Τι είδαμε, τι θα δούμε

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.811
Απάντηση: Τι θα δούμε σήμερα

Τόσο ωραίο είναι; :unsure:

Το 'χω καμμιά 10αριά μέρες και δεν το έχω δει ακόμα.

Αύριο μάλλον θα σας βάλω κι εγώ τη βαθμολογία μου.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.522

Κι εγώ το ανέβαλα και είχα χαμηλές προσδοκίες. Ανέλπιστα καλό.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.888
Argo
Το ότι εμπλέκει το θεατή ισχυρά σε όλη τη διάρκεια του έργου και 'τον κρατάει στη τσίτα' είναι κατά τη γνώμη μου το στοιχείο που την έκανε να ξεχωρίσει.

Αντίστοιχα βέβαια το πετυχαίνει και το
Kapringen
μόνο που σε αυτό επειδή λείπουν κάθε είδους hollywoodιανά στοιχεία επιτυγχάνεται η εμπλοκή καλύτερα σε όσους έχουν ανάλογες εμπειρίες, όχι (μόνο) από πειρατεία, αλλά έστω να έχουν βιώσει καταστάσεις κρίσης σε εταιρικό περιβάλλον.

Πολύ καλά και τα δύο. Προτείνονται για δυνατές κινηματογραφικές βραδιές.

Reaction score
1.842

Η ταινία «Αργώ» βλέπεται ευχάριστα χωρίς καθόλου να κουράζει, αλλά δεν έχει τα στοιχεία να την κάνουν να έχει αντοχή στο χρόνο. Θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα έχει ξεχαστεί. Εμπεριέχει και μπόλικη αμερικανιά, μια κοινωνική θεώρηση που σε κάποιες στιγμές της ταινίας είναι επιεικώς ατυχής. Καθώς και τοποθέτηση προϊόντων με πολύ αδέξιο τρόπο, μαύρη διαφήμιση που "καρφώνεται" και κατά συνέπεια ξεμπροστιάζεται.

abcd

Super Moderator
Reaction score
100.811

Τόσο ωραίο είναι; :unsure:

Το 'χω καμμιά 10αριά μέρες και δεν το έχω δει ακόμα.

Αύριο μάλλον θα σας βάλω κι εγώ τη βαθμολογία μου.

Τελικά το αύριο έγινε μια βδομάδα σχεδόν!:unsure:

Πολύ καλή πάντως και η βαθμολογία μου 9/10.

Κάνει και για τον Xfader πιστεύω.

Reaction score
1.842

... και για το βράδυ προβλέπεται

View attachment 24475
Συνιστάται ανυπερθέτως! Ταινία με φυλακή, τον Μόργκαν Φρίμαν και τον Τιμ Ρόμπινς, με υπόθεση (σενάριο) χωρίς το παραμικρό κενό, είναι στις απαραίτητες (must see). Κάπου 9/10.

Βλέπεται με ευχαρίστηση, σενάριο και πλοκή νερό, αγαπημένος Ντένζελ. 7/10. Παρεμπιπτόντως ο Ντένζελ πολύ μικροδείχνει. Ή είναι το άριστο μακιγιάζ ή έχει κάνει "ρεκτιφιέ". Κυλινδροπίστονα, κουζινέτα στροφάλου, ακροφύσια ψεκασμού κ.λ.π. Είναι 59 και δείχνει 45άρης. Ενδιαφέρον το θηλυκό καστ. Η Κέλλυ Ρέιλλυ (Kelly Reilly) είναι μια κούκλα και πολύ καλή στο ρόλο της σχεδόν κατεστραμμένης ναρκομανούς που το παλεύει και στο τέλος τα καταφέρνει.

Εκείνη που δεν φαίνεται πόσο ... ενδιαφέρον τύπος είναι, είναι η πρώην γυναίκα του, που κάνει ένα γρήγορο πέρασμα προς το τέλος της ταινίας. Αν το ψάξεις όμως λίγο ...

abcd

Super Moderator
Reaction score
100.811

Πολύ καλή! Συμφωνώ με το 8,5/10

Καλύτερη από το Argo πιστεύω.

Όλοι ξέρουμε το τέλος, αλλά είχα αγωνία!!!

Δεν έχει πολύ δράση.

Καθόλου προπαγάνδα υπέρ της ΗΠΑ!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.522

8.5;
Τόσο καλό είναι;
Την Kathryn Bigelow δεν την είχα σε μεγάλη υπόληψη με το Hurt Locker. Ειδικά αν σκεφτείς πως πήρε Όσκαρ με εκείνη τη μ@λ@κία...

Έτσι κρατούσα και μικρό καλάθι. Όμως το ότι απέφυγε την προπαγάνδα, παρόλο που θα ήταν εύκολο να πέσει στην παγίδα λόγω θέματος, ήταν το πρώτο συν. Το δεύτερο ήταν η σκοπιά από την οποία αποφάσισε να δείξει τα γεγονότα: από την πλευρά της πρωταγωνίστριας. Τρίτο συν ότι παρά τη διάρκειά της ήταν αρκετά σφιχτή. Τέταρτο συν η ερμηνεία της πρωταγωνίστριας Jessica Chastain. *

Στα μείον: μια θέαση είναι αρκετή. Δεν είναι από τις ταινίες που θα ξαναέβλεπα.

*Φέτος πάντως είχαμε πολύ καλές γυναικείες ερμηνείες.

Reaction score
152

Upside Down 7.0

φοβερα πλανα απο δυο κοσμους ο ενας πανω στον αλλον που θυμιζουν εντονα πλουσιους και φτωχους,ανατολικο και δυτικο βερολινο,καμινια και εκαλη και ενα ρομαντσο στη μεση....

ολα τα λεφτα η σκηνογραφια...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.741

Παιδιά, ρίξτε καμιά ιδέα για ταινίες με ήρωα τον επιθεωρητή Μαιγκρέ.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.888
seven.jpg

αν απλά την έχετε κάπως στο μυαλό σας και δεν θυμάστε λεπτομέρειες και κατάληξη τότε ξαναδείτε την...αν δεν την έχετε δει δείτε τη.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.504

Upside Down 7.0

φοβερα πλανα απο δυο κοσμους ο ενας πανω στον αλλον που θυμιζουν εντονα πλουσιους και φτωχους,ανατολικο και δυτικο βερολινο,καμινια και εκαλη και ενα ρομαντσο στη μεση....

ολα τα λεφτα η σκηνογραφια...
Χαζομαρούλα , είναι τι σου άρεσε απο δαύτο?
Ασε που τελειώνει τόσο άσχετα και απότομα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.552
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM