Τι ήχο θα πάρετε παρακαλώ;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.159
Χρέπι χρέπι χρέπι.
:lol::lol::tongue::tongue:

Μεταξύ μας, πρόκειται για εξαιρετικό σαμπάκι. :drinks:

(Σιγά σιγά, μη μας ακούσει ο ντιμιφουτ)
Τιιιιιιι; δεν άκουσα καλά

Της ψ@λής το χαβά του καθενός, το βαφτίζουν "ψυχοακουστική".
Αυτή είναι άλλη επιστήμη, η γνωστή ψ@λοακουστική:dance2:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.159
Τώρα που ξήλωσα το τραπέζ' αφού με καταπιέσατε, και δεν ξέρω που θα ακουμπάω τα ποτήργια, τα StarWars/StarTrek παπαράκια και τα ατμιστήργια, θέλω να πάρω και να βάλω τα σαπάμπζ του Νταπόστ για πλαϊνά ή διαγώνια τραπεζάκια.
Θα θελες...κι αυτά εγώ θα τα πάρω. Το πολύ πολύ να τα μοιραστούμε.

Και το επικ, δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνατε και δεν σας έπαιζε. Εδώ σκοτώνει, όποιος το άκουσε τρόμαξε.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.323

Και το επικ, δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνατε και δεν σας έπαιζε. Εδώ σκοτώνει, όποιος το άκουσε τρόμαξε.
Από Χρ-epic,κυριολεκτικόν...Epic δηλαδή.:D

Για να μην δοθεί λαβή φιλονικιών,σημειώνεται πως ό,τι τείνει να προτιμά καθένας ακροαματικόφιλος μπορεί να εξετάζεται από διαφορετικούς κλάδους της εφηρμοσμένης Ψυχολογίας,παρά από την Ψυχοακουστική.

Η Ψυχοακουστική συνιστά αυτόνομο επιστημονικό τομέα και όποιος τον επικαλείται για να προσδώσει κύρος σε...μορίων άσματα,αγνοεί τις Αρχές της.

Διότι σε διαφορετική περίπτωση θα συνειδητοποιούσε ότι η Ψυχοακουστική αναιρεί τη χαϊενδική μυθολογία,αφού οι Αρχές της
συναρτούν με σχέσεις ποσοτικές κι επαναλήψιμες τα διάφορα αντικειμενικά μεγέθη με τα περίφημα...υποκειμενικά.

Δεν συμφέρει λοιπόν αδέλφια μου αλήτες...χρέπια,ας αφεθεί καλύτερα η Ψυχοφυσική στην..ησυχία της.

Reaction score
4.705
Της ψ@λής το χαβά του καθενός, το βαφτίζουν "ψυχοακουστική". Δυστυχώς όμως για τους αποτυχημένους "νονούς", πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό, 1000% αντικειμενικό και εντελώς μετρήσιμο. :)
Δυστυχώς όμως και για σένα. Δεν τα λέω εγώ αυτά.
Αναρωτιέμαι αν διάβασες καλα η καθόλου το αρθρο στο λινκ.
Εγώ απλά συνοψίζω και γράφω για τις συνεπειες.

Επικαλεισθε επιλεκτικα την επιστήμη μόνο όταν σας βολεύει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.209
Αναρωτιέμαι αν διάβασες καλα η καθόλου το αρθρο στο λινκ.
Εγώ απλά συνοψίζω και γράφω για τις συνεπειες.

Επικαλεισθε επιλεκτικα την επιστήμη μόνο όταν σας βολεύει.
ό,τι τείνει να προτιμά καθένας ακροαματικόφιλος μπορεί να εξετάζεται από διαφορετικούς κλάδους της εφηρμοσμένης Ψυχολογίας,παρά από την Ψυχοακουστική.

Η Ψυχοακουστική συνιστά αυτόνομο επιστημονικό τομέα και όποιος τον επικαλείται για να προσδώσει κύρος σε...μορίων άσματα,αγνοεί τις Αρχές της.

Διότι σε διαφορετική περίπτωση θα συνειδητοποιούσε ότι η Ψυχοακουστική αναιρεί τη χαϊενδική μυθολογία,αφού οι Αρχές της
συναρτούν με σχέσεις ποσοτικές κι επαναλήψιμες τα διάφορα αντικειμενικά μεγέθη με τα περίφημα...υποκειμενικά.
Δεν έχω κάτι να προσθέσω στο άνωθεν για να σου απαντήσω έντιτορ.

Προτείνω κι άλλο δγιάβαζμα.

Πχ λινκ.

Last edited:

Reaction score
4.705
"Although the perceptive modeling gives valuable insight into fundamental psychoacoustical mechanisms and basic sound attributes, it is not very accurate in predicting the overall assessment of the perceived sound quality and in the preference of an audio product at the current state. The ideal conceptions of a listener highly depend on training, listening habits, fashion, cultural factors, and artistic properties of the program material"

Αυτά λέει ο δόκτωρ Klippel στο αμιγώς τεχνικό άρθρο.
δηλαδή τα αυτονόητα.
Ξέρω... πέφτει λίγο βαρύ.....
Μη στεναχωριέστε κάποια μέρα θα μπορούν κι αυτά να μετρηθούν.

Last edited:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Ti να κλ@σει δίπλα σε θηρία άλλης κλάσης! Το είπε αφού.

Reaction score
6.497
Δικαιωματου ο χαλβάς :D, να μην μας το προσφερει ως τον καλύτερο ας τον κρατήσει για τον εαυτό του γνωριζοντας ότι δεν μας αρέσει προτιμάμε την κλασική συνταγη

Reaction score
15.469
The ideal conceptions of a listener highly depend on training, listening habits, fashion, cultural factors, and artistic properties of the program material"
-αναφορα απ' το μπακαλικο-

Η ιδεωδης συλληψη ... για να την συλλαβεις (εξαρταται, αλλα κρυφιως εννοειται, πως) πρεπει να 'χεις υψηλα επιπεδα
- εκπαιδευσης (οκ ακουστικης), να 'χεις ακουσει πολλα συστηματα και να 'ναι τα ραφια και οι σκληροι γεματοι -
αμα εχεις καταφερει να φτιαξεις κανα-δυο συστηματακια στη ζωη σου ... ας το ...
- συνηθειων ακροασης - να καθεσαι στη ειδικη πολυθρονα ακροασεων (καλα, μιλαμε ειναι το πρωτο αποτελεσμα στο γουγλ - ιτς καϊντ οφ τρατζικ) μ' ενα μαλτ ή ναπολεον στο χερι -
καθως ειναι γνωστο πως με ρετσινα (ας πουμε) σοβαρες ακροασεις δε γινουνται
- μοδας - (μοδας ?)
- πολιτισμου , ε πολιτισμου διοτι ο αλλος απου 'ναι ολη μερα στο χωραφι ηντα πολιτισμο να σερνει ?
- καλλιτεχνικων ιδιοτητων υλικου προς ακροαση - βεβαιως ! θ' ακουσεις τον μπραμς σου, τον βιβαλντι σου - δε θ' ακουσεις τσι ραμονς λαϊβ στο σιμπιγκιμπις ...

απλα πραματα , εμενα μου φερνει στο μυαλο τη τυπικη εικονα του χαϊεντα (μη μου αγγιζεις το βραχιονα !)
απο 'δω οι μεν - απο 'κει η πλεμπα (εγω θα μεινω με τη πλεμπα παρακαλω).

:drinks:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.323
Oldy but....Goody;)
The ideal conceptions of a listener highly depend on training, listening habits, fashion, cultural factors, and artistic properties of the program material"

Αυτά λέει ο δόκτωρ Klippel στο αμιγώς τεχνικό άρθρο.
δηλαδή τα αυτονόητα.
Ξέρω... πέφτει λίγο βαρύ.....
Μη στεναχωριέστε κάποια μέρα θα μπορούν κι αυτά να μετρηθούν.
Βρίσκονται ήδη σημεία αναφοράς στην ίδια την επιστήμη της Ψυχολογίας...

Όλοι υποβάλλουμε στο νου μας έννοιες εξιδανίκευσης σχετικές με άλλα πρόσωπα,πράγματα ή καταστάσεις προς τα οποία δημιουργούμε συναισθηματικές εξαρτήσεις.Όταν η εξιδανίκευση βασίζεται σε ρεαλιστικά δεδομένα και δεν γίνεται υπέρμετρη,μπορεί ν'αποτελέσει κιόλας το θεμέλιο μιας ώριμης σχέσης με αγαπημένα μας άτομα.

Επιπλέον,η τάση για απόρριψη ή υποτίμηση ατόμων και εμπειριών με τα οποία είμαστε κάποτε δεμένοι συναισθηματικά,μπορεί ν'αποτελεί σημαντικό βήμα στην εύρεση και συναισθηματική απεξάρτηση του δικού μας εαυτού.Όποιος απαρνιέται συνειδητά μια προηγούμενη κατάσταση ζωής θεωρεί πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα οδεύσει προς κάτι πιο ικανοποιητικό και λειτουργικό για εκείνον.

