- Reaction score
- 14
Αυθαιρετείς βάναυσα Νίκο.Νίκος Τσαρουχάς said:Μέχρι εδώ είσαι ένας ισορροπημένος άνθρωπος που απλά αρκείσαι στην μετριότητα. Φυσικά και δεν είναι ελάττωμα αυτό.
Γνωρίζεις τίποτε για το επίπεδο ζωής μου που δεν το γνωρίζω εγώ;
α) Μου δείχνεις τα ..αμπελοχώραφά μου ή ιδέα μου είναι; :roll:Νικόλα μου, επειδή είμαι σίγουρος ότι έχεις παρεξηγήσει το νόημα όλων αυτών, θα προσπαθήσω να το κάνω πιο "λιανά" παρακάτω, αλλά θα σου συνιστούσα κιόλας (αν μου επιτρέπεις φυσικά), να αφήνεις ικανό χώρο σε όποιον το επιθυμεί, να εκφράζει την άποψή του ή ακόμη καλύτερα την εμπειρία του για τα δρώμενα, χωρίς να τον τοποθετείς στην κατηγορία ψυχασθενών. Πρώτον γιατί δεν είναι δυνατόν όποιος διαφωνεί μαζί μας να είναι ανισόρροπος, δεύτερον γιατί με την παραπάνω στάση δεν θα ασχολούνται μαζί μας και πολλοί και τρίτον γιατί η κατηγορία με τους ψυχασθενείς, πίστεψέ με, είναι πλήρης. Δεν χωράνε άλλοι βρε παιδί μου...
Εντελώς φιλικά μην με παρεξηγήσεις ε?
β) Είναι αδιαμφισβήτητο πλέον γεγονός επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το shopping αποτελεί μορφή
ψυχοθεραπείας. Εκατομμύρια θεόμουρλοι ...δεν μπορεί να κάνουν λάθος!

γ) Σε κάποιο βαθμό διακρίνω δυσεπικοινωνία. Κάνω λάθος; Ή διαβάζεις επιφανειακά;
Η άποψη μου ...για τον κόσμο μου όντως είναι η μόνη ορθή. Οι υπόλοιποι είστε για δέσιμο.
Ευχαριστώ για τις υποδείξεις.
Διέκρινες πουθενά τις δικές μου;