- Reaction score
- 76.327
Απογοήτευση. 6-/10
Απογοήτευση. 6-/10
Μη σκιάζεστε ωρέ παληκάρια!Ωχ!
Ούτε για τον ήχο της δεν αξίζει να το δούμε;
Συμφωνώ ότι δεν ήταν αντάξιο της κληρονομιάς που κουβαλάει. Αλλά μπροστά σε τόσες αργοκίνητες και δυσκοίλιες σειρές που μονοπωλούν τις τρέχουσες λίστες, ένα αρκετά χειρότερο από το παλιό 24, είναι ακόμα η πρώτη μου επιλογή.Νέος υπερήρωας , χάλια ατελείωτα ....καλύτερα που δε θα το συνεχίσει η fox
Μια καλογυρισμένη παιδική ταινία χωρίς ίχνος ωμής βίας. Πέφτουν τα απαραίτητα κλοτσομπουνίδια αλλά δεν έχει σκηνές με αίμα. Καταναλώνεται ευχάριστα.Spider-Man: Homecoming (2017)
Ο μικρός ζήτησε Spider-Man και πήγαμε. Με μία διαφορά. Είμαστε στην εξοχή, άρα οι επιλογές μας είναι περιορισμένες. Cabrio σινεμά λοιπόν..
Τι να σου πω, μέτρια ταινία. Φαντάσου το σαν θηλυκό robocop με ηθικά διλήμματα.Ωχ!
Το όλο πρόβλημα έγκειται πως το σενάριο ανακυκλώνεται σε βαθμό που καταντάει κουραστικό (το είδα όλο ), το παλιό 24 ήταν ή δεύτερη αγαπημένη μου σειρά (η πρώτη είναι το prison break) και ο Σάδερλαντ κατάφερνε να σώσει το σενάριο του καλού αμερικάνου και του κακού μη αμερικάνου γιατί τουλάχιστον έπαιζε καλύτερα . Ο νέος ηθοποιός είναι παντελώς ατάλαντος με αποτέλεσμα να ασχολείσαι με την υπόθεση πλέον η οποία είναι μια κακή επανάληψη και χάσιμο χρόνου , ο κόσμος το κατάλαβε , δεν είχε καμιά ανταπόκριση στο κοινό της fox και γι αυτό ματαιώθηκε η συνέχεια. Αν συνέχεια της σειράς είχε νόημα θα επέστρεφε ο βασικός της πρωταγωνιστής Jack Bauer σε κάποιο άλλο ρόλο φυσικά λόγω ηλικίας ,αλλά δε το έκανε γιατί ήξερε πως θα πήγαινε για κάψιμο.Συμφωνώ ότι δεν ήταν αντάξιο της κληρονομιάς που κουβαλάει. Αλλά μπροστά σε τόσες αργοκίνητες και δυσκοίλιες σειρές που μονοπωλούν τις τρέχουσες λίστες, ένα αρκετά χειρότερο από το παλιό 24, είναι ακόμα η πρώτη μου επιλογή.
Υ.Γ. Έχω δηλώσει ότι για μένα το 24 είναι η καλύτερη σειρά ever.
Ο Corey Hawkins ήταν και για μένα αρνητικό στοιχείο. Παρ' όλα αυτά τον επιλέγουν σε αρκετές τελευταίες παραγωγές. Ίσως βλέπουν κάτι που δεν βλέπουμε...Το όλο πρόβλημα έγκειται πως το σενάριο ανακυκλώνεται σε βαθμό που καταντάει κουραστικό (το είδα όλο ), το παλιό 24 ήταν ή δεύτερη αγαπημένη μου σειρά (η πρώτη είναι το prison break) και ο Σάδερλαντ κατάφερνε να σώσει το σενάριο του καλού αμερικάνου και του κακού μη αμερικάνου γιατί τουλάχιστον έπαιζε καλύτερα . Ο νέος ηθοποιός είναι παντελώς ατάλαντος με αποτέλεσμα να ασχολείσαι με την υπόθεση πλέον η οποία είναι μια κακή επανάληψη και χάσιμο χρόνου , ο κόσμος το κατάλαβε , δεν είχε καμιά ανταπόκριση στο κοινό της fox και γι αυτό ματαιώθηκε η συνέχεια. Αν συνέχεια της σειράς είχε νόημα θα επέστρεφε ο βασικός της πρωταγωνιστής Jack Bauer σε κάποιο άλλο ρόλο φυσικά λόγω ηλικίας ,αλλά δε το έκανε γιατί ήξερε πως θα πήγαινε για κάψιμο.
Η προσπάθεια της fox να ανεβάσει τηλεθέαση με μια κακή κόπια μιας επιτυχημένης σειράς απλά απέτυχε.
7/10Extortion 2017 8/10
ενα θα πω. με κρατησε μεχρι τελους. αν και το τελος νομιζω ηταν καπως συντομο.
δειτε τη!!
Τώρα θα έγραφα και εγώ...Απογοήτευση. 6-/10
γράφω στο τέλος τον μοναδικό λόγο που αξίζει να το δειςΩχ!