Σε αρκετούς χαρακτήρες όμως,η ανάγκη για εξιδανίκευση και συγχώνευση με το αντικείμενο της πρώτης συνδέεται με την επιδίωξη για μια ακλόνητη αίσθηση ασφάλειας.Απόρροια της εξιδανίκευσης και της πεποίθησης για την τελειότητα του επιλεγμένου κάθε φορά αντικειμένου είναι ότι το άτομο θεωρεί ανυπόφορες τις αντιλαμβανόμενες δικές του ατέλειες.

Ιδανικό πεδίο για υπέρμετρη εκδήλωση εξιδανίκευσης απαντά στις πολιτικές,θρησκευτικές,αθλητικές και χαϊενδικές μας πεποιθήσεις.Οι προβληματικές της μορφές ανιχνεύονται στην εγγενή τάση να θεωρούμε λ.χ. τέλειο πλάσμα τον εκάστοτε ερωτικό μας σύντροφο,το δικό μας παιδί ανώτερο και αξιότερο όλων των άλλων,τον...guru που εμπιστευόμαστε αλάθητο,υπέροχο ό,τι υλικό αγαθό αποκτούμε με το δικό μας γούστο που θα είναι φυσικά...ακαταμάχητο,ότι ο πολιτικός φορέας που υποστηρίζουμε θα έχει ηθικό πλεονέκτημα,κ.ο.κ. καλλιεργώντας διαρκώς ανάλογες αυταπάτες.

Η τάση εξιδανίκευσης φαίνεται ν'αναπτύσσεται ανάλογα προς τις συναισθηματικές μας εξαρτήσεις.Η διαρκής κατάταξη των ακροαματικών εν προκειμένω εμπειριών μας σε κάποιο νοητό κατάστιχο και η επιδίωξη μιας κατάστασης τελειότητας μέσα από την ταύτιση με κάποιες εξιδανικευμένες από μέρους μας κατηγορίες συσκευών είναι απόρροια ανασφάλειας και ναρκισσισμού.

Η ανάγκη για σταθερή επιβεβαίωση της μαγκιάς μας και ιδίως της σημασίας που θα έχει εκείνη απέναντι στους υπολοίπους συνιστά έναν μηχανισμό άμυνας,καθότι η επίτευξη αυτοεκτίμησης θα εξαρτάται από το πόσο θα μπορούσαμε να τελειοποιηθούμε ταυτιζόμενοι με την κατάσταση που έχουμε εξιδανικεύσει,αντί ν'αποδεχόμαστε τον εαυτό μας και τις ακροαματικές μας συνθήκες όπως θα είναι και τα δύο στην πραγματικότητα...

Το ΄΄καλό΄΄ βεβαίως με τα επιστημονικά δεδομένα είναι ότι θα ισχύουν ανεξάρτητα από το βαθμό εξιδανίκευσης που πιθανόν να τους προβάλουμε...;)

Last edited:

Reaction score
15.469
Oldy but....Goody;)

Βρίσκονται ήδη σημεία αναφοράς στην ίδια την επιστήμη της Ψυχολογίας...

Όλοι υποβάλλουμε στο νου μας έννοιες εξιδανίκευσης σχετικές με άλλα πρόσωπα,πράγματα ή καταστάσεις προς τα οποία δημιουργούμε συναισθηματικές εξαρτήσεις.Όταν η εξιδανίκευση βασίζεται σε ρεαλιστικά δεδομένα και δεν γίνεται υπέρμετρη,μπορεί ν'αποτελέσει κιόλας το θεμέλιο μιας ώριμης σχέσης με αγαπημένα μας άτομα.

Επιπλέον,η τάση για απόρριψη ή υποτίμηση ατόμων και εμπειριών με τα οποία είμαστε κάποτε δεμένοι συναισθηματικά,μπορεί ν'αποτελεί σημαντικό βήμα στην εύρεση και συναισθηματική απεξάρτηση του δικού μας εαυτού.Όποιος απαρνιέται συνειδητά μια προηγούμενη κατάσταση ζωής θεωρεί πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα οδεύσει προς κάτι πιο ικανοποιητικό και λειτουργικό για εκείνον.

Σε αρκετούς χαρακτήρες όμως,η ανάγκη για εξιδανίκευση και συγχώνευση με το αντικείμενο της πρώτης συνδέεται με την επιδίωξη για μια ακλόνητη αίσθηση ασφάλειας.Απόρροια της εξιδανίκευσης και της πεποίθησης για την τελειότητα του επιλεγμένου κάθε φορά αντικειμένου είναι ότι το άτομο θεωρεί ανυπόφορες τις αντιλαμβανόμενες δικές του ατέλειες.

