα.
Όσον αφορά στη πηγή, μιλάμε είτε για cd player, είτε για πικάπ, είτε για dac (για σύνδεση με pc).
Όσον αφορά στα ενισχυτικά μιλάμε είτε για ολοκληρωμένο, είτε για προ-τελικό/ούς.
Και όσον αφορά στα ηχεία, προτιμώ να αναφερθούν ηχεία δαπέδου, που να μπορούν να καλύψουν ένα σαλόνι 35τ.μ, που προσεγγίζει και το δικό μου και φαντάζομαι και αρκετά ακόμα.
Όσον αφορά στα καλώδια, μπορούν να ειπωθούν προτάσεις φυσικά λογικού κόστους.
Θεωρώ πολύ σημαντικό οι προτάσεις να προέρχονται από προσωπική ακουστική εμπειρία.
Ελπίζω να ανταποκριθεί η πλειοψηφία των μελών σε ένα κατά την άποψή μου σημαντικό θέμα...

Reaction score
8
Απάντηση: Σύστημα 6,000€

ηχεια Martin Logan, Purity 2.500 EURO

προενισχυτης Dared MC-7P 1.000 EURO

ψηφιακη πηγη το PC

DAC DIY BUFFALO 32 800 EURO περιπου

πλατω ROKSAN RADIUS 5 1.000 EURO

DIY PHONO DACT CT100 800 EURO περιπου

Κεφαλη BENZ MICRO ACE-L 450 EURO

Reaction score
2.566
Ωραίος!! Εντός κόστους και ολοκληρωμένη πρόταση!! Συνεχίζουμε...

Reaction score
7.011

Ωραιο θεμα αλλα....μαλλον κακη εποχη για να το αναλυσουμε.Απο Σεπτεμβρη θα υπαρχουν αρκετες προτασεις πιστευω.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Πρώτη πρόταση

Ηχεία ATC SCM 40 περίπου στα 2300€

Ενισχυτής είτε ο ATC SIA2-150 περίπου στα 2700€

είτε ο Krell S-300i περίπου στα 2600€

Πηγή ο υπολογιστής σου με DAC αυτό που λέει ο Θανάσης, οπότε θες άλλα 800€ περίπου.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Δεύτερη πρόταση

Ενεργά ηχεία με ψηφιακή ισοστάθμιση Meridian DSP5000 Mk II (Ενεργό ηχείο τριών δρόμων - Με δύο ενσωματωμένα D/A converter 96kHz/24bit DSP - 3x75W RMS Power Amplifiers ανά μεγάφωνο και τηλεχειρισμό) τιμή περίπου 5500€

Πηγή και πάλι ο υπολογιστής σου με DAC αυτό που λέει ο Θανάσης, οπότε θες άλλα 800€ περίπου.

D

deleted user 10898

Guest
Ωραίος!! Εντός κόστους και ολοκληρωμένη πρόταση!! Συνεχίζουμε...
οταν στα εγραφα εγω τα μαρτιν λογκαν με τον νταρετ "απο εκει" δεν σου αρεσαν...
τωρα που ο τανασης εβαλε εικονιτσες σε αρεσουν ε?
παρολη την πλακα... πανελ ΜΟΝΟ εαν εχεις πανω απο 1 μετρο απο τον εμπρος τοιχο....

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.219
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος