alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.726
Γιατί;
Α έτσι γειά σου.Είσαι τρελός; Ποτέ!
Γιατί αλλοιώνει τη γεύση ρε φίλε.Γιατί;
Η επόμενη σκηνή είναι από την ταινία "Πολυτεχνίτης κι Ερημοσπίτης" με τον Θανάση Βέγγο και τον Νίκο Φέρμα... Απολαμβάνουμε... χωρίς λεμόνι.Άμα φάτε καλό μπαβετ, της προκοπής, μετά οι μπάμιες είναι για κακούργημα.
Για μπαβετ βάλτε ιμερσιβ, για μπάμιες το σχεδόν μονοκάναλο.
Πείνασα πάλι..
View attachment 289382
Εγώ είδα τις τιμούλες per piece και ζαλίστηκα ...Έχουμε γκάζια εδώ, και εντοιχιζόμενα μάλιστα.
H δεύτερη εταιρεία με in wall THX DOMINUS, μετά την Perlisten.
KEF Launches THX Architectural Speaker - Essential Install
High-quality home cinematic experiences with KEF’s two new THX Certified architectural speakers.essentialinstall.com
Αν θες Dominus θα πληρώσεις. Όπως και στην Perlisten.Εγώ είδα τις τιμούλες per piece και ζαλίστηκα ...
Δεν διαφωνώ... Πάω να πάρω ένα Depon ν'ακούσω τα εξαιρετικά 310.Αν θες Dominus θα πληρώσεις. Όπως και στην Perlisten.
Αλλιώς, για την ίδια εταιρεία και για ΤΗΧ ULTRA Certification, πας εδώ για μεγάλο, ή εδώ για το μικρότερο. Και τα μοντέλα Dominus καθώς και τα ULTRA η KEF τα εντάσσει στη κατηγορία Extreme Home Theatre. THX ULTRA φτιάχνεις και με αυτά σε όλο το bed layer. 9 στα 10 σαλόνια δεν χρειάζονται κάτι παραπάνω. Μη πω και dedicated. Ομοαξονικό 8άρι με 1.5" tweeter.
Άλλη κατηγορία. Διαφορετικές λύσεις για διαφορετικούς πελάτες - ανάγκες.ν'ακούσω τα εξαιρετικά 310
.. είχα αναφερθει στο ιμερσιβ(ιμερσιβνες ιμερσιβιτι!?) της γευσης στο παρελθον, αν και λιτοδιαιτος εξ ορισμου.Παίξτε τα κλαρίνα..
Σύρτε τους χορούς..
Πείνασ' ο κοσμάκης, φέρτε και κους κους..
Τα μοντέλα εγκατάστασης/εντοιχισμού της KEF είναι στην πλειοψηφία τους άριστα (με το αντίστοιχο κόστος βέβαια, συνυπολογίζοντας τα ενισχυτικά). Εδώ ο Erin μετρά ένα της σειράς με 2 woofer εκατέρωθεν της ομοκεντρικής μονάδας. Δείτε DI (η γρίλια χαλάει κάμποσο την απόκριση αλλά αυτό διορθώνεται).Αν θες Dominus θα πληρώσεις. Όπως και στην Perlisten.
Αλλιώς, για την ίδια εταιρεία και για ΤΗΧ ULTRA Certification, πας εδώ για μεγάλο, ή εδώ για το μικρότερο. Και τα μοντέλα Dominus καθώς και τα ULTRA η KEF τα εντάσσει στη κατηγορία Extreme Home Theatre. THX ULTRA φτιάχνεις και με αυτά σε όλο το bed layer. 9 στα 10 σαλόνια δεν χρειάζονται κάτι παραπάνω. Μη πω και dedicated. Ομοαξονικό 8άρι με 1.5" tweeter.
Πολύ μεγάλη σημασία στην γενική απόδοση παίζει και η καμπίνα. Η εταιρεία έχει συγκεκριμένες διαστάσεις και προδιαγραφές για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ο Erin δεν τις ακολούθησε. Δεν τα έχω δει επακριβώς αλλά επειδή έχω διαβάσει τα specs των καμπινών, από μνήμης θυμάμαι πως αυτό που έφτιαξε ο Erin δεν πλησιάζει καν τα προβλεπόμενα.Τα μοντέλα εγκατάστασης/εντοιχισμού της KEF είναι στην πλειοψηφία τους άριστα (με το αντίστοιχο κόστος βέβαια, συνυπολογίζοντας τα ενισχυτικά). Εδώ ο Erin μετρά ένα της σειράς με 2 woofer εκατέρωθεν της ομοκεντρικής μονάδας. Δείτε DI (η γρίλια χαλάει κάμποσο την απόκριση αλλά αυτό διορθώνεται).
Πάρε καμπίνα αλουμινίου να παίζει όλα τα μπάσα σαν slap bass.παίζει και η καμπίνα
Επειδή άρχισα να βαριέμαι με τις κοινωνικές παρατηρήσεις του @Ν.Κ. , αυτό ελπίζω να οφείλεται στο ότι τα miror neurons σου βαράνε ακόμη σε ικανοποιητικό πρός μεγάλο βαθμό εξασφαλίζοντας σου, φυσιολογικά πρός μεγάλα θα τολμούσα να πω, επίπεδα επίδειξης εμπάθειας βλέποντας τους άλλους να παρακολουθούν τηλεόραση και όχι απο δική σου εσωτερική ανάγκη.Δεν έχω την παραμικρή αναρώτηση πάνω στο πόσο θα ενδιέφερε η μεγάλη εικόνα τόσο τον υποφαινόμενο όσο και την πλειοψηφία από τους υπολοίπους.