- Reaction score
- 5.684
Αυτό κι αν είναι έκπληξη!
Και με Five το κάνει αυτό το Sub 4;Μην παιδεύεσαι, δουλεύει όντως.
Σε stereo pair Era300 + Sub Gen4 προσθέτει και δεύτερο Sub Gen4!
View attachment 385345
View attachment 385346
Ναι !!Αυτό μένει να δοκιμάσω απόψε.
Ότι δουλεύει ακόμα και με Era100 δίνει ελπίδες.
Δεν δοκιμάσαμε και αν μπαίνει το Gen4 Sub ως δεύτερο σε 2.1 με Gen3 Sub.
Επίσης δεν δοκιμάσαμε ακόμα αν μπορεί να προστεθεί τρίτο και τέταρτο, έστω σε home cinema σετάπ.
@Ndis λες να ήρθε η ώρα που περίμενες;
Για καλό και για κακό ας απενεργοποιήσουμε το αυτόματο update στο firmware του Sub Gen4.
Ε!!! δεν μας ξέρεις; Πάντα κάτι θα μας φταίει για να μπορούμε να γκρινιάζουμεΑφήσαμε την καραμέλα δεν υποστηρίζει δεύτερο σαμπ σε στέρεο, πιάσαμε αμέσως ότι δεν υποστηρίζει atmos με διακριτά ηχεία και πλήρη παραμετροποίηση.

Δεν τα φθάνει. Ούτε το Audyssey, ούτε καν κοντά σε Dirac (χρησιμοποιούμε και μικρόφωνο κινητού/tablet για calibrationΜια χαρα υποστηρίζει ατμος και καλυμπραρισμα. τωρα αν φτανει τα dirac ktl δεν ξερω. Tune your Sonos speakers with Trueplay | Sonos
What Is Dolby Atmos? And How to Bring It Into Your Home—Sonos
Ok, αλλά ούτε 24 ώρες να μη μας αφήσει η γκρίνια να χαρούμε που καλύφτηκε η προηγούμενη απαίτηση;Ε!!! δεν μας ξέρεις; Πάντα κάτι θα μας φταίει για να μπορούμε να γκρινιάζουμε![]()
![]()
Ο @philosopher απ' ό,τι φαίνεται την ανακάλυψή του την αναμεταδίδει στο reddit, και έφτασε το νέο και στα αυτιά της Sonos, που του ζητάει τώρα diagnostic report.Edit : Ποιος μας έδωσε στο reddit?
Δεν έχω ιδέα…ατμος έχω δει μόνο σε σετ με ήχο μπάρα…δηλαδή έχεις ένα σετ απ με πηγή το pc…πως το βλέπει για να στείλει πληροφορία ατμος ή πολυκάναλο…δεν έχω ιδέα κ ρωτάωΑφήσαμε την καραμέλα δεν υποστηρίζει δεύτερο σαμπ σε στέρεο, πιάσαμε αμέσως ότι δεν υποστηρίζει atmos με διακριτά ηχεία και πλήρη παραμετροποίηση.
ΠροδότηΝαι εγώ ποσταρα στο sonos community, ανέφερα και τα findings του @flash για gen3 και era100, αλλά είχα καλό σκοπό
Δε φαντάζομαι να το πάρουν πίσω.
Ή αν το πάρουν, θα το ξαναδώσουν σύντομα. Kι εγώ πιστεύω είναι feature που βγήκε νωρίς, πριν ενημερώσουν docs, ανακοίνωση κλπ
εδώ είναι άλλος όμως

Mέσω της TV.Δεν έχω ιδέα…ατμος έχω δει μόνο σε σετ με ήχο μπάρα…δηλαδή έχεις ένα σετ απ με πηγή το pc…πως το βλέπει για να στείλει πληροφορία ατμος ή πολυκάναλο…δεν έχω ιδέα κ ρωτάω
Επιβεβαίωσες τι όμως;Τι εκτίμηση, αφού ήδη το επιβεβαιώσαμε.
Μένει να τεστάρουμε αν σε 2.1 με Sub3 μπορεί να προστεθεί Sub4.