Τελικά, υπάρχει hi-fi σήμερα;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.957
Όσο μεγάλη και να είναι η στάθμη που θα βγάλει ένα μικρό ηχείο βάσεως όπως το συγκεκριμένο Genelec,του λείπει το μπόι για να καλύψει επιτυχημένα ένα μικρό σαλόνι.Κοινως,το "σώμα" που λέμε εμείς(τρόπος του λέγειν γιατί εγώ δεν είμαι)οι χαιενταδες.
Αυτά που λες είναι αστειότητες.

Άσε το "μπόι" που βλέπεις μωρέ, δες κάνα σχεδιάγραμμα. 🤣😁😂🤪

Αυτόν τον έρωτα με τις "κολώνες", να πας σε κάνα γιατρό να το κοιτάξεις.😁😂🤪

Reaction score
2.778
Για παμε στο 8351.

Μάλλον ακούγεται σαν να παίζουν οι... Θαφτ Πανκ!
Αυτά που λες είναι αστειότητες.

Άσε το "μπόι" που βλέπεις μωρέ, δες κάνα σχεδιάγραμμα. 🤣😁😂🤪

Αυτόν τον έρωτα με τις "κολώνες", να πας σε κάνα γιατρό να το κοιτάξεις.😁😂🤪
Αντίθετα από σένα,εγώ δεν χρειάζεται να δω για ν' ακούσω.Κι αυτό που ακούω είναι ότι το απολειφαδι δεν έχει μπασσο.Ανοιξε το όσο πάει!Το μπασσο δεν πρόκειται να εμφανιστεί.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.957
Μάλλον ακούγεται σαν να παίζουν οι... Θαφτ Πανκ!

Αντίθετα από σένα,εγώ δεν χρειάζεται να δω για ν' ακούσω.Κι αυτό που ακούω είναι ότι το απολειφαδι δεν έχει μπασσο.Ανοιξε το όσο πάει!Το μπασσο δεν πρόκειται να εμφανιστεί.
Είσαι στα καλά σου αδερφούλη; 😁🤣😁😂🤪

1737549772429.png

1737549809526.png

Δεν μιλάμε για ψοφίμια 5-αράκια σα το ηχειάκι σου ρε, που ξέχασαν να του βάλουνε γουφερ! 😁😂🤪😁😁🤣

Αυτά παίζουν μέχρι 20 κύκλους μέσα στο χώρο σου, μόνον για ανάγκες ομοιογένειας στο χώρο χρειάζονται σαμπ (και για επίτευξη πολύ χαμηλών THD στην πρώτη οκτάβα). 😎

Πρόσεχε ρε τι λες, εκτίθεσαι λέμε.

Μίλα μας για γκαβλώδια κι άλλα τέτοια, κι άσε τις θεωρίες συνωμοσίας, όπως είπα, μην ασχολείσαι να κρίνεις πράγματα που δε γνωρίζεις. 😎

Last edited:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.749
Είσαι στα καλά σου αδερφούλη; 😁🤣😁😂🤪

View attachment 356530

View attachment 356531

Δεν μιλάμε για ψοφίμια 5-αράκια σα το ηχειάκι σου ρε, που ξέχασαν να του βάλουνε γουφερ! 😁😂🤪😁😁🤣

Αυτά παίζουν μέχρι 20 κύκλους μέσα στο χώρο σου, μόνον για ανάγκες ομοιογένειας στο χώρο χρειάζονται σαμπ (και για επίτευξη πολύ χαμηλών THD στην πρώτη οκτάβα). 😎

Πρόσεχε ρε τι λες, εκτίθεσαι λέμε.

Μίλα μας για καβλώδια κι άλλα τέτοια, κι άσε τις θεωρίες συνωμοσίας, όπως είπα, μην ασχολείσαι να κρίνεις πράγματα που δε γνωρίζεις. 😎
ε πως αφου τα ακουσε/αν στο … youtube!!!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.249
θέλω να μου βρείτε έναν 2κάναλο χαιενδά που δεν έχει γίνει ρεζίλι των σκυλιών με αυτά που γράφει εδώ μέσα

ένας χημικές αντιδράσεις ρεύματος μες αγωγό
άλλος σαγρέ ταβάνι για διάχυση
άλλος καλάμια... πλεξιγκλας και κουβέρτες σε χαρτόκουτα κ τόξα και ασπίδες ζουλού
άλλος κάνει ακροάσεις από γιουτουμπ κ κρίνει αν ένα ηχείο παιζ καλά ή όχι
άλλος βάζει ρουλεμάν κ αλουμινένια σουβέρ για να απομονώσει τις συσκευές από ηλεκτρικές ταλαντώσεις ώστε να μην αλληλοεπιδρούν με το ρακ ώστε να παιζν τα ηχεία πιο αγνά ....+ στρώνει κ μονωτές καλωδίων...
άλλος ακούει διαφορές σιντι με στριμ...αλλά είναι αποδεδειγμένα κουφός
και μην πιάσουμε και τα καλώδια που είναι γιουνιβέρσαλ ασχολία όλων των τσιχαντιστών του όντιο :roflmao:

Reaction score
1.714
Α επιμένεις πως μπορείς να τα συγκρίνεις με 2 τυχαία βίδεο (τυχαίο μικρόφωνο, τυχαία μουσική, τυχαίος χώρος, τυχαία όλα) στο youtube....
καλά οκ... όπως θες, τενεκές; τενεκές... ξεγάνωτος κιόλας αν θες... δε βαριέσαι...
ο μονος τροπος να βγουνε ολα τενεκεδες, ε ναι, αμα αυτη ειναι η μεθοδος σου, τοτε δεν υπαρχει hifi σημερα.

cue τυχαια σχολια σε sound test video που γραφουν : "δεν καταλαβαινω τι ειναι τοσο σπεσιαλ με αυτο το αντικειμενο ακουγεται απλως σαν το ηχειο του κινητου τηλεφωνου μου, γιατι να χαλουσες τοσα λεφτα για να παρεις κατι τετοιο" (αντικειμενο οτιδηποτε τεσταρεται ηχεια, ενισχυτες πηγες κλπ)

πραγματικα (αυτο δεν το λεω για τον steady) αυτοι που γραφουν τετοια σχολια η τo γραφουν για σπασιμο η εχουν iQ θερμοκρασιας δωματιου. (sorry)

νταξ οχι πως και αυτοι που τα βγαζουν και αυτοι που τα παρακολουθουν αυτα τα βιντεο ειναι πολυ καλυτεροι (συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου σε αυτο) :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.165
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj