Ταινιες που μπορουμε να δουμε με τα παιδια μας

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
The Brothers Grimm (2005)
Alice in Wonderland (2010)
Jack the Giant Slayer (2013)
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005)
Hugo (2011)
The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)
Transformers (2007)

X-Men: First Class (2011)
Guardians of the Galaxy (2014)
Green Lantern (2011)

Y

Yiannis_B

Guest
Ιδεες για κινηματογραφο χωρις βια,αιμα,τρομο,σεξ κ.τ.λ.
Η χειραγώγηση μιας γεννιάς για να γίνει σαν τα μούτρα μας, είναι πολύ χειρότερη από το τρίπτυχο αίμα-τρόμος-σεξ, και ακριβώς γιατί είναι ψιλο-υπόγεια, την βρίσκω σε -δήθεν- πολύ αθώες ταινίες, για "όλη την οικογένεια". 8-)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Θα έπρεπε να τους έχεις μάθει ήδη απ΄έξω κι ανακατωτά.

:D
Αστα Μελιδη δραμα, εχω κατασταλαξει ότι ειτε είμαι μπουφος ειτε το μυαλο αρνειται, περισοτερες πιθανότητες δινω στο πρωτο, πιστεψε με. :lol:

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906
Η χειραγώγηση μιας γεννιάς για να γίνει σαν τα μούτρα μας, είναι πολύ χειρότερη από το τρίπτυχο αίμα-τρόμος-σεξ, και ακριβώς γιατί είναι ψιλο-υπόγεια, την βρίσκω σε -δήθεν- πολύ αθώες ταινίες, για "όλη την οικογένεια". 8-)

Γιαννη δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο :thumbsup:.

Το να καταπινουμε αμασητο καθε τι που μας πασαρουν αποτελει μεγα σφαλμα.

Επαφιεται στο "φιλτρο" των γονιων το κατα ποσο θα αφησουμε να χειραγωγηθουν.

Οι συμβουλες,η συζητηση,η φιλικη σχεση και η επαφη με τα παιδια μας,αποτελουν την καλυτερη ασπιδα.

Δυστυχως αν και πολυ θα το ηθελα,η τηλεοραση δε γινεται να ειναι σβηστη συνεχως για τους μικρους.

Αλλα ευτυχως υπαρχει και ο καλος κινηματογραφος περα απο τη δηθεν αθωοτητα που πολυ σωστα επισημαινεις,

Τα παιδια εδω στο νημα εχουν προτεινει υπεροχες ταινιες.

Ακριβως γι'αυτο ανοιξε αυτο το θεμα.Ψαχνουμε να βρουμε το οποιο "καλο" ή το μικροτερο δυνατο "κακο" για τα μαναρακια μας που θελουν να δουν ταινια με τη μαμα και το μπαμπα.

Αν εχεις κατι τετοιο υπ'οψιν σου,δωσε και συ μια χειρα βοηθειας και εμπλουτισε τη λιστα ;) :) :drinks:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.679
Μήπως ρε παιδιά, εσείς που θέλετε να προστατέψετε τα παιδιά σας από τις σκληρές εικόνες που δείχνει μια ταινία, έχετε δει τι παιχνίδια παίζουν στο PC τα παιδιά σας;
Έχω δει ότι ταινία θρίλερ, τρόμου, φρίκης υπάρχει και δεν με πτοεί τίποτα.
Και τάπαιξα βλέποντας έναν 16χρονο τι έπαιζε στο PC.

Y

Yiannis_B

Guest
Γιαννη δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο :thumbsup:.

Το να καταπινουμε αμασητο καθε τι που μας πασαρουν αποτελει μεγα σφαλμα.

Επαφιεται στο "φιλτρο" των γονιων το κατα ποσο θα αφησουμε να χειραγωγηθουν.

Οι συμβουλες,η συζητηση,η φιλικη σχεση και η επαφη με τα παιδια μας,αποτελουν την καλυτερη ασπιδα.

Δυστυχως αν και πολυ θα το ηθελα,η τηλεοραση δε γινεται να ειναι σβηστη συνεχως για τους μικρους.

Αλλα ευτυχως υπαρχει και ο καλος κινηματογραφος περα απο τη δηθεν αθωοτητα που πολυ σωστα επισημαινεις,

Τα παιδια εδω στο νημα εχουν προτεινει υπεροχες ταινιες.

Ακριβως γι'αυτο ανοιξε αυτο το θεμα.Ψαχνουμε να βρουμε το οποιο "καλο" ή το μικροτερο δυνατο "κακο" για τα μαναρακια μας που θελουν να δουν ταινια με τη μαμα και το μπαμπα.

Αν εχεις κατι τετοιο υπ'οψιν σου,δωσε και συ μια χειρα βοηθειας και εμπλουτισε τη λιστα ;) :) :drinks:
Αν σου πω ότι στο αυτοκίνητο ακούω Εδώ Λιλιπούπολη για να μου φτιάξει τη μέρα, γομάρι ολόκληρο, ίσως καταλάβεις τι θα έψαχνα αντίστοιχα στον κινηματογράφο -δύσκολο.

Η μόνη ταινία που μου έρχεται στο μυαλό, και έχει τέτοια στοιχεία, είναι το Despicable me. :rolleyes:

Αυτή την μαμά, κάπου την έχω ξαναδεί. :prankster:

Κι αυτά τα βιώνω κάθε μέρα στη δουλειά. ;)

Last edited by a moderator:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.927
1361474-1407_1.jpg

και στο πρώτο 10λεπτο....θείο δεν βάζεις κανένα TRANSFORMERS?!?!?!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89