- Reaction score
- 2.566
Aνοίγω αυτό το θέμα για να διατυπωθούν απόψεις, πρώτον, από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, και δεύτερον, από κατόχους συστημάτων παρόμοιου κόστους. Σκοπός μου είναι να δημιουργηθεί ένα θέμα που να διευκολύνει μικρότερης εμπειρίας άτομα, όπως εγώ και πολλοί άλλοι, να στήσουν ένα αρκετά ποιοτικό, σωστό και ισορροπημένο σύστημα, με μηχανήματα που αποδεδειγμένα ταιριάζουν μεταξύ τους, τέτοιου συνολικού κόστους, χωρίς να χαθούν κυριολεκτικά στις άπειρες εταιρείες κι επιλογές που υπάρχουν στην αγορά σήμερα.
Όσον αφορά στη πηγή, μιλάμε είτε για cd player, είτε για πικάπ, είτε για dac (για σύνδεση με pc).
Όσον αφορά στα ενισχυτικά μιλάμε είτε για ολοκληρωμένο, είτε για προ-τελικό/ούς.
Και όσον αφορά στα ηχεία, προτιμώ να αναφερθούν ηχεία δαπέδου, που να μπορούν να καλύψουν ένα σαλόνι 35τ.μ, που προσεγγίζει και το δικό μου και φαντάζομαι και αρκετά ακόμα.
Όσον αφορά στα καλώδια, μπορούν να ειπωθούν προτάσεις φυσικά λογικού κόστους.
Θεωρώ πολύ σημαντικό οι προτάσεις να προέρχονται από προσωπική ακουστική εμπειρία.
Ελπίζω να ανταποκριθεί η πλειοψηφία των μελών σε ένα κατά την άποψή μου σημαντικό θέμα...
Όσον αφορά στη πηγή, μιλάμε είτε για cd player, είτε για πικάπ, είτε για dac (για σύνδεση με pc).
Όσον αφορά στα ενισχυτικά μιλάμε είτε για ολοκληρωμένο, είτε για προ-τελικό/ούς.
Και όσον αφορά στα ηχεία, προτιμώ να αναφερθούν ηχεία δαπέδου, που να μπορούν να καλύψουν ένα σαλόνι 35τ.μ, που προσεγγίζει και το δικό μου και φαντάζομαι και αρκετά ακόμα.
Όσον αφορά στα καλώδια, μπορούν να ειπωθούν προτάσεις φυσικά λογικού κόστους.
Θεωρώ πολύ σημαντικό οι προτάσεις να προέρχονται από προσωπική ακουστική εμπειρία.
Ελπίζω να ανταποκριθεί η πλειοψηφία των μελών σε ένα κατά την άποψή μου σημαντικό θέμα...