Ιδανικό πεδίο για υπέρμετρη εκδήλωση εξιδανίκευσης απαντά στις πολιτικές,θρησκευτικές,αθλητικές και χαϊενδικές μας πεποιθήσεις.Οι προβληματικές της μορφές ανιχνεύονται στην εγγενή τάση να θεωρούμε λ.χ. τέλειο πλάσμα τον εκάστοτε ερωτικό μας σύντροφο,το δικό μας παιδί ανώτερο και αξιότερο όλων των άλλων,τον...guru που εμπιστευόμαστε αλάθητο,υπέροχο ό,τι υλικό αγαθό αποκτούμε με το δικό μας γούστο που θα είναι φυσικά...ακαταμάχητο,ότι ο πολιτικός φορέας που υποστηρίζουμε θα έχει ηθικό πλεονέκτημα,κ.ο.κ. καλλιεργώντας διαρκώς ανάλογες αυταπάτες.

Η τάση εξιδανίκευσης φαίνεται ν'αναπτύσσεται ανάλογα προς τις συναισθηματικές μας εξαρτήσεις.Η διαρκής κατάταξη των ακροαματικών εν προκειμένω εμπειριών μας σε κάποιο νοητό κατάστιχο και η επιδίωξη μιας κατάστασης τελειότητας μέσα από την ταύτιση με κάποιες εξιδανικευμένες από μέρους μας κατηγορίες συσκευών είναι απόρροια ανασφάλειας και ναρκισσισμού.

Η ανάγκη για σταθερή επιβεβαίωση της μαγκιάς μας και ιδίως της σημασίας που θα έχει εκείνη απέναντι στους υπολοίπους συνιστά έναν μηχανισμό άμυνας,καθότι η επίτευξη αυτοεκτίμησης θα εξαρτάται από το πόσο θα μπορούσαμε να τελειοποιηθούμε ταυτιζόμενοι με την κατάσταση που έχουμε εξιδανικεύσει,αντί ν'αποδεχόμαστε τον εαυτό μας και τις ακροαματικές μας συνθήκες όπως θα είναι και τα δύο στην πραγματικότητα...

Το ΄΄καλό΄΄ βεβαίως με τα επιστημονικά δεδομένα είναι ότι θα ισχύουν ανεξάρτητα από το βαθμό εξιδανίκευσης που πιθανόν να τους προβάλλουμε...;)
μου πηρε κανα τεταρτο να το διαβασω - οχι πως φταει ο τροπος γραφης σου (που σε πειραζωμε καμμια φορα), καλα το κανεις - εχει φυραξει ο νους μου να επικοινωνω με τσιτατα και συνθηματα-
οποτε λαϊκ !

μπορω να το αναδημοσιευσω εκτος avsite ?

Reaction score
15.469
Ναι, αλλά πρέπει να καταθέσεις 6€ στο ταμείο αρωγής πτωχών (δισήμαντο) χαϊεντάδων.

εεε αφεντικο με 6 ευρω παιρνω 4 ρετσινες (δια τις ακροασεις μου) και μου μενει και μισο απο τα μπουκαλια ... ελεος ...

A

AKARL

Guest
Τι ήχο θα πάρετε παρακαλώ;

Μνιά διπλή γυρόπιττα με απόλα και με χωρίς τζατζίκι και κρεμμύδι μάστορα.

θ' ακουσεις τον μπραμς σου, τον βιβαλντι σου
Αμφιβάλλω ότι εννοεί τους τύπους με τσι περούκες κι έτσι. Μάλλον εννοεί τα υψιτελή παραφερνάλια τύπου Ντ@ϊ@ν@ Κρ@λλ.

καθως ειναι γνωστο πως με ρετσινα (ας πουμε) σοβαρες ακροασεις δε γινουνται ... δε θ' ακουσεις τσι ραμονς λαϊβ στο σιμπιγκιμπις ...
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες που κυκλοφορούν στο νταρκ αβουσάϊτ ... υπάρχει σημαντικό μέλος (με θαζμικό, μάλιστα, ρόλο) και παρατσούκλι "μοχθηρό πιατίνι" το οποίο πραγματοποιεί τις σοβαρές ακροάσεις του μετά από ακρατοποσία ρετσίνας, ούζου ή μπύρας (κελ μπαναλιτέ) με μουσικά ακούζματα που περιλαμβάνουν από ομπσκιούρ γαλλικά λαϊκά άζματα της περιόδου του μεσοπολέμου έως Ζαμπέτα ... Κελ ντεκαντάνς

TGD

Reaction score
8.836
Την LC2 την είχε μια φίλη μου. Εϊναι για πολύ αδύνατους. Τότε ήμουν 95 κιλά και σφήνωνα.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.951
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak