Τελικά, υπάρχει hi-fi σήμερα;

Reaction score
19.608
Τέτοια έχω και μ'αρέσουν αλλά δεν παύω να τα διαχειρίζομαι υπό συγκεκριμένους όρους που δεν είναι αποκλειστικοί για στουντιακές εφαρμογές.
Βλέπω ότι το σύνολο των audio people (περσόνων) εκτός απο τον @wnet (και πάλι νοιώθω όχι απόλυτα μόνο κατά 95 % ) και ίσως και εσένα (και πάλι νοιώθω όχι απόλυτα εσύ 85 % ... πλησιάζεις) και όμως μιλάνε συνέχεια για αυτό διαχωρίζοντας τα .... είναι ότι δεν έχουν καταλάβει κάν ακόμη ότι δεν υπάρχει στουντιακό ηχείο και Hi FI ηχείο. Είναι ένας μύθος. Το τι καθιστά ένα ηχείο στουντιακό δεν έχει καμιά σχέση με αυτά που αναφέρονται ή έχουν ιδέα και αποψη οι άνθρωποι του Hi Fi περί αναπαραγωγής. Αυτά που περιληπτικά αναφέρει (υπονοεί) ο wnet ισχύουν.

Υ.Γ. : Επειδή αυτά τα πρακτικά και υλικά ζητήματα μου ειναι βαρετά να το διανθίσω και λίγο αναφέροντας ότι ένα άλλο πράγμα φιλοσοφικό που δεν καταλαβαίνουν κατά 99.99 % αλλά αυτό ισχύει και για όλους τους απλούς people είναι ότι όλοι είμαστε all becoming and never being. Η θέληση και μόνο αλλά και η επίτευξη κάθε στόχου που βάζουμε αλλά και η ευχαρίστηση που θα επέλθει δεν είναι κριτήριο που θα οδηγήσει ποτέ στην αντικειμενική αντίληψη των πραγμάτων αλλά ούτε καν του εαυτού μας. Αντίθετα η λογική μπορεί. Σε υπαρξιακά δε κιόλας ζητήματα και η μουσική ανήκει σε αυτά ώς απόλυτη ιδέα εκφράζοντας τα και δεν είναι μόνο στόχος πρός επιτευξη, η θέληση και οι στόχοι που συντηρούν όλη την ύπαρξη μας έρχεται σε αντίθεση με την λογική που εάν την ακολουθήσουμε θα δούμε ότι η ύπαρξη μας είναι ανούσια εκτός εάν την αρνηθούμε και τότε μόνο αποκτά αντικειμενική σημασία.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.607
Aμόλα καλούμπα Τούλα ή ακούμπα τα μπαούλα κάτω Κούλα. :rofl:
Πούλα αγαπούλα καλωδίων αναγούλα στου immersive τη στρατούλα ανατάσσεται η ψυχούλα.
Βλέπω ότι το σύνολο των audio people (περσόνων) εκτός απο τον @wnet (και πάλι νοιώθω όχι απόλυτα μόνο κατά 95 % ) και ίσως και εσένα (και πάλι νοιώθω όχι απόλυτα εσύ 85 % ... πλησιάζεις) και όμως μιλάνε συνέχεια για αυτό διαχωρίζοντας τα .... είναι ότι δεν έχουν καταλάβει κάν ακόμη ότι δεν υπάρχει στουντιακό ηχείο και Hi FI ηχείο. Είναι ένας μύθος. Το τι καθιστά ένα ηχείο στουντιακό δεν έχει καμιά σχέση με αυτά που αναφέρονται ή έχουν ιδέα και αποψη οι άνθρωποι του Hi Fi περί αναπαραγωγής. Αυτά που περιληπτικά αναφέρει (υπονοεί) ο wnet ισχύουν.

Υ.Γ. : Επειδή αυτά τα πρακτικά και υλικά ζητήματα μου ειναι βαρετά να το διανθίσω και λίγο αναφέροντας ότι ένα άλλο πράγμα φιλοσοφικό που δεν καταλαβαίνουν κατά 99.99 % αλλά αυτό ισχύει και για όλους τους απλούς people είναι ότι όλοι είμαστε all becoming and never being. Η θέληση και μόνο αλλά και η επίτευξη κάθε στόχου που βάζουμε αλλά και η ευχαρίστηση που θα επέλθει δεν είναι κριτήριο που θα οδηγήσει ποτέ στην αντικειμενική αντίληψη των πραγμάτων αλλά ούτε καν του εαυτού μας. Αντίθετα η λογική μπορεί. Σε υπαρξιακά δε κιόλας ζητήματα και η μουσική ανήκει σε αυτά ώς απόλυτη ιδέα εκφράζοντας τα και δεν είναι μόνο στόχος πρός επιτευξη, η θέληση και οι στόχοι που συντηρούν όλη την ύπαρξη μας έρχεται σε αντίθεση με την λογική που εάν την ακολουθήσουμε θα δούμε ότι η ύπαρξη μας είναι ανούσια εκτός εάν την αρνηθούμε και τότε μόνο αποκτά αντικειμενική σημασία.
thva εκλιπαρώ την προσοχή σου, ο ίδιος επικαλέστηκα όρους διαχείρισης που χρειάζονται σε όλες τις περιπτώσεις.

Reaction score
19.608
Πούλα αγαπούλα καλωδίων αναγούλα στου immersive τη στρατούλα ανατάσσεται η ψυχούλα.

thva εκλιπαρώ την προσοχή σου, ο ίδιος επικαλέστηκα όρους διαχείρισης που χρειάζονται σε όλες τις περιπτώσεις.
Ναι , το ξέρω, σωστά τα λές όλα, το είδα, για αυτό και βαθμολόγησα 85 %. 😍 Ο wnet όμως ξέρει πιο καλά (απο ότι κατανοώ απο τα γραφόμενα του) τι πρακτικά, πραγματικά και συγκεκριμένα σημαίνει για έναν επαγγελματία και πως χρησιμοποιεί σαν εργαλείο ένα ηχείο.

Reaction score
2.827
Με τις πολλές εναλλαγές συρμάτων προκύπτει... καλούμπα. :roflmao:
Αυτό το εκλαμβάνω ως εκ μέρους σου...κωλοτουμπα!
Η πολυπόθητη καλούμπα συντίθεται από όλα τα καλώδια των πολλών σου συστημάτων.Εγω δεν μπορώ να την κατασκευάσω διότι ο αριθμός των καλωδίων μου είναι πάντοτε μικρός και σταθερός.
Θα σε καμαρώσω την Κ.Δευτερα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.607
Αυτό το εκλαμβάνω ως εκ μέρους σου...κωλοτουμπα!
Η πολυπόθητη καλούμπα συντίθεται από όλα τα καλώδια των πολλών σου συστημάτων.Εγω δεν μπορώ να την κατασκευάσω διότι ο αριθμός των καλωδίων μου είναι πάντοτε μικρός και σταθερός.
Θα σε καμαρώσω την Κ.Δευτερα.
Άμα έμπαιναν στη σειρά τα μήκη απ'όλα τα καλώδια που έχεις εναλλάξει δεν θα πετούσες τότε χαρταετό αλλά... δορυφόρο σε γεωσύγχρονη τροχιά. :roflmao:

Reaction score
1.739
Ναι , το ξέρω, σωστά τα λές όλα, το είδα, για αυτό και βαθμολόγησα 85 %. 😍 Ο wnet όμως ξέρει πιο καλά (απο ότι κατανοώ απο τα γραφόμενα του) τι πρακτικά, πραγματικά και συγκεκριμένα σημαίνει για έναν επαγγελματία και πως χρησιμοποιεί σαν εργαλείο ένα ηχείο.
ο wnet δεν ειναι μουσικος ομως και σχετικος με τον τομεα της μουσικης παραγωγης;

εγω ετσι ειχα καταλαβει.

(δεν ξερω για τους αλλους)

Reaction score
2.827
Τι δορυφόρο ρε, αυτός στον Άρη θα είχε φτάσει.
Κι εκεί θα 'βρισκα εσένα.Με τα παλιά σου χαιεντικα καλώδια και τα νέα "χιλιομετρικά" ως και φυσικό αέριο θα πουλούσες στους Αρειανούς!

Reaction score
19.608
Εάν και δεν είμαι απο αυτούς που δεν ακούνε διαφορές στα καλώδια, η όλη ιστορία με τις υπερβολές για αυτά μου θυμίζει - και δεν το βρίσκω κακό αντίθετα και χαριτωμένο και άκακο - τις αγαπητές σε όλους μας γυναίκες που θέλουν να ψωνίσουν κάτι αλλά δεν εχουν χρήματα ή δεν ξέρουν ακόμη ακριβώς τι αισθητική αλλαγή αποζητούν για τον εαυτό τους εκείνη την περίοδο και μας τρέχουν για ψώνια , γυρνάνε όλα τα μαγαζιά στην Τσιμισκή και τελικά μετά απο πέντε ώρες ορθοστασίας αγοράζουν .... μόνο ένα - δύο φουλάρια. :D

Reaction score
2.827
ο wnet δεν ειναι μουσικος ομως και σχετικος με τον τομεα της μουσικης παραγωγης;

εγω ετσι ειχα καταλαβει.

(δεν ξερω για τους αλλους)
Να βράσω όποιον μουσικό αγνοεί το fuzz! Πρώτος στο καζάνι ο κ.Χρηστος!
Psychotrons: Death is a dream

Last edited:

Reaction score
215
Ασχολείστε με λάθος πράγματα.
:tongue:

Αγκαλιές φιλιά γελάκια .τι έιναι αυτα ρε?

Ευκαιρία να ασχοληθούμε με σοβαρά πράγματα.
.
.
.
Ποια είναι η άποψη σας για τα στηρίγματα καλωδίων ας πούμε. Αγοράζετε κάτι ακριβά χαιεντ ? ή βάζετε άδεια κουτάκια από πανάκριβες(απαραιτήτως) λυχνίες κάτω από τους βόες σας?
ή μήπως είστε από αυτούς που προτιμούν τα κ@λόχαρτα (επώνυμα ) ως στηρίγματα ?
Υπάρχουν σοβαρές μαρτυρίες ότι όλα αυτά μετράνε .
Υπήρξε άτομο που ορκίζονταν ότι άλλαζε ο ήχος από αυτά πιο πολύ από όταν έβγαλε την σαλοτραπεζαρία που υπήρχε ανάμεσα σε αυτόν και τα πανάκριβα ηχεία του.

:fuckyou:

Reaction score
2.827
Ασχολείστε με λάθος πράγματα.
:tongue:

Αγκαλιές φιλιά γελάκια .τι έιναι αυτα ρε?

Ευκαιρία να ασχοληθούμε με σοβαρά πράγματα.
.
.
.
Ποια είναι η άποψη σας για τα στηρίγματα καλωδίων ας πούμε. Αγοράζετε κάτι ακριβά χαιεντ ? ή βάζετε άδεια κουτάκια από πανάκριβες(απαραιτήτως) λυχνίες κάτω από τους βόες σας?
ή μήπως είστε από αυτούς που προτιμούν τα κ@λόχαρτα (επώνυμα ) ως στηρίγματα ?
Υπάρχουν σοβαρές μαρτυρίες ότι όλα αυτά μετράνε .
Υπήρξε άτομο που ορκίζονταν ότι άλλαζε ο ήχος από αυτά πιο πολύ από όταν έβγαλε την σαλοτραπεζαρία που υπήρχε ανάμεσα σε αυτόν και τα πανάκριβα ηχεία του.

:fuckyou:
Ισχύει στο ακέραιο όμως κοστίζει πολύ ακριβά.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.010
.Φυσικα μέχρι να κατουρήσει τα σάμπς παρθένος ειδικός κάτω από
Αυτό το κόλπο πιάνει μόνο με τα καλώδια και όχι με άνδρα, αλλά με παρθένες κοπέλες. Μην είναι παρθένα η γειτόνισσα, να στα κατουρήσει μπας και σπάσει επιτέλους η λούπα?

Reaction score
345
Δεν με συγκινουν τα B&W αλλα καποιοι εχουν αλλη αποψη .Σχετικα προσφατο το 2022 σε ενα studio της σειρας Abbey το λενε.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.179
Members
38.301