Τι είδαμε, τι θα δούμε

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.904
Game of thrones Season 7

Ηταν η λιγοτερο καλη σεζον της σειρας.Παρεμεινε ομως καλη.Παρα πολυ καλη​

Παλι μειναμε με ανοιχτο το στομα,παλι φωναξαμε "μήηηη!",παλι βρηκαμε λογους για να σφιξουμε τη γροθια και να πανηγυρισουμε,παλι δε βλεπαμε την ωρα για να δουμε το επομενο

9/10

Η ογδοη θα ειναι και η τελευταια σεζον :(

Θα γινει ομως της π@υτανας :smg:

:roflmao:

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675
The Girl with All the Gifts του Βρετανού Colm McCarthy.

Ταινία με zombies που δεν είναι μια από τα ίδια και καταφέρνει, ώς ένα βαθμό, να ανανεώσει τη σχετική μυθολογία.
Μπορεί να ιδωθεί και ως αλληγορία.

Θα ικανοποιήσει τους φίλους του είδους χωρίς, ωστόσο, να τους μείνει αλησμόνητη.

Οι υπόλοιποι ας προσπεράσουν.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.693
Security, 5/10

Νόμιζα πως αυτά σταμάτησαν να τα γυρνάνε στα '90s. :D
εγώ ντράπηκα να το βάλω ότι το είδα...και εσύ έβαλες και 5:gotcha::gotcha:
[DOUBLEPOST=1504382231][/DOUBLEPOST]
εγώ ντράπηκα να το βάλω ότι το είδα...και εσύ έβαλες και 5:gotcha::gotcha:
Υ.Γ. Άντε...αφού άρχισες δες και την άλλη του Αντόνιο...το μπλατμπατερφλάι να βάλεις 6 :roflmao:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.693
Κότα.

Το τέλος του καλοκαιριού είναι η εποχή της μ@λακίας. Η κυρά πηγαίνει σε γάμους κι εγώ βλέπω μπούρδες. :D
Δεν λέω...δικαίωμα σου...αλλά...

έχει και άλλες ταινίες:sneaky: να δεις όταν είσαι μόνος :roflmao::lol:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.372
Δεν πήγα ούτε στους γάμους τριών πολύ κοντινών φίλων. Ούτε στα ξαδέρφια. :party:

Συνολικά, και αν υπολογίσουμε τον δεύτερο της μάνας μου που ήταν κουμπάρος ο πατέρας μου και τον δεύτερο του πατέρα μου που ήταν κουμπάρα η μάνα μου (στον τρίτο ευτυχώς δε μας είπε, έκανε πολιτικό), έχω πάει σε πέντε γάμους νομίζω. :D

melina

Cargo 200
Reaction score
42.945
Δεν πήγα ούτε στους γάμους τριών πολύ κοντινών φίλων. Ούτε στα ξαδέρφια. :party:

Συνολικά, και αν υπολογίσουμε τον δεύτερο της μάνας μου που ήταν κουμπάρος ο πατέρας μου και τον δεύτερο του πατέρα μου που ήταν κουμπάρα η μάνα μου (στον τρίτο ευτυχώς δε μας είπε, έκανε πολιτικό), έχω πάει σε πέντε γάμους νομίζω. :D
Το μυστήριο του γάμου είναι ευλογία, όχι μόνο για τους νεόνυμφους αλλά και για τους συμμετέχοντες στο μυστήριο.
Είναι προφανές ότι σου λείπει μεγάλη ποσότητα ευλογίας και πολύ φοβάμαι ότι θα μείνεις στο ράφι. Ας πρόσεχες. :smoke:

Reaction score
1.253
Μιας και αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν αξιόλογες καινούριες ταινίες είπα να δω κάτι κλασσικό απο τη συλλογή μου...
Βαθμός 9/10 και από τις λίγες δεμένες κωμωδίες...

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.354
Judex (1963)

- πολύ περίεργη σουρεαλιστική-Καφκική-bauhaus ταινία

- εν αντιθέσει με ομόλογές της αυτή δεν το κάνει θέμα από την αρχή , αλλά κλιμακώνεται και περιπλέκεται σταδιακά . . . μόνον κάπου στην μέση συνειδητοποιείς το όλο παράξενο επιχείρημα , είναι όμως αργά

- και μόνον η περιέργεια πλέον είναι ικανή να μας κάνει να την δούμε έως το τέλος , και να καταγράψουμε στο βιογραφικό μας αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία

- ο Maurice Jarre τέλος στο soundtrack δίνει την δική του πινελιά

. . . καλή θέαση . . . 8+/10

Zoρζ Φρανζί - Ο δικαστής (1963)

Reaction score
16.123
El Crimen del Padre Amaro - Το πάθος/ έγκλημα του πατέρα Αμαρο

Από συνέντευξη του σκηνοθέτη Carlos Carrera:

Η ταινία βασίζεται σ’ ένα πορτογαλικό μυθιστόρημα του 19ου αιώνα. Μου προκάλεσαν το ενδιαφέρον αυτοί οι παράξενοι χαρακτήρες –οι ιερείς –και ήθελα να μάθω περισσότερα γι’ αυτούς και για τον τρόπο που χρησιμοποιούν την πίστη των άλλων ανθρώπων για να αποκτήσουν περισσότερα χρήματα ή εξουσία για τις επιδιώξεις τους. Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια για να μαζέψω χρήματα κυρίως λόγω της αμφιλεγόμενης φύσης του υλικού. Η Καθολική Εκκλησία είναι πολύ δυνατή στο Μεξικό. Μια συντηρητική οργάνωση ήθελε να απαγορευτεί η ταινία και ξεκίνησε εκστρατεία στο internet εναντίον της. Μια άλλη ομάδα «Οι στρατιώτες του Χριστού» απειλούσαν με τοποθέτηση βομβών στους κινηματογράφους.

Μεγάλωσα σε μια συντηρητική καθολική οικογένεια και φοίτησα σ’ ένα καθολικό σχολείο και γι’ αυτό μ’ ενδιέφερε το ανθρώπινο στοιχείο που υπήρχε πίσω από την εικόνα του ιερέα. Η Εκκλησία είναι ανθρώπινη οργάνωση και πολιτικά είναι πολύ δυνατή. Θα βρεις σ’ αυτή όλα τα ελαττώματα που μπορούν να έχουν οι άνθρωποι. Ήθελα να αφηγηθώ μια ανθρώπινη ιστορία, μια ιστορία για την αδυναμία του κεντρικού χαρακτήρα.....
http://www.cinephilia.gr/index.php/tainies/kosmos/3202-el-crimen-del-padre-amaro-carlos-carrera-2

IMG_2866.JPG

....the film's real questions run deeper, and are political: Has the church sometimes kept company with unsavory sources of financing? Is the policy of celibacy more observed in the breach than in the observance? Are laws against abortion made by men in the daylight and violated by them in the darkness? Is the church more comfortable allied with an amoral establishment than with a moral opposition?

Η ταινία αποτελεί ελεύθερη διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Πορτογάλου συγγραφέα Ζοσέ Μαρία ντε Έσα ντε Κεϊρός, το οποίο εκδόθηκε στα 1875. Στο ίδιο το Μεξικό σάρωσε τα βραβεία Άριελ, ενώ προτάθηκε και για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.648
Members
38.217
Νεότερο μέλος
zero_IQ