- Reaction score
- 33
Στο νέο τεύχος του Ηχου έχει τεστ τα νέα Harbeth 30.1. Φοβερά σχόλια. Τα έχει ακούσει κανείς ? Εχουν καιρό να εμφανιστούν στισ εκθέσεις εδώ. Οποιο όμως τέστ διαβάσεις μονον θετικά σχόλια.
Οταν βάλεις το διχίλιαρο επειδή σε αφήσαμε να γράψεις στο avsite , ξαναέλα.κύριε διαχειριστά.. (από Αθήνα) και οι λοιποί συντονισταί..
να μου βάλετε στο λογαριαμό μου παρακαλώ το 1000άρικο που μου τάξατε όταν ανέβασα σε παγκόσμια πρώτη το ριβιγιού εδώ στο site..
Άη ρε Μιχάλη καισύ βραδιάτικα....πας και σκέφτεσαι κάτι πράγματα..Καλα αυτο δεν ειναι κριτήριο ποιότητας, εξάλλου οι περισσότεροι Έλληνες γουστάρουν μπουζούκια. Επίσης φαντάζομαι ότι δεν έχετε πραγματοποιήσει κάποια έρευνα για το τι "άρεσε" στους περισσότερους.
Έγραψαν όμως πολλοί φιλοι του avsite οτι τους άρεσαν οι οποίοι δεν έχουν τα ίδια κριτήρια με τον κοσμο που δεν ασχολείται. Δεν ηταν άποψη ανθρώπων που ακούνε μουσική όπως να'ναι.Προσωπικα δεν πήγα στην έκθεση. Απλά έκανα μια παρατήρηση, ότι η προτίμηση της μάζας δεν ειναι κριτήριο ποιότητας.
Καληνύχτα κι έφεξε,για όσους ονειροπαρμένους και μη δοκιμαστές αραδιάζουν μεταχειρισμένες φράσεις,παραλείποντας συστηματικά να πληροφορήσουν για τις στάθμες ακρόασης και την ακουστική συμπεριφορά του χώρου όπου έγινε η αξιολόγηση.The M40.1 have their own distinct character which is completely different from what seems to be the norm for most modern high-end designs. Even so they are one of the best loudspeakers I ever listened to in my room. It came as a kind of surprise or even shock because they represent everything I hate about other designs – plastic cones, soft domes, lively cabinets that actively contribute to the sound. Based on all my prior experience there was just no bloody way a speaker like the Harbeth should sound any good. Yet it sounds fantastic!
Μάλλον το τύπος είναι κουφός και δεν διαβάζει Avsite και όλους που λένε ότι κάνουν μόνον για το τζάκι !!!!