Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
152
Απάντηση: Τι θα δούμε σήμερα

μολις τελειωσαμε τα....

Snitch (2013) 6/10
δε καταλαβα γιατι το νταμαρι επαιζε το ρολο του λαπά..... χαθηκαν οι αλλοι ηθοποιοι;

The Last Stand (2013) 6.5/10
πλακα ειχε.....

Reaction score
11.115
Doom (2005)

Έμοιαζε αρκετά στο ομότιτλο παιχνίδι και επειδή είμαι μεγάλος φαν, βρήκα την ταινία πολύ ενδιαφέρουσα και ωραία.
Ειδικά στο σημείο που:
ο ήρωας ξυπνάει μετά την ένεση και μας το δείχνει σε πρώτο πρόσωπο, γούσταρα τρελά!

Reaction score
249

καλη ταινία Stalingrand (1992), movie 43 διασκεδαστικη (λίγο άρρωστη βέβαια)
πατάτες hammer of the gods, the bates hotel, the last will and testament...,the rift,the prank
μέτριες fast and furious 6, byzantium (απο την οποία περίμενα περισσοτερα)

Reaction score
8.905

Εγώ ήδη το έκανα χθες και την καταχάρηκα πάλι, έτσι λοιπόν την ταινία που σας προτείνω να δείτε ξανά, είναι οι 300 του Frank Miller, και σαν μικρό φόρο τιμής... για την μάχη των Θερμοπυλών (παράλληλα με τη ναυμαχία του Αρτεμισίου) που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 480 π.Χ.

Reaction score
8.905

Πέρα από το καταπληκτικό Amores perros... άλλη μια Μεξικάνικη (σύγχρονη) ταινία που σας προτείνω να δείτε είναι το Sin nombre (2009), με σοκαριστικές ερμηνείες από νεους ερασιτέχνες ηθοποιούς!

Last edited by a moderator:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.288
Tο box set περίμενε στο ράφι τρία χρόνια όμως χθες ενέδωσα* και αρχίσαμε το Rome. Είδαμε τα πρώτα έξι επεισόδια, 9/10.

*Απεχθάνομαι τις σειρές, και ιδίως τις μεγάλες. Το Rome γυρίστηκε σε 22 επεισόδια, που είναι το ανώτατο όριό μου.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
Απάντηση: Re: Τι θα δούμε σήμερα

Tο box set περίμενε στο ράφι τρία χρόνια όμως χθες ενέδωσα* και αρχίσαμε το Rome. Είδαμε τα πρώτα έξι επεισόδια, 9/10.
Πολύ καλή σειρά,φοβερή παραγωγή....αααααχχχχχχχ Poly

*Απεχθάνομαι τις σειρές, και ιδίως τις μεγάλες. Το Rome γυρίστηκε σε 22 επεισόδια, που είναι το ανώτατο όριό μου.
Διαβάζω καλά σχόλια για μιά άλλη σειρά που μάλλον τελειώνει φέτος...το 'Breaking Bad'

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.539
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106