Τελικά, υπάρχει hi-fi σήμερα;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.226
Παλαιότερα έβγαζε πολύ καλά ηχεία η B&W .
Τα τελευταία χρόνια τα έχει ευτελίσει .
Είναι γνωστό το πόσο αρέσουν στα Abbey road studios τα εν λόγω ηχεία.
Χρόνια τώρα.
Αυτό δεν λέει κάτι καθώς είναι μάλλον το μοναδικό στούδιο που ασχολείται με τα εν λόγω ηχεία.
Αν ισχύσουν αυτά που λένε κάποιοι προφήτες , θα μας τελειώσουν συντόμως , εταιρίες όπως η B&W , DENON, MARANTZ POLK , BOSTON ACOUSTICS .

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.857
Να βράσω όποιον μουσικό αγνοεί το fuzz! Πρώτος στο καζάνι ο κ.Χρηστος!
Psychotrons: Death is a dream
Για πεζμε μρε ΠΑΗ τι ειναι το fuzz εγω ειμαι ασχετος και μαθαινω απο σενα για πες για πες ;) :p
Για το καζανι που ειπες ΜΠΑ ειμαι μεγαλος τι να βρασεις απο μενα:p
ΟΥΣΤ παλιοπανκιο:hunter::smg::lol::lol::vinsent:
O Χρήστος φτιάχνει fuzz με την κονσόλα του ...κλιπάροντας το σύμπαν
Τι ειπες;;; :p

Reaction score
2.835
Για πεζμε μρε ΠΑΗ τι ειναι το fuzz εγω ειμαι ασχετος και μαθαινω απο σενα για πες για πες ;) :p
Για το καζανι που ειπες ΜΠΑ ειμαι μεγαλος τι να βρασεις απο μενα:p
ΟΥΣΤ παλιοπανκιο:hunter::smg::lol::lol::vinsent:

Τι ειπες;;; :p
Ας αρχίσω από το δεύτερο.Σουπα θα βγάλω από σένα και θα οργανώσω συσσίτιο για τους μουσικούς του δρόμου.Θα τρώνε και θα σχωρνουν.
Όσο για το πρώτο επειδή εσείς οι κλασσικόβιοι δεν τα πηγαίνετε καλά με το ρεύμα(πετα εκείνα τα βρωμοκαλωδια!)παραθέτω κάτι παραστατικό:
The Bad Roads: Blue girl
Το fuzz λοιπόν,λεγω-με προσέχεις,έτσι;-ειναι ένα κιθαριστικό εφφέ το οποίο κάνει την κιθάρα ν' ακούγεται πιο παραμορφωμένα,πιο βρώμικα,όπως τα ηχεία σου καλή ώρα!
Επειδή όμως υπάρχουν διάφορες εταιρίες που κατασκευάζουν fuzzboxes κανένα απ' αυτά δεν ακούγεται ίδια με τα άλλα.
Αυτό που χρησιμοποιούσα εγώ δε θυμάμαι καν τι ήταν παρά μόνο ότι ήταν δανεικό.

Reaction score
19.609
Ας αρχίσω από το δεύτερο.Σουπα θα βγάλω από σένα και θα οργανώσω συσσίτιο για τους μουσικούς του δρόμου.Θα τρώνε και θα σχωρνουν.
Όσο για το πρώτο επειδή εσείς οι κλασσικόβιοι δεν τα πηγαίνετε καλά με το ρεύμα(πετα εκείνα τα βρωμοκαλωδια!)παραθέτω κάτι παραστατικό:
The Bad Roads: Blue girl
Το fuzz λοιπόν,λεγω-με προσέχεις,έτσι;-ειναι ένα κιθαριστικό εφφέ το οποίο κάνει την κιθάρα ν' ακούγεται πιο παραμορφωμένα,πιο βρώμικα,όπως τα ηχεία σου καλή ώρα!
Επειδή όμως υπάρχουν διάφορες εταιρίες που κατασκευάζουν fuzzboxes κανένα απ' αυτά δεν ακούγεται ίδια με τα άλλα.
Αυτό που χρησιμοποιούσα εγώ δε θυμάμαι καν τι ήταν παρά μόνο ότι ήταν δανεικό.
Ναι μωρέ, βγήκαν τα fuzzboxes και απο τότε παλιά χάλασε το πράγμα και γίνανε όλοι μουσικοί εν μια νυκτί. Όπως τώρα με τα software και την επεξεργασία.

Τι λέει αυτός ο νέος μουσικός κύριε Χρήστο ; @christos77 , να παει να κάνει παρέα με τον wnet. :D 😍

Reaction score
2.835
View attachment 356741 Μετα τον σκαραμανγκα εχει μια ηπια ανηφορα αφου τελειωσει ειναι δυο πολυ καλα καταστηματα αριστερα και δεξια κανε μια επισκεψη δεν ειναι κακο:p
Δεν γνωρίζεις από Αθήνα(μεταξύ μας ούτε από μουσική ούτε από hi-fi γνωρίζεις)όμως δεν πειράζει.

Reaction score
1.741
Καλά τα λέτε και αυτονόητα είναι όλα αυτά περί YouTube και πραγματικής ακρόασης . Απλώς ένας βάτραχος δε θα ακουστεί σαν αηδόνι και ούτε το αντίστροφο ακόμα και ηχογραφημένα τα αξιαγάπητα ζωάκια να είναι και να τα δεις από το YouTube
αμα ο βατραχος ακουγοταν σαν αηδόνι θα ειχαμε προβλημα. πως να σου το εξηγησω,

μπορω εγω να βγαλω με το τηλεφωνο μου βιντεο μια οθονη που παιζει ενα βιντεο με ενα βατραχο, να το ανεβασω στο Youtube η οπουδηποτε, και εσυ να το δεις με την δικη σου οθονη και να βγαλεις συμπερασμα το πως δειχνει η οθονη και πως ειναι τα χρωματα της οθονης που βγαζω βιντεο; ο βατραχος θα παραμεινει βατραχος οπως λες. αμα βλεπεις αηδονι τοτε υπαρχει μεγαλο προβλημα. οποτε τι υποτιθετε οτι μας λες με αυτο το επιχειρημα;

δηλαδη οταν εσυ ψαχνεις να αγορασεις καινουργια οθονη η τηλεωραση η προτζεκτορα, ψαχνεις να βρεις βιντεο στο youtube να δεις ποιος την εβγαλε βιντεο με το τηλεφωνο του σε τυχαιες συνθηκες και το ανεβασε στο youtube για να κρινεις την ποιοτητα της εικονας μεσω σπο την οθονη σου;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.226
View attachment 356741 Μετα τον σκαραμανγκα εχει μια ηπια ανηφορα αφου τελειωσει ειναι δυο πολυ καλα καταστηματα αριστερα και δεξια κανε μια επισκεψη δεν ειναι κακο:p
Δεν είναι δύο Χρήστο !
Ενα είναι. Οπως ανεβαίνεις αριστερά , όπως κατεβαίνεις δεξιά.
Το δρομοκαϊτιο όπως λέγεται ή δαφνί .
Απέναντι έχει βουνό λόφο .

Επί τη ευκαιρεία το δρομοκαϊτιο βρίσκεται επί της Ιεράς οδού , όχι επί της Λεωφόρου αθηνών .

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.349
αμα ο βατραχος ακουγοταν σαν αηδόνι θα ειχαμε προβλημα. πως να σου το εξηγησω,

μπορω εγω να βγαλω με το τηλεφωνο μου βιντεο μια οθονη που παιζει ενα βιντεο με ενα βατραχο, να το ανεβασω στο Youtube η οπουδηποτε, και εσυ να το δεις με την δικη σου οθονη και να βγαλεις συμπερασμα το πως δειχνει η οθονη και πως ειναι τα χρωματα της οθονης που βγαζω βιντεο; ο βατραχος θα παραμεινει βατραχος οπως λες. αμα βλεπεις αηδονι τοτε υπαρχει μεγαλο προβλημα. οποτε τι υποτιθετε οτι μας λες με αυτο το επιχειρημα;

δηλαδη οταν εσυ ψαχνεις να αγορασεις καινουργια οθονη η τηλεωραση η προτζεκτορα, ψαχνεις να βρεις βιντεο στο youtube να δεις ποιος την εβγαλε βιντεο με το τηλεφωνο του σε τυχαιες συνθηκες και το ανεβασε στο youtube για να κρινεις την ποιοτητα της εικονας μεσω σπο την οθονη σου;
μην τον αποθαρρύνεις...άστονα να βλέπει βίντεοζ :biggrin:

Reaction score
8.934
Προσωπικά πιστεύω ότι ένα σχετικά φθηνό ηχοσύστημα εφόσον επιλεγεί έξυπνα λαμβάνοντας κάποια δεδομένα και στηθεί με επιμέλεια σε έναν σχετικά φροντισμενο χώρο θα ικανοποιήσει το 99% των ακροατών και θα απολαύσουν τις μουσικές τους.
Τα υπόλοιπα είναι στρεβλώσεις του χόμπι. Οντιο Αυνανισμός.

Reaction score
2.835
Προσωπικά πιστεύω ότι ένα σχετικά φθηνό ηχοσύστημα εφόσον επιλεγεί έξυπνα λαμβάνοντας κάποια δεδομένα και στηθεί με επιμέλεια σε έναν σχετικά φροντισμενο χώρο θα ικανοποιήσει το 99% των ακροατών και θα απολαύσουν τις μουσικές τους.
Τα υπόλοιπα είναι στρεβλώσεις του χόμπι. Οντιο Αυνανισμός.
Πόσο φθηνό;

Reaction score
8.934
Πόσο φθηνό;
Εισαγωγική σειρά.
Κάθομαι και ακούω το δικό μου που αποτελείται από εισαγωγική σειρά, ηχεία, σαμπ ενισχυτές και σκέφτομαι τις υπερβολές και των μεν και των δε.
Για μπατσακια στα κωλαρακια :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.183
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90