ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ - Cassandra's Dream (2007)

Reaction score
59
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ - Cassandra's Dream (2007)

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος, για να πραγματοποιήσει το όνειρό του;

Στη φλέβα του "match point", το "Όνειρο της Κασσάνδρας", είναι μια ιστορία για δύο αγαπημένα αδέλφια, μ' ένα κοινό όνειρο, στο οποίο θα εισβάλουν σταδιακά η λαγνεία, ο τζόγος, η απληστία και το έγκλημα για να το μετατρέψουν σε εφιάλτη.

Τα όνειρα της Κασσάνδρας τελειώνουν συνήθως άσχημα και η κορύφωση είναι απρόβλεπτη και συγκλονιστική.

Ο Γούντι Άλεν βρίσκεται, εμφανώς, σε μεγάλη φόρμα και, με τη βοήθεια του Βίλγκος Ζίγκμοντ στη φωτογραφία και του Φίλιπ Γκλας στη μουσική, παραδίδει την πιο μεστή, δυνατή και ώριμη ταινία του.

Ελληνικη πρεμιερα 29/11/2007

Reaction score
50
Ε καλά η "πιο μεστή, δυνατή και ώριμη ταινία του" δεν είναι σίγουρα (κατά την άποψή μου). Πήγε και το είδα χτες. Μέχρι και πριν το τέλος αρκετά ενδιαφέρουσα μπορώ να πω, αν και την πρωτοτυπία του Match Point δεν την έφτανε. Το τέλος μού τα χάλασε λίγο. Εντάξει, σχετικά απρόβλεπτο ήταν αλλά δεν ήταν... ενδιαφέρον. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω, απλά νομίζω ότι η ταινία θα κέρδιζε περισσότερο με κάποιο άλλο τέλος. Περίμενα κάτι που θα με άφηνε άφωνο αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Μην ξεχάσω, η πρωταγωνίστρια απ' τους λόγους να το δείτε. Τρελό παιδί! Δεν είναι Scarlett αλλά το κάτι της το έχει...

Reaction score
164
Το είδα χθες. Δεν θα σχολιάσω τον δικάναλο ήχο (DVD διανομής Σπέντζος).
Μέχρι 5 λεπτά πριν το τέλος ήταν ενδιαφέρον. Αλλά ο αιφνιδιασμός που ήθελε να επιτύχει ο σκηνοθέτης δεν ήρθε ποτέ. Αν και ο αιφνιδιασμός υπήρχε, δόθηκε τόσο ξενέρωτα που δεν έκανε καμία απολύτως αίσθηση.
Καμία απολύτως σχέση για εμένα με το εξαιρετικό Match Point.

Reaction score
6
Απάντηση: ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ - Cassandra's Dream (2007)

Ετσι μου φάνηκε και σε μενα..
Σαν να ηθελε να επαναλάβει το Match Point αλλα δεν του βγήκε στο τελος..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.327
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent