VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.059
Αγαπητε βορειε, την Παρασκευη εχει 2 ιβεντς, ενα φανερο για τους φανερους και ενα κρυφο για τις κρυφες ...........
Συντονιστής σου λέει μετά...Δεν παιζεστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ........ΠΟΥ?????
Σελω και γω..........απο τα ωραια σας!!!!!
Λάθος σου είπε....
ο κωστας φ μου ειχε πει μια σοφη κουβεντα, που με προβληματισε αρκετα.
ειπε λοιπον, στο χομπυ αυτο πρεπει να ξερεις τι θελεις.
...
μια χαρα τα ειπε.Λάθος σου είπε.
μια χαρα τα ειπε.
εναν ηχο ηθελα παντα. τον ειχα ακουσει σε χωρο σχεδιασμενο απο ειδικο με συγκεκριμενα μηχανηματα.
σιγα σιγα πλησιαζω. στα μηχανηματα...
οσο πλησιαω τοσο ποιο πολυ φχαριστιεμαι.
ειχε δικιο ο κωστας...
Αυτά κανονίζουμε... Να ξέρεις δηλαδή!Γιαννάκη για παρασκευή είσαι μέσα? Καλή μουσική (μάλλον)... καλή παρέα (αυτό σίγουρο)... γέλιο (άπλετο) και χωρίς...
Εάν ναι... πάρε με τηλέφωνο!
γιααααα δώσε λεπτομέρειες!εναν ηχο ηθελα παντα. τον ειχα ακουσει σε χωρο σχεδιασμενο απο ειδικο με συγκεκριμενα μηχανηματα.
Τώρα που το λες αυτά τα δυο έχουν πολλά κοινά,θέλουν χρήμα,χρόνο και το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο...(αυτό δεν είναι Hi-End, αυτό είναι ...ψυχανάλυση! μη μπερδεύεστε...)
ετσι ειναι ρε φιλε, μου αρεσει που καταλαβαινεις και με αφηνεις να παρεκκλινω απο την υψηλη πιστοτητα.γιααααα δώσε λεπτομέρειες!
όχι τίποτε άλλο, αλλά ανέκαθεν με ενδιέφεραν τα παιδικά τραύματα των φίλων μου!
τι σόι ψυχανάλυση κάνουμε δηλαδή, να σκίσουμε τα πτυχία μας; Λέγε!!!!!!!
εχει σημασια?δεν απάντησες ακόμα... για λέγε!
Μια χαρά παίζουν πολλά ηχεία, παθητικά και ενεργά, σχεδόν ίδια, ελαχιστότατες διαφορές.Δυο ηχεία, ιδίως παθητικά, που να παίζουν ακριβώς ίδια, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Οι ανοχές των καλύτερων πυκνωτών είναι επαρκείς για διαφορές ακουστές. Φυσικά και τα μεγάφωνα έχουν ανοχές, πράγμα που αποτελεί ένα ...τεχνικό χαρακτηριστικό τους!
Ανοχές υπάρχουν παντού. Ακόμα και στα γούστα.