Τεστ καλωδιων ρεύματος και UPS - Τι είδαμε

Reaction score
298
Να δω τον Οσάμα χαϊεντά κι ας πεθάνω :p Άλλωστε τη νοοτροπία και την Weltanschauung του χαϊεντά την έχει (ο Οσάμα) στην αυθεντική της μορφή :lol:

Reaction score
0
και ο ανθρωπος ηξερε οτι καποτε θα πεταξει απλα του πηρε λιγο παραπανω γυρω στα 1900 χρονια .Μεχρι τοτε οσοι τολμηροι δοκιμαζαν την τυχη τους κοντρα στη βαρυτητα εχαναν ολοι .Επειδη πισω απο τα χαζοπαληκαρακια κρυβονται επυτυχως αλλοι σκοταδοψυχοι και χρησιμοποιουν τα χαζοπουλια μην βιαζεσαι να βγαλεις αστοχα και προωρα συμπερασματα
new kid in town ps audio power regenerator τωρα το exact θα το κανω πολυμπριζο μιας και δεν ειδαμε
κατι .Σκεφτηκα να το πουλησω φτηνα αλλα λεω παλι μην ρειξω τον ανυποψιαστο αγοραστη
μεγια μου λοιπον αν θελετε και κανα τεστ και με αυτο εδω ειμαστε
και οπως ειπε και ο ποιητης οι ευεσεβεις ποθοι βουλιαξαν στο βουρκο της αρρωστης σκεψης

Reaction score
0
μπα μουφα με χαλασμενο σπειρωμα θαναι την μονη διαφορα μεχρι τωρα την ειδα στο ψυγειο κανει τα μυαλα που εβαλα στην καταψυξη περιεργα πιο ευκαμπτα .Στην εικονα δεν ακουσα καμμια διαφορα στον ηχο ειδα λιγο πιο φλουταρισμενα πριμμα με μια δοση βανιλια μαδαγασκαρης
ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαι χαλια.Και γω του απαντησα : γιατι εσυ νομιζεις οτι εισαι στα καλα σου!
Ρε γιατρε θα μας τρελλανεις εδω η θα μας τυλιξεις για εξω

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θα παρακαλουσα παρα πολυ οσους εχουν σκοπο να συνεχισουν αυτο το θεμα να το κανουν...επι του θεματος.

Reaction score
0
o ασθενης απεβειωσε το θεμα εκλεισε οποιος καταλαβε οτι καταλαβε καλο του ευατου του from ncsc out and over

Reaction score
164
argiris said:
o ασθενης απεβειωσε το θεμα εκλεισε οποιος καταλαβε οτι καταλαβε καλο του ευατου του from ncsc out and over
Ακριβώς. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Και όποιος είδε, είδε.
Τις εντυπώσεις μας τις γράψαμε, σχόλια διαβάσαμε, δεν χρειάζονται επιθέσεις κατά δικαίων και αδίκων.

GTX

Reaction score
39
Να γράψω και γω με υπερβολική καθυστέρηση τις εντυπώσεις μου απο το τεστ που κάναμε. Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά έλειπα για μια περίπου εβδομάδα και δεν πρόλαβα να ποστάρω πριν φύγω :oops: :oops:

Καλά μη περιμένεται να γράψω και τίποτα καινούριο οι υπόλοιποι με έχετε καλύψει. Προσωπικά εγώ δεν είδα διαφορές ούτε με τα καλώδια ούτε με το line conditioner. Σε κάποιες φάσεις οπως και οι περισσότεροι νόμιζα οτι είδα κάποια διαφορά στα χρώματα ή μάλλον ήθελα να δω, τη διαφορά στην κίνηση που αναφέρθηκε εγώ δεν κατάφερα να τη δω αν τελικά υπήρχε. Το μόνο σίγουρο συμπέρασμα που βγήκε από αυτό το τέστ είναι οτι τουλάχιστον σε αυτή την κατηγορία τιμής υπάρχουν χίλια δυο άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την εικόνα απο το να ασχοληθείς με τα ρεύματα. Η δική μου άποψη χωρίς να βασίζεται κάπου πάντως είναι οτι ούτε σε πιο ανεβασμένη κατηγορία θα κάνει σοβαρή διαφορά που να αξίζει πιο πολύ απο κάποιο άλλο tweak/upgrade.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm