Τα μυστικα ενος "πετυχημενου" BBQ....

gstriftos

gilectronikos
Μηνύματα
17.739
Reaction score
4.436
Απάντηση: Τα μυστικα ενος "πετυχημενου" BBQ....

Επισης αυτο με τις μπριζολες μου φαινετα οτι οταν τις γυρναω ανα τακτα χρονικα διαστηματα βγαινουν ποιο μαλακες.
Υπάρχει εξήγηση.Ένα γρήγορο γύρισμα στην αρχή σε δυνατή φωτιά(μία και μία δηλαδή) δημιουργεί ένα θερμικό σοκ και μια κρούστα στο κρεάς που ''εγκλωβίζει'' τα ζουμιά.


Εντάξει το πιό μαγκιόρικο ψήσιμο,σε σταβλίσιες μπριζόλες,είναι ala argentina.Σιγά όμως μην κάτσω κανά 2 ώρο πάνω απ την φωτιά για να φάω 2 μοσχαρίσιες.

Πάντως να ξέρεις ότι είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα εμπειρίας*.Οπότε όσο περισσότερα κρέατα κάψεις στην αρχή τόσο καλύτερα θα τα κάνεις μετά.



*Εξαιρείται ο Πρόεδρος.Γεννήθηκε γνωρίζοντας.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.280
Μηνύματα
3.047.120
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale
Top