- Reaction score
- 144.267
Τελικα ο "νορμαλ" της οικογενειας Τσαρουχα ειναι μαλλον ο μεγαλος

Εννοουσα τον μπαμπα ΤσαρουχαΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Τελικα ο "νορμαλ" της οικογενειας Τσαρουχα ειναι μαλλον ο μεγαλος![]()
Κώστα εδώ μιλάμε για διαφορές και όχι για χαιεντισμό.costas EAR said:Να συμπληρώσω το καρέ λοιπόν!
Καλή η προσπάθεια παιδιά μου
Εύγε
και πρωτοποριακή
ξανα-εύγε
Η δικιά μου άποψη είναι άλλη όμως
Αν είναι να μιλάμε για χαιεντισμό και περίεργα καλώδια ρεύματος, δε μιλάμε για τη μάζα και τους προβολείς των 2000 ευρώ. Είναι σα να δοκιμάζεις τρελά καλώδια ρεύματος σε φορητό ραδιοσιντί!
Στήστε ένα ρούμπι και βγάλτε τα μάτια σας.
Όλοι δεν είναι χαιεντάδες
Οι πολλοί απλά ακούνε μουσική ή βλέπουνε ταινίες
Τα μεταξωτά βρακιά είναι για τους ....χαιεντάδες
Μέχρι να μεγαλώσουμε ...κάτι θα έχουμε καταλάβει και εμείς.costas EAR said:Κάποτε θα καταλάβετε ότι αυτές οι "διαφορές" δεν υπάρχουν στα "φορητά ραδιοσιντί".
Και επειδή δεν θα υπάρχουν στα "φορητά ραδιοσιντί" θα υποθέσετε (κακώς) ότι δεν υπάρχουν γενικώς.
Υπάρχουν, αλλά σε άλλα μηχανάκια, αυτά που δε παίρνουν οι πολλοί.
Το λέω για να γλυτώσετε χρόνο, όχι τίποτε άλλο.........
argiris said:μια ερωτηση σε οσους αισθανονται μωρα
αν σας χαριζαν ενα καλωδιο ακριβο θα το παιρνατε τωρα η θα το αφηνατε για οταν μεγαλωσετε τοτε που και λεφτα θα ειχατε και ολως τυχαιος θα βλεπατε αυτα που τωρα ισως δεν θελετε τωρα να δειτε
Ναι, και μετά θα το πούλαγα σε κάποιο κορόιδοargiris said:αν σας χαριζαν ενα καλωδιο ακριβο θα το παιρνατε
Μέχρι εδώ είσαι ένας ισορροπημένος άνθρωπος που απλά αρκείσαι στην μετριότητα. Φυσικά και δεν είναι ελάττωμα αυτό.preve said:...δεν είναι θέμα πλούτου. Θέμα αντίληψης είναι. Αν και μωρό ακόμη....αντιλαμβάνομαι ήδη...ποιά προιόντα μου χρειάζονται...και πόσο πραγματικά αξίζουν.
Από εδώ και πέρα το χαλάς. 8)preve said:Το τι είναι απαραίτητο να αποκτάται για ψυχοθεραπευτικούς λόγους από τον υπόλοιπο κόσμο ...δεν με απασχολεί.![]()
![]()