ΤΟ ΜΕΤΑΞΩΤΟ STRING

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: ΤΟ ΜΕΤΑΞΩΤΟ STRING

Όταν ένα εν δυνάμει σοβαρό θέμα ,και μάλιστα από ατομο που δεν έχει τέτοιο "ελεύθερο χιούμορ", μετατρέπεται σε κωλοπαρέλαση μπορείς να ποστάρεις οτι θέλεις .Δεν είμαι ηθικολόγος η κριτής .
Η παραίνεση κάποιου να σβηστούν τα άσχετα.....πήγε στα αζήτητα.:frown:
Μανο, δεν εχεις αντιληφθεί οτι..... επειδη το θεμα εχει ενδιαφέρον, πέφτουν και πολλές διαφημισεις.... αλλωστε γι αυτο και ο Βασίλης αργεί να το συνεχίσει.... :wink: δεν τον ξέρεις καλά.....

Τι δεν καταλαβαινεις? :cool:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Όταν ένα εν δυνάμει σοβαρό θέμα ,και μάλιστα από ατομο που δεν έχει τέτοιο "ελεύθερο χιούμορ", μετατρέπεται σε κωλοπαρέλαση μπορείς να ποστάρεις οτι θέλεις .Δεν είμαι ηθικολόγος η κριτής .
Η παραίνεση κάποιου να σβηστούν τα άσχετα.....πήγε στα αζήτητα.:frown:
+1
Δυστυχως ακομα και οι πιο σοβαρες συζητησεις καταληγουν να γινονται καφενειακου επιπεδου, κ δυστυχως χρειαζονται αμφοτερες, αρκει να μπορουμε να αντιληφθουμε τη διαφορα μεταξυ τους.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Είναι περίεργος να δω αν ο Βασίλης θα συνεχίσει να γράφει η θα το μεταφέρει στο ACA.........:unsure:

Reaction score
8.905

Σαν γριές κάνετε... άμα το συνεχίσει ο συνονόματος, φαντάζομαι ότι θα μεταφερθούν τα άσχετα αλλού... δηλαδή θα ρολάρει χωρίς τις “ενδιαφέροντες διαφημίσεις”... :biggrin:

Reaction score
3.341

+1
Δυστυχως ακομα και οι πιο σοβαρες συζητησεις καταληγουν να γινονται καφενειακου επιπεδου, κ δυστυχως χρειαζονται αμφοτερες, αρκει να μπορουμε να αντιληφθουμε τη διαφορα μεταξυ τους.
+1000

Y

Yiannis_B

Guest

Συμφωνώ! αλλά δεν μπορώ να μην συμπαρασταθώ στον φίλο μου τον Βασιλάκη.

Το θέμα έχει μείνει ημιτελές, και επιθυμία όλων είναι να συνεχίσει ο υπαίτιος. Αυτός νομίζω ότι είναι και ο λόγος των διαφημίσεων.

Άμα ολοκληρωθεί, να το καθαρίσουμε.

Reaction score
1.815

ΚΑΜΠΟΥΡΗΗΗΗΗΗΗ ΓΡΑΜΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!:biggrin:

Last edited by a moderator:

Reaction score
250

Λοιπόν :

Θα αρχίσω ένα νέο thread που θα αναφέρεται στην μεθόδευση και την "ιστορία" του συστήματος που προανέφερα !

Ελπίζω να το ξεκινήσω μέχρι το Σάββατο. Εξυπακούεται ότι το Σαββατοκύριακο θα είμαι "ανενεργός" διαδικτυακά λόγω

της γνωστής συγκέντρωσής μας στην Θεσσαλονίκη στην οποία προτίθεμαι να συμμετάσχω (Θεού θέλοντος και συνθηκών

επιτρεπουσών).

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.815

Τελικα ... η ουσια της εναρξης αυτου του thread ηταν οντως τα ....στρινγκς!!!!!!!!:O_o:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.438

Λοιπόν :

Θα αρχίσω ένα νέο thread που θα αναφέρεται στην μεθόδευση και την "ιστορία" του συστήματος που προανέφερα !

Ελπίζω να το ξεκινήσω μέχρι το Σάββατο. Εξυπακούεται ότι το Σαββατοκύριακο θα είμαι "ανενεργός" διαδικτυακά λόγω

της γνωστής συγκέντρωσής μας στην Θεσσαλονίκη στην οποία προτίθεμαι να συμμετάσχω (Θεού θέλοντος και συνθηκών

επιτρεπουσών).
Ψιτ! Για κάνε copy - paste αυτό το θέμα στο ACA, άμα σου βαστάει! :rofl:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.068
Members
38.406
Νεότερο μέλος
wolf23