gstriftos
gilectronikos
- Μηνύματα
- 17.739
- Reaction score
- 4.436
Απάντηση: Τα μυστικα ενος "πετυχημενου" BBQ....
Εντάξει το πιό μαγκιόρικο ψήσιμο,σε σταβλίσιες μπριζόλες,είναι ala argentina.Σιγά όμως μην κάτσω κανά 2 ώρο πάνω απ την φωτιά για να φάω 2 μοσχαρίσιες.
Πάντως να ξέρεις ότι είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα εμπειρίας*.Οπότε όσο περισσότερα κρέατα κάψεις στην αρχή τόσο καλύτερα θα τα κάνεις μετά.
*Εξαιρείται ο Πρόεδρος.Γεννήθηκε γνωρίζοντας.
Υπάρχει εξήγηση.Ένα γρήγορο γύρισμα στην αρχή σε δυνατή φωτιά(μία και μία δηλαδή) δημιουργεί ένα θερμικό σοκ και μια κρούστα στο κρεάς που ''εγκλωβίζει'' τα ζουμιά.Επισης αυτο με τις μπριζολες μου φαινετα οτι οταν τις γυρναω ανα τακτα χρονικα διαστηματα βγαινουν ποιο μαλακες.
Εντάξει το πιό μαγκιόρικο ψήσιμο,σε σταβλίσιες μπριζόλες,είναι ala argentina.Σιγά όμως μην κάτσω κανά 2 ώρο πάνω απ την φωτιά για να φάω 2 μοσχαρίσιες.
Πάντως να ξέρεις ότι είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα εμπειρίας*.Οπότε όσο περισσότερα κρέατα κάψεις στην αρχή τόσο καλύτερα θα τα κάνεις μετά.
*Εξαιρείται ο Πρόεδρος.Γεννήθηκε γνωρίζοντας.