Τα παιδια.....παιζει

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.479
Απάντηση: Τα παιδια.....παιζει

Παρακαλω τον ΑΒΓΔ να μου προσθεσει λιγα μαλλακια στην τελευταια φωτο........ξεφτυλιστηκαμε τελειως...!!!!:143::143:

Άμα μου βάλεις δοντάκια! :138:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Αααααα!!! Από αυτή τη φωτο κατάλαβα ποιός είναι! Ο Βλάσης!!! :142:

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.479
Αααααα!!! Από αυτή τη φωτο κατάλαβα ποιός είναι! Ο Βλάσης!!! :142:

Άσε βρε ψεύτη...αφού στραβώθηκες από τη
...πως τον κατάλαβες; :142:

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.479

:410:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

το κερατο μου...μπηκα στο imagebam και δεν μπορω να ανεβασω μεγαλες τις φωτο........πως το κανω βρε παιδια????

Εμπα στο photobucket.:142:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Εγω παιζω με Dared MC-7P προενισχυτη και τελικο ενα classD 2Χ125/8Ω.Δοκιμασαμε το phonostage Rotel RQ 970 Bx τροποποιημενο απο Πετερμενι με phonostage Dared.Επειτα μπηκε το RCM του Πολωνου(εξαιρετικο-σκηνικη παρουσια,καθαροτητα ηχου)
Μετα βαλαμε τον λαμπατο της SPL audio 2X35 w ολοκληρωμενο ο οποιος ακουστηκε λιγος σε σχεση με το αρχικο προ-τελικο.Και μετα μια σχεδιαση Ελληνικη προ-τελικου τρανζιστορατου σε ταξη Α που αρεσε........... πααααααααρα πολυ σε ολους μας
Ηταν ο καλυτερος ηχος της βραδυας στο σπιτι μου.
Παιξαμε και με κατι καλωδια DIY,interconnect kai ηχειων.Και εκει υπηρξαν σαφεις διαφορες και ομοφωνη αποφαση υπερ των DIY.
Tα ηχειων ειναι η γνωστη ΤΝΤ υλοποιηση με UTP πλεγμενο σε κοτσιδα.Ακομη και ο απιστος Θωμας της παρεας,ο Μαρκου, μου ζητησε να φτιαξουμε ενα σετ για τα ηχεια του.Με το που μπηκαν πανω,αλλαζοντας απο 8TC Kimber,ανοιξε η σκηνη,ατακα στα χαμηλα σφικτη και ταχυτατη και μεσαιες καθαροτατες.Κοστος 2 3μετρων 16 €+ 8 € βυσματα.Τα ιδια καλωδια αλλου μελους ξεφτυλισαν γνωστο ονομα πολλων εκατονταδων €.(δειτε νημα στην DIY κατηγορια)
Και μια εικονα τους καλτσωμενα .....τα χρυσουλια μου.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Μετα το γλυψιμο της αγελαδας εγινε θαυμα...........και χορταριασε ο τοπος

Reaction score
1.777

Nα γραψω και εγω πως ξεκινησε αυτη η ομορφη μερα.
Πρωτα πηρα τηλ τον Μαρκου να τον ξεσηκωσω λεγοντας του ελα απο το σπιτι γιατι θα ερθω να σε παρω με το ζορι!! Αμεσως ο πιλοτος μας εκανε χαμηλη πτηση για Ν.Ηρακλειο. Αφου ακουσαμε για λιγο τα ΟTL [ετσι για να μας φυσηξουν τα bass reflex στην μουρη] ξεκινησαμε για τον επομενο σταθμο στην Καλλιθεα για να συναντηθουμε με τους δυο Γιωργηδες. Φορτωσαμε το εμπορευμα και την καναμε για Κορινθο.Κατι τετοιες στιγμες βλεπεις και πως δενει η χημεια των ανθρωπων!!! πολυ κουβεντα και αφθονο γελιο!!
Μαθαμε επισης οτι το τανκς του Γιωργου στις πισω θεσεις δεν εχει σταχτοδοχειο.
Συνεχεια σε λιγο...

Reaction score
2.248

O προ solid Class A με τον υβριδικό (λάμπα/τρανζίστορ) class A τελικό των 2x100 W ήταν το καλύτερο σετάκι που άκουσα από τις όλες τις αλχημείες που κάναμε (και κατά κοινή ομολογία των υπολοίπων παιδιών).

Μάλιστα και μία τελευταία αλλαγή καλωδιων ηχείων (ιδιοκατασκευής του Μάνου) έδωσε καλύτερο έλεγχο χαμηλών.

Η παρέα ήταν θεότρελη μια φορά. Πέρασα υπέροχα!!! Πάντα τέτοια να έχουμε.:103:

Reaction score
1.777

τολμω να πω οτι το χειροτερο ακουσμα ηταν με τους class d. Τα ηχεια του Μανου εβγαλαν τις αρετες τους με το υδριβιο class a!!!! επισης οι el34 δεν.....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Και ο χαρουμενος σγουρομαλλης

Reaction score
1.777

απο τα 3 phono stage του Γιωργου ηταν μακραν !!!!! Αυτος ομως που πραγματικα με ξετρελλανε ηταν ο προ του Βλασση. Ηταν πραγματικα αλλου!!!!!! μπραβο ρε Βλασση!!πραγματικα να τα χαιρεσαι !!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Μετα το γλυψιμο της αγελαδας εγινε θαυμα...........και χορταριασε ο τοπος

τωρα μαλιστα........τωρα εγινα και γω κουκλος ...σαν τους αλλους!!!!!:136::142::142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Κοιτατε βρε παιδια τι σημαινει να εισαι βαρεμενος με αυτο το σπορ.....αυτος ο δοντας ο Geomiat εφερε απο τον Βολο τις κουτες που βλεπετε φορτωμενες με μηχανακια για να πανε για ακροαση στο τσαρδι του γειτονα μου του πασιγνωστου cellebritie Manos58.!!!

Εφερε εναν προ solid state ,εναν λαμπατο που ξεχαστηκε το τροφοδοτικο του οποτε απλα ηρθε μεχρι την Κορινθο για σουβλακια,εναν τελικο 2χ100 watts class A ,εναν ολοκληρωμενο 2χ35 λαμπατο με EL 34 και κατι καλωδια ηχειων και interconect.....

Περριτο να σας πω οτι το τσαρδι του Μανου εγινε Ταλιμπανεζικο στεκι.....κουτες δεξια αριστερα,καλωδια χονδρα και λεπτεπιλεπτα,προενισχυτης που μπηκε και βγηκε στην κοντρα 4-5 φορες ο καημενος,με 6 στυγνους ΧΑΙΕΝΤΑΔΕΣ να προσπαθουμε να βρουμε σε ποιο σεταπι το χαμογελο ευτυχιας θα γινοταν απο ολους φαρδυτερο,λαμπες και τρανζιστορια να εχουν βγει στην κοντρα ,με τις αρμονικες να φοβοντε να βγουν απο τα ηχεια βλεποντας απεναντι τους ,τους 6 μαντραχαλεους τουρλα επι του καναπεως σαν τους rewiewers του Stereophile βρε παιδι μου!!!!!:143::138::138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Οι εξι παρθενες................................:143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Ο 100 watt class A απο την SPL AUDIO......ΤΑ ΕΙΠΕ......ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ..........

Τι ανδρες βρε παιδι μου...τι κουβαλητες........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Ο αρχιατρος του πικαπιου εν ωρα υπηρεσιας......μαστορευε το εργαλειο του Μανου ....γιατι τωρα τελευταια....δεν του δουλευε καλα!!!!!!!:136::136::135:http://

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Και ειπεν ο Μανος.....θα το κανω και γω ρε ετσι.....ειναι ποιο μαγκας αφτουνος???

Staff online

• abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.290
Νεότερο μέλος
Zagla