- Reaction score
- 297
Ευχαριστώ θερμά, Νίκο μου. Ευκαιρίας δοθείσης, μπορούμε να ασχοληθούμε και με την θεία ή/και ανθρώπινη φύση του Ιησού
g.kar said:1. Τεστ αντιγραφής των CDs σε διαφορετικές ταχύτητες και σε διαφορετικά δισκάκια. Στη συνέχεια να γίνει σύγκριση με το πρωτότυπο. Στο τεστ να χρησιμοποιηθεί ένας Η/Υ με DVD Recorder της NEC ή της Plextor. Εναλλακτικά το επαγγελματικό recorder της Tascam.
Software εγγραφής για τον Η/Υ το Exact Audio Copy ή το Nero (τελευταίες εκδόσεις)
2. Τεστ κατευθυντικότητας Hi-End καλωδίων
ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ....! :?
3. Test για τον εντοπισμό της σωστής φάσης στα καλώδια ρεύματος. Υπάρχει διαφορά ?
Ταβανίσιο!Τσαντουλής Βασίλης said:λαμπάτος τελικός (κατα προτίμηση se γύρω στα 60 w) vs τρανζιστορ 350w/c vs " ψηφιακός " 600 w/c
Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και άμεσης προτεραιότητας.Τσαντουλής Βασίλης said:λαμπάτος τελικός (κατα προτίμηση se γύρω στα 60 w) vs τρανζιστορ 350w/c vs " ψηφιακός " 600 w/c (δεν χρειάζεται να τους
προμηθευτείτε . Τους έχω όλους !)
Την έχετεΝίκος Τσαρουχάς said:................ Όλα φυσικά με την σύμφωνη γνώμη του Βασίλη Χουρμουζιάδη και στο συγκεκριμένο χώρο/σύστημα αναφοράς, που προφανώς θα περιλαμβάνει τα συγκεκριμένα ηχεία και ενισχυτικά.
Βασίλης Χουρμουζιάδης [ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ said:]
Οσον αφορά τα Blind tests ιδού οι προτάσεις μου.
(1) "στρωμένο" interconnect εναντίον άστρωτου
(2) Ηλεκτρολογικό καλώδιο τροφοδοσίας επαρκούς διατομής εναντίον αντίστοιχου απο το Κολωνάκι
(3) Ψηφιακά καλώδια. Εχουν διαφορές μεταξύ τους ?
(4) Αντικραδασμικές βάσεις-ποδαράκια-πατούσες. Πόσο αποτελεσματικα είναι ?
(5) Κρυογενικά επεξεργασμένα CDs. Κάνουν διαφορά ?
(6) Upsampling, κάνει ουσιαστική διαφορά ?
(7) Κατευθυντικότητα καλωδίων. Αναφέρθηκε και πιό πρίν. Επικροτώ.
Nai αλλα οχι με οποιοδήποτε τρένο.g.kar said:Την επόμενη φορά θα ανέβω κι εγώ. Να πάμε όλοι με το τρένο.