- Reaction score
- 4.122
Τα μεγάλα γνωστών εταιριών, generlec, atc, focal, pmc, tidal, avalon, proac κλπ.ποια είναι αυτά λέμε
πες μου μοντέλα...ελάχιστα είναι όπως λες....άρα γνωστά...γράψε
Τα μεγάλα γνωστών εταιριών, generlec, atc, focal, pmc, tidal, avalon, proac κλπ.ποια είναι αυτά λέμε
πες μου μοντέλα...ελάχιστα είναι όπως λες....άρα γνωστά...γράψε
ποια μεγάλα ρε?Τα μεγάλα γνωστών εταιριών, generlec, atc, focal, pmc, tidal, avalon, proac κλπ.
Δε σε λέω, είσαι μαρτυριάρης.ποια μεγάλα ρε?
πες μου ποια είναι αυτά τα full range που λες? συγκεκριμένα μοντέλα...
ποια?
Ακριβώς το ανάποδο . Ηχείο χωρίς σοβαρά μεγάφωνα δεν πρόκειται να παίξει ποτέ σωστά.Δεν ακούμε τα μεγάφωνα αλλά τα ηχεία, κοινώς, τα καλά μεγάφωνα δεν κάνουν το καλό ηχείο. Το έχεις γράψει και εσύ αυτό!
Δεν αντιλήφθηκες τι έγραψα. Μια χαρά θυμάμαι. Ένα καλό ηχείο έχει και καλά μεγάφωνα, εννοείται. Ο ισχυρισμός σου ότι τα μεγάφωνα των c oral είναι καλά δεν συνεπάγεται ότι βάζοντας τα σε κάποιο ηχείο, μαμάς ή diy θα παίξει καλά δεν ισχύει.Ακριβώς το ανάποδο . Ηχείο χωρίς σοβαρά μεγάφωνα δεν πρόκειται να παίξει ποτέ σωστά.
Αυτό έχω γράψει ,αλλά έχεις επιλεκτική μνήμη.
Το ότι δεν ακούς μόνο τα μεγάφωνα ,αλλά όλο το ηχείο , ναι το έχω γράψει.
ΜΗΝ ΠΑΡΑΦΡΑΖΕΙΣ όμως αυτά που έχω γράψει .
ρόμπα πάλι
πάμε στο επόμενο..
πόσο % πρέπει να είναι η μέγιστη παραμόρφωση σε αυτά τα ρημάδια τα 30HZ στη σταθμη αναφοράς για να θεωρείται full range ?
και τι θα καταργήσουμε το ίντερνετ?Na ξέρετε ότι στο You Tube σπανίως παίζει το ηχείο ή το μηχάνημα της παρουσίασης, τα περισσότερτα είναι fake recordings . Κάποιοι έμποροι πληρώνουν ορισμένα άθλια παπαγαλάκια για να κάνουν κακό στον ανταγωνιστή τους.
Σας συμβουλεύω να πάτε σε κάποιο κατάστημα να ακούσετε ζωντανά τα ηχεία της Genelec, αρχικά εκείνα τα δύο μικρά που πρότεινα, ή τα μεγαλύτερα 8351, 8361 .
Έχοντας ζήσει με pmc λατρεύω τον ήχο τους παρότι το μπάσο έχει μπόλικη παραμόρφωση στα σετ με μικρές μονάδες. Το κυρίως θέμα, τροφή για σκέψη (χεχε) ειναι τι γίνεται με το μπάσο όταν ανεβαίνουν οι εντάσεις. Ακολουθεί ανάλογα το υπόλοιπο φάσμα ή μένει πίσω?Και λίγα λες.
Το δικό του το φασόλι (όλα τα αντίστοιχα ηχεία της PMC) που πέρδεται κανονικά σε κάθε διαθέσιμη μέτρηση σε ολόκληρο τον πλανήτη, βγάζει μπάσο, ενώ τα Genelec που μετράνε άριστα σε κάθε διαθέσιμη μέτρηση σε ολόκληρο τον πλανήτη, δε βγάζουν.
Παραλογισμός στο μεγαλείο του.
Και δεν είναι και τίποτα τέρατα. Από τα 30 Hz και πάνω παίζουν.Presonus Temblor T10.
Μα το θέμα δεν είναι αυτό! Το θέμα είναι ότι θέλουν να πείσουν ότι το -near field για το στούντιο του Κοντορεβυθουλη-Genelec όχι μόνο βγάζει μπασσο- με καποια υπερφυσική τεχνικη;-αλλα δεν χρειάζεται και subs!Είμαι περίεργος να μάθω αν η ίδια η Genelec συμφωνεί.Μιας και μιλάμε για PMC με γραμμή μεταφοράς, γνωρίζω προσωπικά μέλος του forum, το οποίο συνοδεύει τα PMC του (δαπέδου, με γραμμή μεταφοράς) με δύο (2) Presonus Temblor T10.
Σύμφωνα με το ίδιο μέλος "είδε το φως το αληθινό". Μια δυο φορές που πάτησε τον διακόπτη απενεργοποίησης των subwoofers - πειραματικά, τα ενεργοποίησε ξανά με ταχύτητα μικρότερη από το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από το άναμμα του πρασίνου φαναριού μέχρι να πατήσει κόρνα ο από πίσω σας.
Συνεχίστε.
Ο Κώστας το είπε όμως χρειάζεται ανασκαφή για να το βρω.Ποιός είπε ότι δε χρειάζονται;