Τι είδαμε, τι θα δούμε

melina

Cargo 200
Reaction score
42.893
Re: Απάντηση: Re: Τι θα δούμε σήμερα

Είδα χθες το Straw Dogs (1971)
Πριν λίγους μήνες είχα δει το Straw Dogs (2011)

Δεν νομίζω ότι θα έδινα μεγαλύτερη βαθμολογία στην πρώτη έκδοση...

Reaction score
249
Απάντηση: Τι θα δούμε σήμερα

το django (δεν τη βαρεθηκα παρ' ολη τη μεγαλη διαρκεια) και το jack reacher συμπαθητικες
επίσης συμπαθητική το wellcome to the punch
καλή ταινία το eden
δε μου άρεσε το a resurrection (the sibling)

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.290
Sherlock, 8.5/10.

Απεχθάνομαι τις σειρές, αλλά η κυρά με είχε πρήξει και αγόρασα τις δύο πρώτες χρονιές.
Ευτυχώς είναι τρία-τέσσερα επεισόδια κάθε χρόνο.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.893
Hitchcock (2012)

Δεν είναι κάποια τρομερή ταινία αλλά η βραδιά περνά ευχάριστα.
Με αυτό που έπαθα πλάκα, είναι ότι δεν είχα συνειδητοποιήσει ποιος έπαιζε τον Alfrend και τώρα που πήγα στο imdb να βάλω το link στον τίτλο και το είδα, έμεινα έκπληκτος...δεν τον αναγνώρισα με τίποτα!!!

melina

Cargo 200
Reaction score
42.893
Jack reacher
Τίποτα το ιδιαίτερο...μου άρεσε όμως ο ήχος του, μια φορά βλέπεται πάντως.
Η δικηγορίνα, όντως από το τράβηγμα στα φρύδια έχει τα μάτια ορθάνοιχτα και φαίνεται σαν είναι συνεχώς έκπληκτη....αποτυχημένη ηθοποιός τελείως πάντως.

Reaction score
249
Απάντηση: Τι θα δούμε σήμερα

mama καλη ταινια θα μπορούσε και καλύτερα σεναριακα
πολυ καλες οι μικρές πρωταγωνίστριες

melina

Cargo 200
Reaction score
42.893
Hunger (2008)
Broken City (2013)

Το πρώτο πολύ σκληρή ταινία, δεν είναι για διασκέδαση και για να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ.
Το δεύτερο μια μέτρια ταινία, τη βλέπεις μια φορά και την ξεχνάς, και να μην τη δεις δεν χάνεις απολύτως τίποτα.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.893
Smoke (1995)
Πολύ ωραία ταινία την καταευχαριστήθηκα.
Πολύ πάφα πούφα βέβαια, σε όλες τις σκηνές με ένα τσιγάρο στο στόμα οι ηθοποιοί. Για πρωήν καπνιστή είχε την πλάκα του και αυτό. Οπως επίσης το ότι χρονικά η ταινία είναι τοποθετημένη στο 1990 και είδα προιόντα από το τότε που κάποια τα χρησιμοποιούσα, κάτι καρέκλες σχεδιασμού bauhauss που τις έφερνε τότε η ΝΕΟΣΕΤ, ένα αντικλεπτικό μπαστούνι τιμονιού που είχα στο φοιτητικό μου citroen ΑΧ και σε μια σκηνή έχει γιγαντοδιαφήμιση στο δρόμο ακριβώς αυτό (στο NYC!)....ακόμη και τα πακέτα Dunhill που είχε στον πάγκο του ο πρωταγωνιστής μου έφεραν στο μυαλό ιστορίες και πρόσωπα (Dunhill στη δεκαετία του 80 δεν κάπνιζε όποιος και όποιος!).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.552
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM