- Reaction score
- 1.412
Εδω το 8341 (ενα μοντελο μεγαλυτερο απο το προαναφερθεν) εναντιον του απλου ls50 meta της kef.
Αυτά που λες είναι αστειότητες.Όσο μεγάλη και να είναι η στάθμη που θα βγάλει ένα μικρό ηχείο βάσεως όπως το συγκεκριμένο Genelec,του λείπει το μπόι για να καλύψει επιτυχημένα ένα μικρό σαλόνι.Κοινως,το "σώμα" που λέμε εμείς(τρόπος του λέγειν γιατί εγώ δεν είμαι)οι χαιενταδες.
Μάλλον ακούγεται σαν να παίζουν οι... Θαφτ Πανκ!Για παμε στο 8351.
Αντίθετα από σένα,εγώ δεν χρειάζεται να δω για ν' ακούσω.Κι αυτό που ακούω είναι ότι το απολειφαδι δεν έχει μπασσο.Ανοιξε το όσο πάει!Το μπασσο δεν πρόκειται να εμφανιστεί.Αυτά που λες είναι αστειότητες.
Άσε το "μπόι" που βλέπεις μωρέ, δες κάνα σχεδιάγραμμα.
Αυτόν τον έρωτα με τις "κολώνες", να πας σε κάνα γιατρό να το κοιτάξεις.
Είσαι στα καλά σου αδερφούλη;Μάλλον ακούγεται σαν να παίζουν οι... Θαφτ Πανκ!
Αντίθετα από σένα,εγώ δεν χρειάζεται να δω για ν' ακούσω.Κι αυτό που ακούω είναι ότι το απολειφαδι δεν έχει μπασσο.Ανοιξε το όσο πάει!Το μπασσο δεν πρόκειται να εμφανιστεί.
ε πως αφου τα ακουσε/αν στο … youtube!!!Είσαι στα καλά σου αδερφούλη;
View attachment 356530
View attachment 356531
Δεν μιλάμε για ψοφίμια 5-αράκια σα το ηχειάκι σου ρε, που ξέχασαν να του βάλουνε γουφερ!
Αυτά παίζουν μέχρι 20 κύκλους μέσα στο χώρο σου, μόνον για ανάγκες ομοιογένειας στο χώρο χρειάζονται σαμπ (και για επίτευξη πολύ χαμηλών THD στην πρώτη οκτάβα).
Πρόσεχε ρε τι λες, εκτίθεσαι λέμε.
Μίλα μας για καβλώδια κι άλλα τέτοια, κι άσε τις θεωρίες συνωμοσίας, όπως είπα, μην ασχολείσαι να κρίνεις πράγματα που δε γνωρίζεις.
καταλαβαίνετε ότι είστε άρρωστοι?Για παμε στο 8351.
Ναι ισχυειΓια κάτσε, το διάγραμμα στα 102dB έχει ήδη κόψει το γουφερ από την προστασία.
κάτσε θα τους μαζέψω τώρα όλους να πάνε να γράψουν στο νήμα για τα τέσλα...Άκυρο. Βαρέθηκα.
Ειμαι σε κακο mood σημερα και μπορω να γινω πολυ κακος μη με τσιγκλατε.
ο μονος τροπος να βγουνε ολα τενεκεδες, ε ναι, αμα αυτη ειναι η μεθοδος σου, τοτε δεν υπαρχει hifi σημερα.Α επιμένεις πως μπορείς να τα συγκρίνεις με 2 τυχαία βίδεο (τυχαίο μικρόφωνο, τυχαία μουσική, τυχαίος χώρος, τυχαία όλα) στο youtube....
καλά οκ... όπως θες, τενεκές; τενεκές... ξεγάνωτος κιόλας αν θες... δε βαριέσαι...