Τελικός για Magnepan 3.5r?

Reaction score
5.672
Σωστά και ποιοτικά εννοείς ?
Δεν ειναι τοσο τα βατ αλλα τα ρεύματα του κάθε τελικού ...

Reaction score
8
Αν θέλεις πες budget και τι μουσική ακους πιό πολύ.
Έχω κάποιο περιθώριο πάνω κάτω γιατί δεν θέλω να μπαίνω στο σκεπτικό να αλλάξω τον τελικό επιλεγέντας έναν πιο φτηνό.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.473
Πάρε δύο monoblocks Anthem M1 Statement, σε Class D, 1000W@8Ohm & 2000W@4Ohm στο κανάλι.

Last edited:

Reaction score
74
εγώ δεν θα πήγαινα σε ψηφιακό ενισχυτή , και άσε να λένε για την υπεροχή τους

Last edited:

wizzy

Reaction score
22.473
εγώ δεν θα πήγαινα σε ψηφιακό ενισχυτή , και άσε να λένε για την υπεροχή τους
Για ποιο λόγο δεν θα πήγαινες σε ψηφιακό ενισχυτή; Το "άσε να λένε για την υπεροχή τους" είναι απαξιωτικό για εμάς που τους έχουμε εντάξει στο σύστημά μας. Τουλάχιστον, επιχειρηματολόγησε για την άποψή σου.

Reaction score
74
Αγαπητέ wizzy ο σκοπός μου δεν είναι να σε προσβάλω , απλώς οι δικές μου ακουστικές εμπειρίες με οδηγούν στο συμπ'ερασμα αυτό , οι ψηφιακοί ενισχυτές φαίνεται ότι υπολείπονται σε μουσικότητα , που για μένα είναι το σημαντικότερο κριτήριο αγοράζοντας ενισχυτή.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι άκουσα και ότι κυκλοφορεί σε ψηφιακό .

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.517
Θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η μοναδα μετρησης της "μουσικοτητας".

Θα πρεπει να οριζεται καπως, ουτως ωστε να λεμε οτι ο Α ενισχυτης (ηχειο, πηγη κτλ) υπολειπεται σε "μουσικοτητα" του Β ενισχυτη, και αυτο να ειναι αντικειμενικη συμβουλη σε καποιον συμφορουμιτη που ετομαζεται να εκταμιευσει ενα σοβαρο ποσό. Δηλαδη να συγκρινουμε τα δυο νουμερα της "μουσικοτητας", και το ενα να ειναι μεγαλυτερο του αλλου. Η' την γραφική παρασταση, με ο,τι αυτη δειχνει.

Και αυτα να εχουν στατιστικά μετρησιμα αποτελεσματα σε τυφλη δοκιμη.

Αλλιως ειναι απλως μια υποκειμενικη αποψη, η οποια πρεπει να εκλαμβανεται ως τετοια.

Reaction score
11.755
απλώς οι δικές μου ακουστικές εμπειρίες με οδηγούν στο συμπ'ερασμα αυτό , οι ψηφιακοί ενισχυτές φαίνεται ότι υπολείπονται σε μουσικότητα
Ποιους τέτοιους ενισχυτές έχεις ακούσει και με ποια ηχεία; Μπορεί το δείγμα που άκουσες να μην είναι αντιπροσωπευτικό.

wizzy

Reaction score
22.473
Αγαπητέ wizzy ο σκοπός μου δεν είναι να σε προσβάλω , απλώς οι δικές μου ακουστικές εμπειρίες με οδηγούν στο συμπ'ερασμα αυτό , οι ψηφιακοί ενισχυτές φαίνεται ότι υπολείπονται σε μουσικότητα , που για μένα είναι το σημαντικότερο κριτήριο αγοράζοντας ενισχυτή.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι άκουσα και ότι κυκλοφορεί σε ψηφιακό .
Μπορεί ο σκοπός σου να μην ήταν να προσβάλεις εμένε προσωπικά, αλλά όπως και να το κάνεις, είναι λίγο άκομψο (το λιγότερο) να απορρίπτεις συλλήβδην όλους τους κατόχους Class D ενισχυτών με τη φράση "και άσε να λένε για την υπεροχή τους", χωρίς καν να επιχειρηματολογείς.

Το υπόλοιπο μέρος της απάντησης που ήθελα να γράψω, το εξέφρασαν ήδη οι δύο πιο κάτω συμforumίτες με τις απαντήσεις τους. Προσοχή στα τονισμένα.

Θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η μοναδα μετρησης της "μουσικοτητας".

Θα πρεπει να οριζεται καπως, ουτως ωστε να λεμε οτι ο Α ενισχυτης (ηχειο, πηγη κτλ) υπολειπεται σε "μουσικοτητα" του Β ενισχυτη, και αυτο να ειναι αντικειμενικη συμβουλη σε καποιον συμφορουμιτη που ετομαζεται να εκταμιευσει ενα σοβαρο ποσό. Δηλαδη να συγκρινουμε τα δυο νουμερα της "μουσικοτητας", και το ενα να ειναι μεγαλυτερο του αλλου. Η' την γραφική παρασταση, με ο,τι αυτη δειχνει.

Και αυτα να εχουν στατιστικά μετρησιμα αποτελεσματα σε τυφλη δοκιμη.

Αλλιως ειναι απλως μια υποκειμενικη αποψη, η οποια πρεπει να εκλαμβανεται ως τετοια.
Ποιους τέτοιους ενισχυτές έχεις ακούσει και με ποια ηχεία; Μπορεί το δείγμα που άκουσες να μην είναι αντιπροσωπευτικό.
Και εγώ τους ψηφιακούς λίγο τους φοβάμαι.......
Καλά, ΟΚ.

Επίσης, ρίξε μια ματιά στο thread που προτείνει ο Νίκος, έχεις πολλά να μάθεις από αυτό.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef