Τι είδαμε, τι θα δούμε

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.975
Ωχ!

Ούτε για τον ήχο της δεν αξίζει να το δούμε;

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Απογοήτευση. 6-/10
Ωχ!

Μη σκιάζεστε ωρέ παληκάρια! 8-)
Έχουμε δει πολύ χειρότερα! :drinks:

(Απ' το Κόβεναντ πάντως, μπορεί να είναι
και τρείς φορές καλύτερο... :()

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.986
Νέος υπερήρωας , χάλια ατελείωτα ....καλύτερα που δε θα το συνεχίσει η fox
Συμφωνώ ότι δεν ήταν αντάξιο της κληρονομιάς που κουβαλάει. Αλλά μπροστά σε τόσες αργοκίνητες και δυσκοίλιες σειρές που μονοπωλούν τις τρέχουσες λίστες, ένα αρκετά χειρότερο από το παλιό 24, είναι ακόμα η πρώτη μου επιλογή.

Υ.Γ. Έχω δηλώσει ότι για μένα το 24 είναι η καλύτερη σειρά ever.

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.698
Spider-Man: Homecoming (2017)

Ο μικρός ζήτησε Spider-Man και πήγαμε. Με μία διαφορά. Είμαστε στην εξοχή, άρα οι επιλογές μας είναι περιορισμένες. Cabrio σινεμά λοιπόν..
Μια καλογυρισμένη παιδική ταινία χωρίς ίχνος ωμής βίας. Πέφτουν τα απαραίτητα κλοτσομπουνίδια αλλά δεν έχει σκηνές με αίμα. Καταναλώνεται ευχάριστα.
Στο σινεμά που πάμε λείπουν κανα δυο σαμπ αλλά εντάξει καλά είναι.
7/10

ΥΓ: Σε σχέση με το Lego Batman που είδαμε (μεταξύ άλλων) το χειμώνα, αυτό ήταν αριστούργημα.

Reaction score
659
Συμφωνώ ότι δεν ήταν αντάξιο της κληρονομιάς που κουβαλάει. Αλλά μπροστά σε τόσες αργοκίνητες και δυσκοίλιες σειρές που μονοπωλούν τις τρέχουσες λίστες, ένα αρκετά χειρότερο από το παλιό 24, είναι ακόμα η πρώτη μου επιλογή.

Υ.Γ. Έχω δηλώσει ότι για μένα το 24 είναι η καλύτερη σειρά ever.
Το όλο πρόβλημα έγκειται πως το σενάριο ανακυκλώνεται σε βαθμό που καταντάει κουραστικό (το είδα όλο ), το παλιό 24 ήταν ή δεύτερη αγαπημένη μου σειρά (η πρώτη είναι το prison break) και ο Σάδερλαντ κατάφερνε να σώσει το σενάριο του καλού αμερικάνου και του κακού μη αμερικάνου γιατί τουλάχιστον έπαιζε καλύτερα . Ο νέος ηθοποιός είναι παντελώς ατάλαντος με αποτέλεσμα να ασχολείσαι με την υπόθεση πλέον η οποία είναι μια κακή επανάληψη και χάσιμο χρόνου , ο κόσμος το κατάλαβε , δεν είχε καμιά ανταπόκριση στο κοινό της fox και γι αυτό ματαιώθηκε η συνέχεια. Αν συνέχεια της σειράς είχε νόημα θα επέστρεφε ο βασικός της πρωταγωνιστής Jack Bauer σε κάποιο άλλο ρόλο φυσικά λόγω ηλικίας ,αλλά δε το έκανε γιατί ήξερε πως θα πήγαινε για κάψιμο.
Η προσπάθεια της fox να ανεβάσει τηλεθέαση με μια κακή κόπια μιας επιτυχημένης σειράς απλά απέτυχε.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.986
Το όλο πρόβλημα έγκειται πως το σενάριο ανακυκλώνεται σε βαθμό που καταντάει κουραστικό (το είδα όλο ), το παλιό 24 ήταν ή δεύτερη αγαπημένη μου σειρά (η πρώτη είναι το prison break) και ο Σάδερλαντ κατάφερνε να σώσει το σενάριο του καλού αμερικάνου και του κακού μη αμερικάνου γιατί τουλάχιστον έπαιζε καλύτερα . Ο νέος ηθοποιός είναι παντελώς ατάλαντος με αποτέλεσμα να ασχολείσαι με την υπόθεση πλέον η οποία είναι μια κακή επανάληψη και χάσιμο χρόνου , ο κόσμος το κατάλαβε , δεν είχε καμιά ανταπόκριση στο κοινό της fox και γι αυτό ματαιώθηκε η συνέχεια. Αν συνέχεια της σειράς είχε νόημα θα επέστρεφε ο βασικός της πρωταγωνιστής Jack Bauer σε κάποιο άλλο ρόλο φυσικά λόγω ηλικίας ,αλλά δε το έκανε γιατί ήξερε πως θα πήγαινε για κάψιμο.
Η προσπάθεια της fox να ανεβάσει τηλεθέαση με μια κακή κόπια μιας επιτυχημένης σειράς απλά απέτυχε.
Ο Corey Hawkins ήταν και για μένα αρνητικό στοιχείο. Παρ' όλα αυτά τον επιλέγουν σε αρκετές τελευταίες παραγωγές. Ίσως βλέπουν κάτι που δεν βλέπουμε...

Η σειρά έχει κάνει τον κύκλο της και κανένας πρωταγωνιστής δεν μπορεί να την αναβιώσει με την ίδια επιτυχία. Ακόμα κι εμένα μου φαίνονται αστεία κάποια παλιά επεισόδια που βλέπω τυχαία σε κανάλια. Οι εποχές αλλάζουν γρήγορα και η περσινή πρωτοτυπία μπορεί να είναι κοινοτοπία σήμερα.

Last edited:

Reaction score
1.381
Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα (2016)
upload_2017-7-19_15-16-30.jpeg

Συμπαθητικο Ισπανικο πολιτικο θριλλερ,απο τον σκηνοθετη του εξαιρετικου

Το μικρό νησί
upload_2017-7-19_15-21-6.jpeg

Καυστικο σχολιο για τιs ψευτοδημοκρατιεs σαν την δικια μαs που βαυκαλιζονται περι σεβασμου τηs διακρισηs των εξουσιων......Ποτε δεν κορυφωνει και ενιοτε μπερδευει με τον ποταμο πληροφοριων,αλλα αποζημειωνει με τον ευρωπαικο στυλατο ΄΄ αερα΄΄,και τον ΄΄γεματο΄΄ηχο περιβαλλοντοs,για το ειδοs τηs ταινιαs.

Attachments

Reaction score
1.253
Κατά καιρούς που ψάχνω προτεινόμενες ταινίες δράσης,πέφτω συχνά σε μία του Keanu Reeves με θέμα το surfing που δε μου γέμιζε το μάτι και πολύ.Εχθές την συνάντησα και κάπου αλλού και είπα να την κατεβάσω επιτέλους να δω τι πράμα είναι...

Point Break (1991)

Παιδιά...μιλάμε για πολύ ταινιάρα,καταιγιστική δράση,πολύ ανατρεπτικό σενάριο και αγωνία-δράση να βαράνε κόκκινα και να μην παίρνεις ανάσα! Απο την αρχή μέχρι το τέλος κυνηγητά,πιστολίδια,να μην μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει και φυσικά κορυφαίο σημείο της ταινίας η έκπληξη που είχε ο Patrick Swayze για τον Keanu Reeves που του λέει "θα κάνουμε αυτό και θα έρθεις μαζί μας."Ομολογώ πως αυτός που το σκέφτηκε στο σενάριο ήταν ιδιοφυΐα.
Όσοι είδατε την Ένταση - Heat (1995) και τη γουστάρατε,επιβάλλεται να δείτε και αυτό!!!
Ο βαθμός μου 9'/10...
Μία ακόμα ταινία θησαυρός που σε βγάζει ασπροπρόσωπο που θυσίασες 2 ώρες θέασης.
Αν και όλες αυτές έχουν και ένα μειονέκτημα:
Θέτουν τόσο ψηλά τον πήχη,που δύσκολα βρίσκεις όμοιες τους...

***Ο Gary Busey νόμιζα πως ήταν ο Nick Nolte,ολόιδιοι μιλάμε...

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.679
Απογοήτευση. 6-/10
Τώρα θα έγραφα και εγώ...

πολύ πρωτότυπο..

ο θηλυκός robocop...ΕΛΕΟΣ!!!

έδειρε ένα μάτσο λαό στην πρώτη σκηνή και την έπιασαν στα σκοτάδια με δυο κινήσεις κάτι περιθωριακοί τύποι...γελάν και οι πέτρες:roflmao:
αρπαχτή ολκής..κρίμα...
τα CGI ήταν επιπέδου game boy:gamer:...ειδικά σε ένα σετ κινήσεων που σκαρφάλωνε ήταν τόσο αφύσικες που μου θύμιζαν ghostbasters II

ψευτουριά!

:help:βλέπεται μόνο σε ώρα ανάγκης και αποκλειστικά για λόγους απομνημόνευσης της κωλάρας της Σκάρλετ:D :help:
[DOUBLEPOST=1500503703][/DOUBLEPOST]
Ωχ!

:rolleyes:γράφω στο τέλος τον μοναδικό λόγο που αξίζει να το δεις:p:D

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.306
City of Fear (1959)

- ένας δραπέτης του San Quentin , προσπαθεί να σπρώξει μία καλή μπάζα ηρωίνης ερμητικά ( ευτυχώς ) κλεισμένη σ΄ έναν μεταλλικό κύλινδρο . . . νομίζει όμως πως έπιασε την καλή

- στην πραγματικότητα σεργιανάει την πόλη μαζί με μία ''καλή'' ποσότητα ραδιενεργού κοβαλτίου-60

- αγωνία - άγνοια - κυνηγητό , όλα αυτά σε καλό ρυθμό και κλιμάκωση έως το τέλος

- κλασική cool ερμηνεία από τον
Vince Edwards , noir φωτογραφία , κλαμπάτη τζάζ μουσική υπόκρουση , όμορφα παγερές ψηλομύτες , μας συντροφεύουν στα 81 λεπτά που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου

. . . καλή θέαση . . . 6,5+/10

CITY OF FEAR (1958) Clip - "84 Hours" - Columbia Pictures Film Noir Classics II

. . . & στα ''πρόχειρα'' . . .

City of Fear (1959) Ελληνικοί υπότιτλοι

Reaction score
16.116

Reaction score
16.116
Wakolda - The German Doctor 2013

6,5

IMG_2589.JPG
IMG_2588.JPG

Τον Alex Brendemühl τον θαύμασα στην ταινία Mal de pierres - Όλα όσα αγαπήσαμε - From the Land of the Moon (2016) ταινία με την Μάριον Κοτιγιαρ που δεν προτείνω να δείτε.

Αναζητώντας να βρω κάποια άλλη ταινία του έπεσα στην παραπάνω, η οποία ήταν και υποψήφια για Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας ( Αργεντινή ) το 2014 κι "έχασε" από την Ιταλία του Σορεντινο - The Great Beauty ( Δεν την εχω δει ).

Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος, έχει τελειώσει. Ο διαβόητος γερμανός γιατρός Γιόζεφ Μένγκελε, έχει καταφύγει την δεκαετία του 60 Παταγονία της Αργεντινής. Εκεί θα συναντήσει μια οικογένεια, που θα τον φιλοξενήσει στην πανσιόν τους. Η Εύα, ο Έντζο και τα τρία τους παιδιά, θα γίνουν το ιδανικό πειραματόζωο, στα χέρια του καταζητούμενου Γερμανού Γιατρού. Όλοι στην οικογένεια, αγνοώντας την πραγματική του ταυτότητα, του συμπεριφέρονται σαν ένα καλό τους φίλο. Γοητευμένοι από αυτόν τον χαρισματικό άνδρα, με τους ευγενικούς τρόπους, την επιστημονική του γνώση και φυσικά τα χρήματά του, ξαφνικά ανακαλύπτουν .....

Η σκηνοθέτης και συγγραφέας Λουσία Πουέντσο έκανε αυτή την ταινία προκειμένου να προσπαθήσει να ανακαλύψει τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση της Αργεντινής άνοιξε τις πόρτες στους Ναζί, αλλά και το πώς και γιατί ολόκληρες πόλεις ήταν φιλικά διακείμενες απέναντί τους.

Reaction score
1.381
The Legend of Ben Hall
The Legend of Ben Hall
upload_2017-7-21_11-44-35.jpeg

Γνωριζατε οτι οι Αυστραλοι εκτοs απο τον διαβοητο NED KELLY ειχαν και αλλον λαικο θρυλλο,τιs περιπετειεs του οποιου βλεπουμε σε αυτη την ενδιαφερουσα ταινιουλα.Μου εκανε εντυπωση η χειρουργικου επιπεδου κρυσταλλινηs καθαροτηταs εικονα ,που αναδεικνυει τιs φυσικεs ομορφιεs τηs Αυστραλιανηs ενδοχωραs και η εξαιρετικη δουλεια του sound designer ,με βαση το budget τηs ταινιαs,και συγκριτικα με κατι αμερικανιεs που ο μηχανικοs ηχου,δουλευει προχειρα σε στυλ....ριξε κατι και στα πισω ρε μητσο........ https://en.wikipedia.org/wiki/Ben_Hall_(bushranger)
τον Σεπτεμβριο παλι.......καλο καλοκαιρι..........

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.608
Members
38.204
Νεότερο μέλος
john-john