Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
6.559
The Bank Job 2008 7/10 ,λιτη χωρις προσπαθιες εντυπωσιασμου, βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα...βαλτε και λιγη σαλτσα ωρε...λιγο αλατι κατι, δε χαλει η συνταγη,αλλα θα μου πεις κοστιζει...Jason εδωσε μια αυρα κατι τις μια αυρα τιποτε παραπανω :)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.843
Τι μου θύμισε; Ένα παπί φτιαγμένο στην εντέλεια. Πού το πρόβλημα; Δεν παύει να είναι παπί.
Όσο κι αν θαύμασα την αρτιότητα της παραγωγής στο σύνολο δεν μπόρεσα να χωνέψω τα αποκρουστικά έθνικ στοιχεία και την τόση μαυρίλα.

Το είχα δει πριν το Avengers. Όταν, λοιπόν, στο Avengers είδα πάλι το μαυροχώρι είπα "Όχι, πάλι!", αλλά ευτυχώς μέσα στο συνονθύλευμα δεν με ξενέρωσε πολύ.

6/10

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Εχθές βράδυ είδα το BASIC του 2003, και μου άρεσε, και ο ήχος του καλός, DTS-HD, 8/10 δείτε το!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.010
Black Panther, 8/10
Τα γνωστά, πολύυυυ χαμηλά γραμμένο το DTS-HD. Αναμένουμε το Atmos (@rose.athens ).
Ας ελπίσουμε ότι θα μας κάνουν το χατήρι να έχουν την ίδια διάρκεια, οπότε θα τα βρούμε...:wink:

Στο Gladiator το έκαναν, οπότε όποτε θέλεις το έχεις σε DTS:X. Στο Saving Private Ryan πάλι, την πατήσαμε, μόνο στην 4Κ το Atmos. :(

Reaction score
15.546
δεν παω σε Β εθνικης immersive sound formats.....:p:D

δεν ειχε νευρο πουθενα >:(......ενα 7 καλα ειναι .

ειχε πολλα θεματα η ταινια και εδειξε οτι ολα τα λ7 τα πηραν οι ηρωες και δεν εμεινε κατι γιατ την ταινια........ο ηχος ωραιος σε 7.1

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.916
Contratiempo

Θελω να γραψω τοσα πολλα μα δεν τολμω
Το εργο επιβαλλει ομερτά,γιατι η παραμικρη αναφορα,θα διαταραξει την αινιγματικοτητα του

Μονο ενα πραγμα....

Η τελευταια σκηνη ειναι ονειρωδης,ειναι απαραμιλλη,ειναι λαμπρη,ειναι αριστουργηματικη

Η απολυτη αρμονια κλιμακωσης μιας έξοχα χτισμενης πλοκης και μιας θεσπεσιας μουσικης
Η ιδεατη κορυφωση μιας ταινιας μυστηριου

"Δεν υπαρχει σωτηρια χωρις πονο...."

Ιδιοφυες

9/10
εντάξει ταινιαρα!!
Αν δεν το εβλεπα εδω, ουτε που θα την ανακάλυπτα ποτε, Ευχαριστώ.
9/10 και απο έμενα.

Reaction score
15.546
Jumanji: Welcome to the Jungle

................. το μεγαλύτερό της ατού, ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ της ήχος και με διαφορά το καλύτερο Atmos μέχρι τώρα, που σε βάζει κυριολεκτικά μέσα στη δράση.........
μετα απο αυτη την ταινια βλεπω οτι εφτιαξε τον ηχο η dolby !!! :lolsign:
....ολο 10σρια βαζεις :roflmao:

Saving Private Ryan (1998)

View attachment 96012

4K & Atmos

Ανάμεσα στις 10 αγαπημένες μου, και από τις ταινίες αναφοράς στον ήχο, τώρα ακόμα καλύτερη.
10/10

Reaction score
15.546
για να σε δω στην πορεια !!!!.....
.....θα αντεξεις να μην κανεις το ιδιο(που κανεις) και μας την λες κιολας τωρα ;)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.010
Στην πορεία δες το warning για το συνεχές τρολλάρισμα.

Αν έχεις να μας πεις τι είδες, καλώς. Αν όχι, εδώ είμαστε. ;)

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.074
Den of Thieves (2018) 7.5/10
Ξεκινάει ωραία, κάνει μια ανούσια κοιλιά με κάτι συναισθηματισμούς, τελειώνει με ωραία μάχη και μια αχρείαστη ''έκπληξη''. Θα μπορούσε να μην κρέμεται τόσο πολύ από τους αδένες του κεντρικού ήρωα - αστυνομικού.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Saving Private Ryan (1998)

View attachment 96012

4K & Atmos

Ανάμεσα στις 10 αγαπημένες μου, και από τις ταινίες αναφοράς στον ήχο, τώρα ακόμα καλύτερη.
10/10
Τώρα θα μου πει κάποιος, γιατί η ταινία (και εμένα απο τις αγαπημένες μου) σε UHD 4K Atmos, όταν παίζει σε τηλεόραση HD, τα χρώματα είναι ξεπλυμένα;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.149
Members
38.416
Νεότερο μέλος
kostas2025