Τα παιδια.....παιζει

Reaction score
1.777
Απάντηση: Τα παιδια.....παιζει

Παντως μια πολυ καλη δοκιμη θα ηταν ο προ του Βλασση με τον SPL!!!
Πιστευω οτι το ακουσμα θα ηταν τελειο!!!!
Για τα καλωδια τωρα, τουλαχιστον εγω εχω πει οτι ακουγωνται!!! Η ενσταση μου ειναι το κοστος τους!!!!!!!!

Reaction score
371

Για τα καλωδια τωρα, τουλαχιστον εγω εχω πει οτι ακουγωνται!!! Η ενσταση μου ειναι το κοστος τους!!!!!!!!
Συμφωνούμε απόλυτα!!!

Reaction score
1.777
Απάντηση: Re: Τα παιδια.....παιζει

Πάντα τέτχοια! Οι ακροάσεις είναι απλά η αφορμή για ωραίες παρέες.

Καλό είναι το UTP (το έχω φτιάξει σε διάφορες version). Τελικά προτίμησα το Goertz Mi2.

ΑΒ που να μπορεί να σταθεί δίπλα σε Hypex, π.χ., δεν έχω ακούσει ακόμη - και μάλλον θα περιμένω αρκετά (για πολλούς και διάφορους λόγους).

Κι εμένα μου αρέσει η καθαρή τάξη Α πάντως. 23 Απριλίου έχω γενέθλια. Αν μου δώσετε 200W στο κανάλι (+ να μου καλύψετε τους 20 πρώτους λογαριασμούς της ΔΕΗ) θα σας βγάλω video που καίω τον Tripath μου.

Ο τελικός της SPL πόσο έχει;
Κωστα ο τελικος της spl δεν νομιζω να ειναι καθαρη ταξη Α. Η θερμοκρασια που ανεβασε δεν με επισε για κατι τετοιο!!!!!!!!!! μπορει απλα να ειναι πολωμενος με ποιο πολλα ρευματα αλλα για εντελως Α δεν νομιζω.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Τα παιδια.....παιζει

Κωστα ο τελικος της spl δεν νομιζω να ειναι καθαρη ταξη Α. Η θερμοκρασια που ανεβασε δεν με επισε για κατι τετοιο!!!!!!!!!! μπορει απλα να ειναι πολωμενος με ποιο πολλα ρευματα αλλα για εντελως Α δεν νομιζω.
Κι εμένα μου φάνηκαν πολύ μικρά τα ψυγεία του (ούτε για 50 τάξη Α δεν φτάνουν) και ειδικά από τη στιγμή που λες ότι δεν ζεματούσαν, απλά είναι πολωμένος σχετικά ψηλά.

Πάντως δεν έχει "ακουστεί" καθόλου η συγκεκριμένη εταιρεία.
Θέλουν λίγη δουλειά στο promotion (δυστυχώς ή ευτυχώς χρειάζεται κι αυτό).

Reaction score
1.777
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα παιδια.....παιζει

Κι εμένα μου φάνηκαν πολύ μικρά τα ψυγεία του (ούτε για 50 τάξη Α δεν φτάνουν) και ειδικά από τη στιγμή που λες ότι δεν ζεματούσαν, απλά είναι πολωμένος σχετικά ψηλά.

Πάντως δεν έχει "ακουστεί" καθόλου η συγκεκριμένη εταιρεία.
Θέλουν λίγη δουλειά στο promotion (δυστυχώς ή ευτυχώς χρειάζεται κι αυτό).
παντως ηταν πολυ καλα!!! εμενα να πω την αμαρτια μου χωρις να ξερω κατι για την σχεδιαση τους ποιο πολυ μου φερνει για α β πολωμενος με παραπανω ρευμα, ποιο χαμηλη ταση και λιγη αναδραση ! γι αυτο εχει καμια 10αρια [πεταλα] στο καθε καναλι!! Αν ηταν καθαρη Α θα ειχε παρει φωτια η Καλαμαρια με αυτες τις ψυχτρες!!!!!!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα παιδια.....παιζει

παντως ηταν πολυ καλα!!! εμενα να πω την αμαρτια μου χωρις να ξερω κατι για την σχεδιαση τους ποιο πολυ μου φερνει για α β πολωμενος με παραπανω ρευμα, ποιο χαμηλη ταση και λιγη αναδραση ! γι αυτο εχει καμια 10αρια [πεταλα] στο καθε καναλι!! Αν ηταν καθαρη Α θα ειχε παρει φωτια η Καλαμαρια με αυτες τις ψυχτρες!!!!!!
Είναι μία καλή λύση οι Α/ΑΒ αλλά έχουν κι αυτοί τα θεματάκια τους. :126:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

Κιόμως , μετά απο κανά μισάωρο που έπαιζε , ζεμάταγε κανονικότατα.Δεν κρατούσες το χέρι σου επάνω του.
Οσο για τις ψύκτρες δεν τις είδατε καλά, είναι οι μεγάλες χοντρές του τσουτσα, δυο ανα κανάλι,, ξαναλέω είναι οι μεγάλες οι χοντρές, πάχους σχεδόν 10mm.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

Οσο για τις τάξεις προτιμώ τις Α, ΑΒ, απο τις διάφορες υπόλοιπες.
Του Μάνου ήταν τρανή απόδειξη οτι η δ είναι ξερή στριγκή στον ήχο της σαν γεροντοκόρη.Μιλάω για την συγκεκριμένη υλοποίηση, πάντα.Βέβαια και κάποιο wyred for sound που άκουσα κάποια στιγμή το ίδιο μου είχε φανεί.

Reaction score
1.777

Κιόμως , μετά απο κανά μισάωρο που έπαιζε , ζεμάταγε κανονικότατα.Δεν κρατούσες το χέρι σου επάνω του.
Οσο για τις ψύκτρες δεν τις είδατε καλά, είναι οι μεγάλες χοντρές του τσουτσα, δυο ανα κανάλι,, ξαναλέω είναι οι μεγάλες οι χοντρές, πάχους σχεδόν 10mm.
Γιαννη πρεπει να αγγιξεις κανα PASS που εχει μονο δυο mosfet και θα καταλαβεις !!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

Ασε τακούλη , εχω αγγίξει accuphase τελικό σε τάξη Α , αλλά και του βλάσση χθες.
Ξέρω πόσο ζεματάνε.Οσο ζεμάταγε του βλάσση , άλλο τόσο ζεμάταγε και ο spl.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.160
Σε έναν τελικό που είχα φτιάξει σε τάξη Α, με 18 watt το κανάλι, είχα βάλει τις ίδιες δύο ψύκτρες στο κανάλι και τις υποστήριξα με ανεμιστηράκι για να μην καούν τα εξόδου και δεύτερη φορά.:131:
Με τίποτα δεν είναι 100 watt σε τάξη Α αυτός ο ενισχυτής.

Reaction score
1.777

Σε έναν τελικό που είχα φτιάξει σε τάξη Α, με 18 watt το κανάλι, είχα βάλει τις ίδιες δύο ψύκτρες στο κανάλι και τις υποστήριξα με ανεμιστηράκι για να μην καούν τα εξόδου και δεύτερη φορά.:131:
ακριβως!!!!!!!!!

Reaction score
1.777

Ασε τακούλη , εχω αγγίξει accuphase τελικό σε τάξη Α , αλλά και του βλάσση χθες.
Ξέρω πόσο ζεματάνε.Οσο ζεμάταγε του βλάσση , άλλο τόσο ζεμάταγε και ο spl.
του Βλασση δεν ειναι καθαρη Α.

Reaction score
3.910

Πέτρο ο ενισχυτής είναι μετρημένος από τον κατασκευαστή στα 2x82 watt τάξη Α με 8 mosfet/ κανάλι και 4 λυχνίες στην είσοδο του σήματος. Αυτά γνωρίζω και τα πιστεύω (δεν με πολυενδιαφέρουν οι σχεδιαστικές φιλοσοφίες, διότι κ δεν τις κατέχω κ εστιάζω στο αποτέλεσμα), πιστεύω τον Μιχάλη που τα φτιάχνει.

Στο Μάνο έπαιζε χωρίς πρόσοψη (δηλαδή είχε αυξημένη απαγωγή θερμότητας) κ τελειώνοντας ζεματούσε.

Έχω γράψει τις εντυπώσεις μου στην κατηγορία ηχεία, καθότι ο συγκεκριμένος τελικός με πρίζωσε λόγω της ποιότητάς του να οδηγήσω παθητικά τα Μάρτιν Λόγκαν.

Θεωρώ εξαιρετικό αυτό το σέτ πρό-τελικού και πράγματι λυπήθηκα που ο χρόνος κ η κούραση δεν μας επέτρεψαν να οδηγήσουμε τις ηχειάρες του Βλάσση.

Ο κατασκευαστής τα έχει δοκιμάσει κ μου μετέφερε ότι τα συγκεκριμένα ηχεία σετάρουν υπέροχα.

Νέξτ τάιμ, στο Βόλο που θα φέρει ο Βλάσσης τα ηχειάκια του!!!
(με το φορτηγάκι του Μάνου....)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

Να σας πω ρε λεβέντες για κοιτάξτε τι ψύκτρα εχει ο sugden a21.
Που είναι καθαρή τάξη Α 20watts .

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

Να συμφωνήσω με τον ιατρού και να πω οτι το μηχάνημα δεν είχε καν πρόσοψη, δλδ απαγωγή θερμότητας, αλλού.
Να ξαναπώ οτι δεν είδατε τις ψύκτρες στο φυσικό τους μέγεθος για να καταλάβετε για τι μέγεθος μιλάμε.Να πω οτι ο ενισχυτής είναι πολωμένος στα 1200ma , και τέλος να πω οτι με 8 mosfet /κανάλι , τα οποία δουλεύουν στα 10w έκαστο μια χαρά είναι.Ηδιαφορά απο τα 82 στα 100 πόση θα είναι? μισό db , ε, αντε και είναι .Ε και?
Ο accuphase M8000 που εχει φίλος εδω , και είναι στα 250/8, εχει ελάχιστα μεγαλύτερες ψύκτρες , καθ ύψος και καθόλου νομίζω κατά μήκος.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

Πέτρο ο ενισχυτής είναι μετρημένος από τον κατασκευαστή στα 2x82 watt τάξη Α με 8 mosfet/ κανάλι και 4 λυχνίες στην είσοδο του σήματος. Αυτά γνωρίζω και τα πιστεύω (δεν με πολυενδιαφέρουν οι σχεδιαστικές φιλοσοφίες, διότι κ δεν τις κατέχω κ εστιάζω στο αποτέλεσμα), πιστεύω τον Μιχάλη που τα φτιάχνει.

Στο Μάνο έπαιζε χωρίς πρόσοψη (δηλαδή είχε αυξημένη απαγωγή θερμότητας) κ τελειώνοντας ζεματούσε.

Έχω γράψει τις εντυπώσεις μου στην κατηγορία ηχεία, καθότι ο συγκεκριμένος τελικός με πρίζωσε λόγω της ποιότητάς του να οδηγήσω παθητικά τα Μάρτιν Λόγκαν.

Θεωρώ εξαιρετικό αυτό το σέτ πρό-τελικού και πράγματι λυπήθηκα που ο χρόνος κ η κούραση δεν μας επέτρεψαν να οδηγήσουμε τις ηχειάρες του Βλάσση.

Ο κατασκευαστής τα έχει δοκιμάσει κ μου μετέφερε ότι τα συγκεκριμένα ηχεία σετάρουν υπέροχα.

Ναι ρε χαμένε next time (ετσι γράφεται αγράματε) να πας να κουβαλήσεις τις ηχειάρες του βλάσση εσύ !.Γιατί αυτά τα βόδια δεν κουβαλιούνται εύκολα.!
Λοιπόν next time στο βόλο , α ρε κούνια που σε κούναγε!!!!!!
Θα ακούσουμε αυλούς , !!!!, ναι αλλά απο τηλεφώνου.!!!!!!!!!!:142::141:
Γιατί ούτε αυτά κουβαλιόνται.

Reaction score
3.910

Ξεκινώντας, ας το πιάσω το τέλος, δηλ τον αποχαιρετισμό μας στην Καλλιθέα κατά τις 2.30 το πρωί που εμπεριείχε την προσδοκία γιά νέες εξορμήσεις και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Γιώργη που φρόντισε το ταξίδι μας να γίνει τόσο εύκολο, άνετο και ασφαλές.

Μετά να πάω στον Μανούλι που του μαμήσαμε το σπίτι και στη γλυκύτατη Μάναινα που μας υπέμεινε με ευγένεια κ την συγκατάβαση αντιμετώπισης κ@λοεφήβων!!
Ολόψυχα εύχομαι νάχουν υγεία αυτοί και οι κουκλίτσες τους και καλή επιτυχία στις κωλοπανελλήνιες!!!!

Συνεχίζω με τον μέγκα-σταρ Βλασσούκο που πολυανταμώνουμε τελευταίως κ αντιμετωπίζουμε προβλήματα επιστημονοσεξουαλικά με τρομακτικές ποσότητες αλληλεπίδρασης.
Μετά την εμφύτευση μαλλιών -που θα την κάνει, το βλέπω- θα περάσουμε σε άλλες σφαίρες συνεννόησης, σίγουρα.
Γνωρίσαμε κ την κυρά -την σικάτη κ. Ντίνα, τα κουτσούβελα, ακούσαμε ωραίες μουσικές στο εξαιρετικό σύστημα με τις ηχειάρες κλπ και καταλήξαμε σε κουτουκάκι παληακό με γευστικότατο παίδι και κουβεντούλα μέχρι 1.30

Πανέμορφα και ανθρώπινα τα τσαρδιά τους, ζηλευτά ήρεμη η πόλη,
τι να πω γιά τον ξάδερφο, τον Τακούλη....γούσταρα πολύ.

Reaction score
1.777

παντως για 8 mosfet στο καναλι και ταξη Α δεν μοιαζει!! με ποσο ρεyμα τα πολωνει και σε τη ταση παιζει; παντως παιζει εξαιρετικα!!

Reaction score
2.248

Δεν γνωρίζω εάν ήταν καθαρή τάξη Α ή απλά πολωμένος υψηλότερα, αλλά σαν τάξη Α έκανε τις συστάσεις του και έτσι ακούστηκε.
Ο John έχει δίκιο. Στο τέλος ζεμάταγε παρόλο που η προσοψή του "έλειπε" και είχε περίσσιο εξαερισμό. Το μηχανάκι σχεδόν δεν προθερμάνθηκε και αμέσως με την πρώτο γύρισμα του δίσκου έδειξε τα δόντια του. Ασε που δεν γνωρίζω εάν είχε και ώρες στρωσίματος στην πλάτη του.

Και προσέξτε... δεν μιλάμε για διαφορές που πρέπει να πέσεις σε κατάσταση "νιρβάνα" για να καταλάβεις. Μιλάμε για τεράστια ηχητική διαφορά. (Αλλά και χρηματική φυσικά που δεν το ξεχνάμε εε?)
Μάλιστα για να σας δώσω ένα παράδειγμα διαφορών, σε μία ακρόαση Α/Β με το ίδιο κομμάτι γύρισα και είπα χαμογελαστός στον Τάκη... "Τάκη κλακέτες ήταν τελικά.... με τον D άκουγα παλαμάκια"

Τώρα πόσο καλύτερα είναι τα hipex, tripath, ice κτλ από τα D και εάν "κοντράρουν" έναν class A είναι κάτι που λίγο πολύ το γνωρίζουμε και μένει να το επιβεβαιώσουμε :102:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.292
Νεότερο μέλος
harrybani