- Reaction score
- 76.364
Μόνο ενδιαφέρον; Η κυρά ξετρελάθηκε και το τελειώσαμε σε τρεις μέρες.Ξεκίνησα δειλά δειλά το deadwood. Ενδιαφέρον.
Μόνο ενδιαφέρον; Η κυρά ξετρελάθηκε και το τελειώσαμε σε τρεις μέρες.Ξεκίνησα δειλά δειλά το deadwood. Ενδιαφέρον.
Είμαι στα αναγνωριστικά επεισόδια ακόμα.1-2 είδα.Μόνο ενδιαφέρον; Η κυρά ξετρελλάθηκε και το τελειώσαμε σε τρεις μέρες.
Πολύ καλό.
Και μένα μου άρεσε .
Φοβερη παραγωγη, ωραια ταινια γενικως
Συμφωνώ, αν και δεν μου άρεσε το περίεργο soundtrack.
Μου άρεσε πολύ ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, αν και μπορεί να είμαι υπερβολικός, λόγω του ότι είναι απ' τους αγαπημένους μου ηθοποιούς.
Πολύ καλός ο Joel Edgerton.
Ο Toby Maguire μέτριος. Μου θύμισε πολλές φορές τον ''χαζό'' spider-man.
Η Carey Mulligan καλή.
Πολύ καλή σκηνοθεσία.
Για μένα το soundtrack ήταν αυτό που ξεχώρισε, επειδή δεν ήταν αυτό που θα περίμενε κανείς, και ήταν και του γούστου μου.Συμφωνώ, αν και δεν μου άρεσε το περίεργο soundtrack.
"Despicable Me"
Πολυ γλυκό το πρώτο και με δίδαγμα:πως να συμπεριφέρονται τα παιδιά σε μερικούς "μεγάλους".
Το δεύτερο ακουγεται πως ειναι ωραιότερο.
χθε ειδα το pain and gain...
περιεργο , χαμος, αλλα καλουτσικο..του δινα ενα 6,5 στα 10 !
Αντιθέτως, το Iron Man 3 ήταν από τις (όχι και τόσο πολλές..) ταινίες που απόλαυσα τελευταία, και σίγουρα η καλύτερη της σειράς.Iron man 3 ουτε κρύο ουτε ζεστη
Και πολυ καλος ηχος Dts master audio......Αντιθέτως, το Iron Man 3 ήταν από τις (όχι και τόσο πολλές..) ταινίες που απόλαυσα τελευταία, και σίγουρα η καλύτερη της σειράς.
8+/10