Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Re: Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Όλοι, ακόμα και το καλόπαιδο, παραθέτουν υπέρ και κατά και για τα δυο format και για τους διαφορετικούς αλγόριθμους και για τις διάφορες συσκευές. Όλοι πλην του Ενός.
Αγαπητέ Ένα δεν το βλέπεις αυτό:pc:
Βρε φίλε, έχουμε προχωρήσει πολύ πέραν αυτού ....

Οσοι συνεχίσουνε να υποστηρίζουν τα θετικά για το VC1 και τα αρνητικά για το AVC σε όγκο-ποιότητα , έχουνε μεγάλο πρόβλημα τώρα με την paramount.
Οσοι το άλλαξουν (πχ στα ξένα forum) και τα βγάζουν ίδια , βλέπουν άλλα μεγαλύτερα προβλήματα μετά.

Οι δικοί μας επειδή είδαν ότι δεν υπάρχει φώς, αποφάσισαν να μην πουν τίποτα ουσιαστικό και να κάνουν επίθεση σε εμένα, μήπως έτσι δεν φανούν κάποια πράγματα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Αλλά αυτό είναι και το καλό του forum ... όσο και να φωνάζουν μερικά άτομα, δεν θα γίνεις ban επειδή είπες την γνώμη σου.

ΥΓ
Λυσσάξτε λοιπόν όσο θέλετε ...
Βρε άνθρωπε ποιά γνώμη σου?...............εσύ το μόνο που κάνεις είναι να μεταφέρεις γνώμες από άλλα forum :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: ....εγώ και αρκετοί άλλοι περιμένουμε πως και πως να πείς την δική σου άποψη πάνω στο θέμα αλλά εσύ τίποτα..........συνεχίζεις να postάρεις απόψεις άλλων.......:sad: .........................γι' αυτό λυσσάμε. :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: ..........για το ban καλύτερα να μην ανοίξουμε θέμα. :mad_1:

Reaction score
0
Η γνώμη μου δεν διαφέρει από την δικιά σας .... μάλιστα σας έδωσα όλες τις δυνατές επιλογές να διαλέξετε , όλα ήταν δεκτά.

Αλλά τώρα που ήρθαν τα δύσκολα και δεν υπάρχει τρόπος να θεοποιούμε το VC1 και ταυτόχρονα να μην υποβιβάζουμε την ποιότητα των ταινιών της paramount στο HD-DVD , τρία πουλάκια κάθονταν.

Reaction score
0
Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Τέσπα.....πάω να παίξω Resistance. :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3:

Reaction score
3
Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Λοιπόν σφαχτείτε εσείς και o τελευταίος που θα μείνει ας μου πει ποιος κέρδισε να πάω να αγοράσω τον ανάλογο player.

Άντε διότι δεν έχω και λεφτά μου, τα έχει φάει όλα η φωτογραφική μηχανή.
Η οποία είναι Nikon D80 και όχι Sony A100. Ελπίζω να μην πειράζει αυτό.:happy_5:

Reaction score
0
Πάντως παρατηρώ ότι ο πιο εύκολος τρόπος να γίνει αποδεκτός κάποιος από πολλά μέλη του Avsite είναι να βρίσει τον Blizard. Και δεν τιμά ούτε το Avsite ούτε τα μέλη του αυτή η νοοτροπία όχλου. Και εγώ διαφωνώ συχνά μαζί του αλλά το θέαμα πέντε έξι ατόμων να βρίζουν έναν είναι απαράδεκτο και απορώ γιατί το επιτρέπουν οι συντονιστές. Αν δεν τον αντέχετε μπανάρετέ τον, αλλά αυτή η κατάσταση είναι γελοία.

Παρεμπιπτόντως έχω διαβάσει πολλές βλακείες εναντίον του Blu-ray εδώ μέσα, ανάλογες με όσα λέει ο Blizard για το HD-DVD. Για τη χωρητικότητα, τους codecs, τις γρατζουνιές, τα κοινά transfers που με μαγικό τρόπο δείχνουν καλύτερα στο HD-DVD, το DD+ που ακούγεται καλύτερα από το PCM κτλ.

Reaction score
0
Φίλε , άστο έτσι γιατί έχει το ενδιαφέρον του.... θεωρητικά πρέπει να καταφέρω μόνος μου να τους βάλω στην θέση τους, δεν μου απαγορέυουν να μιλάω.
Πρέπει να είναι κοινωνικό πείραμα.
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. :crazy_1:
Πάντως το θέμα προσφέρεται για κοινωνικά συμπεράσματα αν είχαμε κάποιο poll ...
Eίναι τόσο καθαρό αυτό που λέμε εδώ ώστε μπορεί να το καταλάβει όποιος προσέξει λίγο, που θα ενδιέφερε να μάθουμε πόσοι δεν έχουν πάρει χαμπάρι.

Πολύ ενδιαφέρον για την νοοτροπία της μάζας όταν υπάρχει άρνηση αποδοχής απλών πραγμάτων από μερικούς, για το πόσο επηρεάζουν τους ουδέτερους αντιδράσεις σας αυτές που είδαμε, και αν τελικά βλέπουν την ουσία ή απλά φέυγουν.

Reaction score
19
Θες κοινωνική ανάλυση;

Είναι αξιοπερίεργο γιατί δεν αναρωτιέσαι τί μπορεί να φταίει και το 90% των χρηστών όλων των φορουμ που συμμετέχεις σου φέρονται με αυτόν τον τρόπο.
Και αν έχεις αναρωτηθεί, φένεται να έχεις καταλήξει ότι είσαι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος και θες να μας διαφωτίσεις.

Το ότι είσαι ξεροκέφαλος σου πέρασε ποτέ απ'το μυαλό;

Όταν λες αλλοπρόσαλλα πράγματα, δεν μιλάς ποτέ συγκεκριμένα, κάνεις μαντεψιές για το μέλλον που θα εξόργιζαν και χαρτορήχτρα, όταν δείχνεις πως ΟΤΙ και να γίνει εσύ θα προσπαθήσεις να το φερεις στα μέτρα σου και υπέρ του bluray, τότε ελπίζω να καταλαβαίνεις τουλάχιστον ότι κανείς δε θα σε παίρνει σοβαρά.

Και όλα αυτά, που τα λες με ΤΟΣΗ σιγουριά, σαν αυθεντία, χωρίς να έχεις ούτε καν το τεχνολογικό-επιστημονικό υπόβαθρο, ούτε καν κάποιο σχετικό πτυχίο φαντάζομαι, τότε ναι, θα μας βρίσκεις απέναντί σου σε κάθε ανακρίβεια που γράφεις.
Αν ήσουν πιο μετριόφρων και απλά προβληματιζόσουν μαζί μας, χωρίς να χτυπιόσουν σαν 5χρονο ότι το δικό σου παιχνίδι είναι καλύτερο, τότε σίγουρα όλοι θα είχαν τη δέουσα σοβαρή στάση απέναντί σου.

exile

Videocameras
Reaction score
4.498
Αν μου επιτρεπετε καποια παρεμβαση οντας απλος χρηστης και οχι καποιος ευνοουμενος του avsite οπως ειπωθηκε,τελικα εμεις οι ΑΠΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ που πρεπει να κοιταξουμε για να μαθουμε 5 πραγματα ??Σε forum??Σε εταιρειες εμποριας δισκων??Σε εταιρειες παραγωγης και διανομης??Σε εταιρειες δημιουργιας λογισμικου??Σε τι??
Και μην μου πειτε να ψαξω σε μερικες χιλιαδες σελιδες για να διαβασω για κατι που δεν εχει ακομα καθιερωθει .Ο τελικος χρηστης τι κερδιζει απο ολη αυτη την αντιπαραθεση??Επειδη αρεσουν σε καποιον τα μπλε ΠΡΕΠΕΙ να αγορασει το Μπλε??Η το κοκκινο αντιστοιχα??Η και εγω δεν ξερω τι??

Καθε βοηθεια λοιπον ,τουλαχιστον σε μενα που δεν ξερω,δεκτή...
Ευχαριστω.

Reaction score
164
Επειδή παίρνεις θάρρος και μας έχεις ταράξει στη θεωρία-χωρίς ποτέ να έχεις δει κάτι-, στη μελλοντολογία μυρίζοντας τα νύχια σου ("η Sony ΘΑ κάνει, ΘΑ βγάλει, ΘΑ ράνει"), στο αόριστο ("Υπάρχουν", "έχουν βγει", χωρίς ποτέ κάτι συγκεκριμένο), στη μεταφορά απόψεων τρίτων (μόνο αν σε συμφέρει, ΟΛΟΙ οι άλλοι τα παίρνουν από τη Microsoft που θέλει το κακό μας), θα σε συμβούλευα να αφήσεις τις κοινωνικές αναλύσεις γαι τις Πανελλήνιες που θα δώσεις σε μερικά χρόνια.
Δεν είναι δυνατόν μόνο ΕΣΥ να έχεις δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο.
Έχεις υπερασπιστεί θέματα βλακωδώς με μανία τα οποία παπαγάλιζες και τώρα τα έχεις παρατήσει.
Θυμάσαι ένα eshop που μας είχες φάει τα αυτιά ότι έχει στατιστικά και το BR πήγαινε καλύτερα ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ εβδομάδα; Ε, τώρα το έκανες γαργάρα.
Θυμάσαι που μας γάνωνες το κεφάλι με τις πωλήσεις του PS3; Τώρα που πήρε την κάτω βόλτα, γαργάρα.
Θυμάσαι που μας έλεγες ότι το BR δεν χαλάει με σύρμα; Μετά το video τα μάσησες, μα μου, σου, του, μετά όταν έμαθες ότι το PS3 χάλασε άρχισες τα "άρα δεν ξέρουμε ότι χάλασε το δισκάκι" (Βέβαια προσπέρασες το ότι χάλασε το PS3)
Τόσο καιρό το PS3 είναι τρομερά αξιόπιστο και το 360 για τα μπάζα. Μόλις ακούστηκαν οι πρώτες φωνές, άρχισες τα "είναι η καλύτερη παιχνιδομηχανή" κτλ.
Θυμάσαι που μας έλεγες ότι δεν θα κάνει upscale τα DVD γιατί δεν χρειαζόταν; Μόλις βγήκε το firmware, γαργάρα.

Οι ανακρίβειες που έχεις πει είναι εκτός προηγουμένου. Και ότι δεν απαντάς ποτέ συγκεκριμένα (ουπς! Την είπα την κακιά λέξη!) δείχνει την γενικότερη αξιοπιστία σου.
Όταν τελειώσεις το σχολείο, θα καταλάβεις ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα εκεί έξω.

Reaction score
164
Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας:
Για να κρίνεις κάποιο μέσο θα πρέπει να έχεις
α) ή ιδίαν πείρα, να έχεις παρακολουθήσει πολλές ταινίες, και σε αυτό και στα αντίπαλα φορμά και να ξέρεις ποιό είναι το καλύτερο για σένα, πού υπερτερεί το ένα και πού το άλλο.
β) Βαθιά γνώση της θεωρίας, να ξέρεις πώς ακριβώς δουλευει κάθε codec, πώς το κάθε μέσο, πού υπερτερεί ο ένας και πού ο άλλος.

Προσωπικά έχω ελάχιστη θέαση σε BR, αλλά εμπιστεύομαι δύο-τρία άτομα από εδωμέσα με τα οποία έχω μιλήσει και ξέρω κατά πόσον μου μεταφέρουν αξιόπιστες πληροφορίες και κατά πόσο με δουλεύουν προσπαθώντας να περάσουν το δικό τους. Δεν υιοθετώ απόψεις "κάποιος, κάπου, κάποτε, είπε κάτι" ούτε βασίζομαι σε sites τύπου www.ps3.gr, www.xbox.gr, παρ' όλο που τα διαβάζω όταν βαριέμαι. Και φυσικά δεν σας γεμίζω links προς τα εκεί.
Θα έπαιρνα και BR αν έκανε 200Ε, δεν είμαι οπαδός κανενός συστήματος, και ας είναι χειρότερο από το Hd-dvd, μόνο και μόνο για να βλέπω και άλλες ταινίες. Υποστηρίζω την τσέπη μου και μόνο και πήρα hd-dvd γιατί ήταν πολύ φτηνό, ως συμπλήρωμα του 360.

Οι υπόλοιποι ήθελα να ήξερα σε ποιά κατηγορία ανήκετε...

Reaction score
0
Όταν λες αλλοπρόσαλλα πράγματα, δεν μιλάς ποτέ συγκεκριμένα, κάνεις μαντεψιές για το μέλλον που θα εξόργιζαν και χαρτορήχτρα, όταν δείχνεις πως ΟΤΙ και να γίνει εσύ θα προσπαθήσεις να το φερεις στα μέτρα σου και υπέρ του bluray, τότε ελπίζω να καταλαβαίνεις τουλάχιστον ότι κανείς δε θα σε παίρνει σοβαρά.
Ήμουν εντελώς συγκεκριμένος... είπα ότι η paramount έβαλε AVC αντί VC1, και σας ρώτησα αν πιστεύετε θα υπάρξει θεωρητικά διαφορά στην ποιότητα των δίσκων, σε σχέση πάντα με το μεγαλύτερο AVC του BR και το VC1 του HD-DVD.

Αν λέγατε ΟΧΙ θα ήμασταν ΟΚ ... αν λέγατε ΝΑΙ πάλι θα είμαστε ΟΚ.

Το θέμα είναι ότι και οι δυο περιπτώσεις είναι αυτονόητα μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα, οπότε προτιμήσατε την σαχλαμάρα για να μην προχωρήσει η συζήτηση.

ΥΓ
Το πρόβλημα το έχετε εσείς αν δεν παίρνετε σοβαρά αυτά που δεν σας αρέσουν, και δεν θα αλλάξω τον τρόπο μου ... όποιος θέλει καταλαβαίνει, όποιος δεν θέλει δικαίωμά του.

Reaction score
19
Κι εγώ hddvd προς το παρόν λόγω του 360.
Γενικότερα είμαι υπερ του να βγει universal player (που θα βγει κάποια στιγμή) και να συνεχίσουν να υπάρχουν και τα δύο φορματ. Έτσι δε θα ζημιώθει κανείς από τους χρήστες και θα διαλέγουμε ότι μας βολεύει από το κάθε ένα.

Reaction score
62
Οι υπόλοιποι ήθελα να ήξερα σε ποιά κατηγορία ανήκετε...
Εγώ, αν και δεν ανήκω πουθενά, ομολογώ ότι έχω μια συμπάθεια στο Hd-dvd, ίσως γιατί βγήκε πιό ολοκληρωμένο στην αγορά. Απο την άλλη δεν μπορώ να πώ ότι μένω αδιάφορος στη σημαντική βελτίωση του Blu-Ray, που βλέπω ότι περνάει σιγά σιγά τις παιδικές του ασθένειες. Για να ξεκαθαρίζω όμως τα πράγματα, το ποιός θα κερδίσει, αφορά και κόφτει μόνο τις εταιρίες, που έχουν επενδύσει στο ένα ή στο άλλο φορμά. Εμένα με κόφτει μόνο το κέρδος, που ενδέχεται να έχω σαν καταναλωτής στη διαμάχη αυτή. Και μεταξύ μας, μιας και είμαι άρωστος early adopter, μάλλον είμαι έτσι κι αλλιώς χαμένος, είτε νικήσει το ένα, είτε το άλλο...

Reaction score
62
By the way... Blizάκο,χωρίς πλάκα!! Γιατί δεν κανονίζουμε μια μέρα να δούμε όλοι μαζί μιά ταινία σε Blu-Ray (όποια γουστάρεις) και μία σε HD-DVD?? Έτσι θα δείς ότι δεν είμαστε xbot (!!!), και θα έχεις και μία πιό σφαιρική άποψη!!

exile

Videocameras
Reaction score
4.498
Και ο πολεμος καλα κρατει...,αν προκειται τελικα για πολεμο.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.242
Members
38.293
Νεότερο μέλος
KosmasTR