Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Βλίζαρντ τι θέση έχεις στην sony? πες μου ειλικρινα.
Ολοι λένε οτι εισαι το πολύ 15 ετών (άλλοι 13) αλλά δεν τους πιστεύω.

Ο τρόπος γραφής σου μου κάνει σε άνθρωπο της οποιασδήποτε εταιρίας που κάνει marketing στα forum κλπ κλπ. Πραγματικά θαυμάζω την υπομονή σου να δέχεσαι τις προσβολές από όλο τον κόσμο
(παρένθεση : που να δεις τι μου λένε πίσω απο την πλάτη σου ακόμα και οι φίλοι του blu-ray)
και να συνεχίζεις τον αγώνα με λάβαρο το PS3!

Για την πατρίδα ρε γαμώτο :bravo: :bravo: :bravo:
ΕΥΓΕ ΕΥΖΩΝΑ! ΕΥΓΕ! :prof:
Έχω ανοχές ... έτσι όταν όσα από τα xbot που έχουν φάει όλη την προπαγάνδα της MS ξεφέυγουν και αρχίζουν τις σαχλαμάρες εναντίων άλλων χρηστών, εγώ τους γράφω στα @@μου και δεν σταματάω να γράφω αυτό που συμβαίνει.

Οι περισσότεροι απλά σας δίνουν μια μούτζα και φεύγουν ή απομακρύνονται λίγο ... μόνο αυτή είναι η διαφορά.

Reaction score
62
Έχω ανοχές ... έτσι όταν όσα από τα xbot που έχουν φάει όλη την προπαγάνδα της MS ξεφέυγουν και αρχίζουν τις σαχλαμάρες εναντίων άλλων χρηστών, εγώ τους γράφω στα @@μου και δεν σταματάω να γράφω αυτό που συμβαίνει.

Οι περισσότεροι απλά σας δίνουν μια μούτζα και φεύγουν ή απομακρύνονται λίγο ... μόνο αυτή είναι η διαφορά.
Στ' ορκίζομαι, δεν κατάλαβα τι θές να πείς...:sad:

Reaction score
164
Βρε συ, απεσταλμένε της Sony επί γης, πόσων χρονών είσαι;

Τιπ για να μην απαντάει ο Blizard: Βάλτε στην ερώτησή σας τη λέξη "συγκεκριμένα". Όταν δεν αερολογεί, ζορίζεται... :happy_5:
Πχ λέει "Το PS3 έχει πολύ καλά παιχνίδια"
Τον ρωτάτε "ποιά συγκεκριμένα" και... μην τον είδατε τον Παναή! :happy_5:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Ρε bliz, εσυ θα μας τρελανεις. Πως μπορεις να εχεις καν αποψη οταν το μονο που ξερεις για το Hd-dvd ειναι οτι ειναι στρογγυλο? Ελεος...
Με τρυπά στη μέση
:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Εσυ εχεις κλειστα τα ματια σου σε οτιδηποτε εκτος του ps3, δεν ειναι δικο μου το προβλημα. Εγω μια χαρα εχω και απο τα 2, και δεν εχω κανενα κολημα στο κεφαλι μου.

Grow up dude.
Αυτή η νέα γενιά, κανένα σέβας.:happy_9: :happy_9: :happy_9:

:rolleyes:

Reaction score
4
ενώ εσύ δεν εισαι PSbot...

Εγώ πάντως ειμαι WiiBot και ειμαι περήφανος

μουαχαχαχαχαχα

Θα βγάλουν ρε κανα drive για το Wii με Blu-Ray και HDDVD support και θα κάνει 300€ max...

Και θα τραβάτε τα μαλλιά σας μετά!

άιντε...σας αφήνω... παω να πάρω αγκαλιά το aircondition μου.

τα κ-λεμε

Reaction score
0
είναι ωραίο να έχουμε τέτοιες απόψεις.
ο πατέρας μου δεν έχει δοκιμάσει ποτέ στην ζωή του μανιτάρια. ποτέ όμως.

κι ομως δεν μπορει. τα βλέπει και του γυρίζουν τ'άντερα...

ρε μάστορα δοκίμασε μανιταράκι.
ΤΣΟΥ ΡΕ
μα ειναι νόστιμο
ΔΕΝ ΘΕΛΩ
Μερικά πράγματα χρειάζεται να τα δοκιμάσουμε , μερικά όχι... γιαυτό έχουμε το μυαλό ώστε να κρίνουμε.

Η πλάκα είναι πως εδώ το δούλεμα αρχίζει να φαίνεται ότι και να κάνεις ... ακόμα και χωρίς μυαλό δηλαδή, με λίγο προσοχή μπορείς να δείς πολλά.
(δοκιμάστε το )

Reaction score
164
Έλα βρε, απλό είναι:
Όσοι διαφωνούν με τον Blizard (το 99% των χρηστών πχ) είναι Xbots. Αυτός, όχι μόνο είναι αντικειμενικός, παντογνώστης, αλλά και επίμονος και αντί απλά να μουντζώσει όλους όσους δεν προσκυνούν τη μία, αγία και ομοούσια Sony, ή όσους δεν πιστεύουν ότι τοPS3 είναι ό,τι καλύτερο έχει κατασκευαστεί από την αρχή του χρόνου, επιμένει και τους γράφει όλους στα @@, μέχρι να λάμψει η αλήθεια! :happy_5:

Reaction score
0
Πχ εδώ ... έχετε έρθει σε αδιέξοδο, και δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγετε χωρίς να παραδεχτείτε κάτι άσχημο για το αγαπημένο σας HD-DVD -VC1.
(ή το ένα ή το άλλο, σας έδωσα και επιλογή)

Οι αξιοπρεπείς από εσάς απλά θα το βουλώσουν ή θα το αποφύγουν .... οι λιγότερο θα αρχίσουν τις επιθέσεις και τις γελοιότητες απέναντι σε κάποιο χρήστη.

Μια-δυο-τρεις , κάποιος άλλος θα έφευγε στο τέλος ή θα μέτραγε τη λέει για το αγαπημένη σας εταιρία ώστε να μην τον βρίζετε , εγώ απλά αδιαφορώ και "ανέχομαι" ας πούμε, τα καραγκιοζιλίκια.

Reaction score
2
Η αληθεια ειναι οτι (προσωπικα) ειμαι με την πλατη στον τοιχο! "happy_1"

Ρε unforgiven, καθε ποστ σου ειναι απολαυση λεμε :happy_5: :happy_5:

Reaction score
62
Πχ εδώ ... έχετε έρθει σε αδιέξοδο, και δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγετε χωρίς να παραδεχτείτε κάτι άσχημο για το αγαπημένο σας HD-DVD -VC1.
(ή το ένα ή το άλλο, σας έδωσα και επιλογή)

Οι αξιοπρεπείς από εσάς απλά θα το βουλώσουν ή θα το αποφύγουν .... οι λιγότερο θα αρχίσουν τις επιθέσεις και τις γελοιότητες απέναντι σε κάποιο χρήστη.

Μια-δυο-τρεις , κάποιος άλλος θα έφευγε στο τέλος ή θα μέτραγε τη λέει για το αγαπημένη σας εταιρία ώστε να μην τον βρίζετε , εγώ απλά αδιαφορώ και "ανέχομαι" ας πούμε, τα καραγκιοζιλίκια.
Εγώ που έχω και τα δύο πού ανήκω??? :happy_9:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Μια-δυο-τρεις , κάποιος άλλος θα σας έφτυνε και θα έφευγε στο τέλος , εγώ απλά αδιαφορώ και "ανέχομαι" ας πούμε, τα καραγκιοζιλίκια.
Τί εννοείς όταν λές ότι ανέχεσαι τα καραγκιοζιλίκια?...........Το 99% των χρηστών διαφωνεί μαζί σου και μας ανέχεσαι κι από πάνω?

Reaction score
164
, εγώ απλά αδιαφορώ και "ανέχομαι" ας πούμε, τα καραγκιοζιλίκια.
Ανοσία έχεις!
Λογικό και αναμενόμενο. Είναι πχ δυνατόν η οχιά να μην έχει ανοσία στο δηλητήριό της; :happy_5::happy_5:

Reaction score
2
Blizard, στο λεω οσο πιο σοβαρα μπορω, και χωρις να θελω να σε προσβαλω. Τα παιδια εδω εχουν μια χαλαρη πολιτικη σε οτι αφορα τις τιμωριες, και δεν νομιζω να το κρυβουν. Καλως ή κακως, δεν ειναι δικο μου το θεμα να το κρινω, αλλα απο τη στιγμη που το αποφασισαν, δεν ειναι και σωστο να τους φερνουμε στα ορια τους. Παντως σε αλλο φορουμ δεν θα ειχες φτασει καν τα 100 ποστ.

Reaction score
0
Εγώ που έχω και τα δύο πού ανήκω??? :happy_9:
Εσύ μάλλον τους ανέχεσαι σε ένα βαθμό ... δεν είμαι και σίγουρος πάντως , δεν θυμάμαι.

Αυτό ουσιαστικά αποθαρρύνει άλλους που θέλουν να πουν κάτι , βλέποντας ότι τα xbot μπορούν να λένε ότι μπούρδα θέλουν εναντίων των χρηστών που "προσβάλουν" το format τους, την κονσόλα τους κλπ κλπ.
(Βέβαια εμένα δεν με επηρεάζει, οπότε ΟΚ)

Reaction score
164
Πάντως τα "xbot" τυχαίνει να είναι και φίλοι μου!!!:happy_5:
Ε αυτό σου λέει! Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι! :happy_5:

Πάντως προσωπικά δεν έχω διαβάσει καμία χοντρή μπούρδα , ούτε υπέρ του PS3, ούτε υπέρ του 360, ούτε υπέρ του BR, ούτε υπέρ του Hd-DVD, εκτός από αυτέ ςπου πετάει κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση ο ιεραπόστολος της Sony...

Reaction score
0
Ας ήσαστε φίλοι.... σας ζητάω να τα χαλάσετε ?
Blizard, στο λεω οσο πιο σοβαρα μπορω, και χωρις να θελω να σε προσβαλω. Τα παιδια εδω εχουν μια χαλαρη πολιτικη σε οτι αφορα τις τιμωριες, και δεν νομιζω να το κρυβουν. Καλως ή κακως, δεν ειναι δικο μου το θεμα να το κρινω, αλλα απο τη στιγμη που το αποφασισαν, δεν ειναι και σωστο να τους φερνουμε στα ορια τους. Παντως σε αλλο φορουμ δεν θα ειχες φτασει καν τα 100 ποστ.
Δεν αμφιβάλω ... ξέρω ότι πρέπει να σταματήσω να λέω την γνώμη μου (έστω και με τόσο τρανταχτά στοιχεία όπως εδώ ) εναντίων του HD-DVD , γιατί θα τα ακούσω από διάφορους και μετά θα έχουμε προβλήματα.

Αλλά αυτό είναι και το καλό του forum ... όσο και να φωνάζουν μερικά άτομα, δεν θα γίνεις ban επειδή είπες την γνώμη σου.

ΥΓ
Λυσσάξτε λοιπόν όσο θέλετε ...

Reaction score
164
Πρώτη φορά ακούω κάποιον να έχει στοιχεία και μάλιστα τρανταχτά, χωρίς να έχει ιδίαν άποψη. Ούτε καν ιδίαν υποψία...

Reaction score
3
Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Αυτό το οποίο αντιλαμβάνομαι είναι ότι σε αυτή τη συζήτηση μετέχουν:
πολλοί που τα έχουν δει και τα δυο format και σε διαφορετικά μηχανήματα,
αρκετοί που τα κατέχουν όλα αυτά τα μηχανήματα, ενίοτε τα μακελεύουν κιόλας,
ένας σταυροφόρος της SONY
και ένα καλόπαιδο ανήλικο.

Όλοι, ακόμα και το καλόπαιδο, παραθέτουν υπέρ και κατά και για τα δυο format και για τους διαφορετικούς αλγόριθμους και για τις διάφορες συσκευές. Όλοι πλην του Ενός.
Αγαπητέ Ένα δεν το βλέπεις αυτό:pc:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Αυτό το οποίο αντιλαμβάνομαι είναι ότι σε αυτή τη συζήτηση μετέχουν:
πολλοί που τα έχουν δει και τα δυο format και σε διαφορετικά μηχανήματα,
αρκετοί που τα κατέχουν όλα αυτά τα μηχανήματα, ενίοτε τα μακελεύουν κιόλας,
ένας σταυροφόρος της SONY
και ένα καλόπαιδο ανήλικο.

Όλοι, ακόμα και το καλόπαιδο, παραθέτουν υπέρ και κατά και για τα δυο format και για τους διαφορετικούς αλγόριθμους και για τις διάφορες συσκευές. Όλοι πλην του Ενός.
Αγαπητέ Ένα δεν το βλέπεις αυτό:pc:

My name is Neo...:happy_5: :happy_5:

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.242
Members
38.293
Νεότερο μέλος