ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ SUZUKI SWIFT ή FORD FIESTA . ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΒS ESP . ΜΗΠΩΣ ΤΑ JEEP ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ? ΟΠΩΣ ΤΟ SUZUKI VITARA Ή ΤΟ JIMNY Ή ΤΟ IGNIS . ΠΑΝΤΑ ΣΕ SUZUKI ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΟΧΗΣ

Reaction score
14
Απάντηση: ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ

Όλα καλά είναι. Σαν καινούργια οδηγός καλύτερα να πάρεις μεταχειρισμένο.

Reaction score
3

Εμένα θα μου επιτρέπατε να πω (για οποιαδήποτε κατηγορία αυτοκινήτου... και με κάθε επιφύλαξη...) SUZUKI
Για να μή γίνω "κακή" αιτία όμως, θα πρότεινα την επιλογή του αυτοκινήτου, για το οποίο θα πιστεύατε ότι σας ταιριάζει και σας αρέσει περισσότερο...

Reaction score
1.846

Μια και δε λες όριο τιμής δες το Mitsubishi Colt που είναι και ωραίο

εκτός από "άσπαστο" και πολύ οικονομικό στα καύσιμα. :107:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439
Καλησπέρα σας και καλώς ορίσατε στο avsite.
Εκτός των προαναφερθέντων καλό θα ήταν να ρίξετε και μια ματιά στο νεο HUNDAI i20.Γενικώς πολύ αξιόπιστη ως εταιρία και με σχετικά φθηνή συντήρηση.
Όσον αφορά τα τζίπ καλό θα ήταν να τα αποφύγετε.Δεν κερδίζεται κάτι εκτός και αν κινείστε συχνά εκτός δρόμου,ενώ δεν είναι τόσο άνετα όσο ένα κανονικό αυτοκίνητο πόλης,ούτε έχουν τόσο καλή οδική συμπεριφορά.Υπάρχει πάντα και η επιλογή της TOYOTA(yaris)φυσικά αλλά είναι σχετικά ακριβότερα απ τα υπόλοιπα.
Εν κατακλείδι συνήθως οι εταιρίες που δίνουν τα περισσότερα χρόνια εγγύησης τείνουν να είναι και οι πιο αξιόπιστες.
Επίσης καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε πεζούς χαρακτήρες γιατί στην διαδικτυακή γλώσσα τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζετε.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.131

Όλα τα γιαπωνέζικα -κι όχι ειδικά τα Suzuki- έχουν δικαιολογημένα τη φήμη των αυτοκινήτων αντοχής.
Στο Colt που πρότεινε ο Ανέμελος, αντιπροτείνω το ολοκαίνουριο Honda Jazz. Όχι μόνο είναι ένα από τα πιο πρακτικά αυτοκίνητα πόλης, αλλά το προηγούμενο μοντέλο -όπως κι όλα τα Honda- φιγουράρει μονίμως στις πρώτες θέσεις των ερευνών αξιοπιστίας αυτοκινήτων, που γίνονται στην Ευρώπη. Επίσης καλύπτεται (όπως και το Colt) από εγγύηση μηχανικών μερών διάρκειας 7 ετών.

Πάντως αν πάμε πέρα από το ζήτημα "αντοχή", νομίζω πως το πιο ολοκληρωμένο σούπερ μίνι αυτή τη στιγμή, είναι το -επίσης ολοκαίνουριο- Ford Fiesta.

Με τα κριτήρια που βάζεις, μην το σκέφτεσαι καθόλου για "τζιποειδές". Ούτε καλύτερα είναι για γενική χρήση ούτε πιο ασφαλή...

Reaction score
152
ως κατοχος Χοντα,υπενθιμιζω πως η εγγυηση που δινει ο Σ ειναι 3 ετη μαμα + 7ετη δυναμικη στη μηχανη και το συστημα μεταδοσης,αρκει να τηρει ο κατοχος τους ορους.να πηγαινει για λαδια,service ανα 10.000χλμ ή 6μηνο,οποιο ερθει πρωτο...

Reaction score
0
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΤΟΧΗΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ABS, ESP (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ), EBD (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΝΕΜΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΕΔΗΣΗΣ), ASR (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΛΚΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ), BRAKE ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΔΗΣΗΣ ΠΑΝΙΚΟΥ), AWK (ALL WHEEL DRIVE - ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΟΧΟΥΣ) :137:

Reaction score
0
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Kαλώς ήρθες Κατερίνα. Όπως σου επισημάνθηκε και παραπάνω στο post του gstriftos, θα ήθελα να σε παρακαλέσω κι εγω να μη γράφεις με κεφαλαία... ευχαριστώ.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.969

Κατερίνα πρώτα πρέπει να σεβαστείς τους κανόνες του φόρουμ.
Ένας είναι ότι δεν επιτρέπονται τα κεφαλαία καθώς δεν είναι ευανάγνωστα και υποτίθεται ότι φωνάζεις.
Και σου επισημάνθηκε.
Κατόπιν μην έχεις ύφος απαιτητικό.
Φράσεις όπως αυτή

"ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ"

και σε αυτό το ύφος δεν είναι ευγενικές.
Την βοήθεια που θέλεις θα την έχεις αλλά δείξε και λίγη ευπρέπεια.

Reaction score
0
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Παρε ενα Segway!:444:

[YOUTUBE]paV5jEnR2Oo[/YOUTUBE]

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.961
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou