- Reaction score
- 102.393
Πρέπει να έχεις και 300 λεπτά προς όλη τη wind.Πληρωνω 24€ και εχω ιντερνετ,σταθερο με 300 λεπτα προς κινητα και απεριοριστα σε σταθερα.
Πρέπει να έχεις και 300 λεπτά προς όλη τη wind.Πληρωνω 24€ και εχω ιντερνετ,σταθερο με 300 λεπτα προς κινητα και απεριοριστα σε σταθερα.
Ναι ήρθε τεχνικός και άμα δεν του φώναζα δεν θα είχα καθόλου ιντερνέτ μου έβγαλε την γραμμή προβληματική και την προηγούμενη μέρα που ήμουνα σε άλλο πάροχο πιΉρθε τεχνικός και μέτρησε και στο είπε αυτό ή από το τηλέφωνο;
MH VALEIS WIND GIA TO KALO SOYΣκεφτομαι να αλλαξω παροχο και να παω σε πακετο της Wind γιατι προσφερει χαμηλες τιμες. Απο τη Forthnet στην οποια ειμαι πεντε χρονια δεν εχω παραπονο εκτος απο το οικονομικο μερος. Ψαχνοντας online ειδα οτι για ολες τις εταιρειες οι γνωμες διαφερουν και αναλογως την κατοικια του καθε χρηστη το σημα μεταβαλεται.
Εχει κανεις εμπειρια με συνδεση Wind στο κεντρο Αθηνας; Ειμαι Κυψελη, συνορα με Γαλατσι. Δε θα ηθελα να δεσμευτω για ενα χρονο με μια εταρεια η οποια θα με γυρισει σε dial-up εποχες. Θελω να εχω παντα γρηγορη ταχυτητα και να μη με "πεταει" εξω.
Καλώς ήρθες.MH VALEIS WIND GIA TO KALO SOY
η wind κολλαει καθε 5 λεπτα και οταν περνεις τηλεφωνο για να σου το φτιαξουν σου λενε οτι δν βρισκουν καποιο προβλημα.Δεν μπορεις ουτε να παιξεις καποιο παιχνιδι ουτε ακομη να δεις βιντεο στο youtubeΚαλώς ήρθες.
Αν μας εξηγούσες λίγο θα ήταν καλύτερα.
Και: Μη γράφεις κεφαλαία, μη γράφεις greeklish.