Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
16.870
Molly's Game 2017

6,5 για την ιστορία της Μολι
7/10 για τους πρωταγωνιστες.

B28A4264-17E0-4206-8306-B7F2FDCCB5B4.jpeg

A4A1A925-5AAD-42C4-8DFC-45B92DAFDE58.jpeg

Καλή επιτυχία στα κέρδη από βιβλίο και ταινια και μην το ξανακάνεις.:)

https://www.imdb.com/title/tt4209788/

Attachments

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.975
''No Country for Old Men'' - by Joel & Ethan Coen . . . 2007

- ''σύγχρονο'' western από το γνωστά αδέλφια . . . επάνω σε μία κακή ανταλλαγή ναρκωτικών κάπου στην έρημο

- πολύ βίαιο και νοσηρό , μιάς και οι εκρήξεις μίσους και επιθετικότητας διακόπτουν το αργό γενικώς γύρισμα και την όλη χαλάρωση που αποπνέει το δυτικό Τέξας . Αν και η σκηνοθεσία αλλά και οι ερμηνείες είναι άρτιες , εύκολα περνιέται ως αδαμάντινο b-movie . . . εξ επίτηδες όμως για να μην χαθεί ο κάλως εννοούμενος ερασιτεχνισμός , που πάντα ζωντανεύει τις αισθήσεις . Για αυτό επισημαίνω πως καλό θα ήταν να κριθεί η εν λόγω ταινία όχι ''εν θερμώ'' . . . δυο - τρείς επαναλήψεις επίσης , κρίνονται απαραίτητες

- οι γωνιές που επιλέγονται για τις λήψεις είναι αρκετά εξεζητημένες , αλλά βοηθούν στην κατανόηση πως ένας από τους εκάστοτε πρωταγωνιστές αντιλαμβάνεται την τρέχουσα δράση

- εάν ήταν γυρισμένο στο σκοτάδι , θα μιλάγαμε για σκληρό θρίλερ ( όχι δηλ. πως τώρα δεν είναι και έτσι )

- μας τελείωσαν οι βαρεθήκαμε τις επαναλήψεις σε ταινίες του Sam Peckinpah ? . . . κανένα πρόβλημα . . . εδώ είμαστε !

upload_2018-5-9_14-39-44.jpeg

- καλή θέαση . . . 8,5/10

No Country for Old Men - Official Trailer

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.074
Black Panther (2018) 5/10
Παραγωγή άψογη.
Πλοκή πιο προβλεπόμενη και από την γκρίνια της συζύγου μόλις δει αλλαγή ηχείων.
Ηθοποιοί αδιάφοροι.
Σκηνοθεσία με το μάνιουαλ και τοίχο τοίχο μην κάνουμε καμια πατάτα.
Αλλά αυτά τα αγγλικά που μιλούσαν, αχ αυτή η προφορά, πόνεσε το κεφάλι μου . Μιλούσανε όλοι σαν Σαμάνοι από την Αφρική που έχουν κοπεί στην Τετάρτη Δημοτικού.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.846
Red sparrow 8/10 H Jennifer Lawrence θεόμνο

View attachment 96213

Ακολουθώντας τη συνταγή των ταινιών "action heroine" (Salt, Lucy, Atomic Blonde κτλ), το Red Sparrow προσπαθεί να ξεχωρίσει μέσω της Jennifer Lawrence. Αν και η ταινία είναι κατασκοπική, ο βασικός στόχος σε όλη τη διάρκειά της είναι το ποιος θα καταφέρει να πηδήξει τη Lawrence... Για τους θαυμαστές της αυτό και μόνο είναι αρκετό. Προσωπικά δεν είμαι fan της ηθοποιού αφού οι μπουλούκες με babyface δεν με αγγίζουν, οπότε αναγκαστικά βασίστηκα στα υπόλοιπα στοιχεία της ταινίας για να περάσω την ώρα μου. Βαρεμάρα ατελείωτη με περιγραφή των κομμουνιστικών τακτικών εκπαίδευσης κατασκόπων και ελάχιστες σκηνές δράσης για διάλειμμα.

3/10

Reaction score
16.870
Ακολουθώντας τη συνταγή των ταινιών "action heroine" (Salt, Lucy, Atomic Blonde κτλ), το Red Sparrow προσπαθεί να ξεχωρίσει μέσω της Jennifer Lawrence. Αν και η ταινία είναι κατασκοπική, ο βασικός στόχος σε όλη τη διάρκειά της είναι το ποιος θα καταφέρει να πηδήξει τη Lawrence... Για τους θαυμαστές της αυτό και μόνο είναι αρκετό. Προσωπικά δεν είμαι fan της ηθοποιού αφού οι μπουλούκες με babyface δεν με αγγίζουν, οπότε αναγκαστικά βασίστηκα στα υπόλοιπα στοιχεία της ταινίας για να περάσω την ώρα μου. Βαρεμάρα ατελείωτη με περιγραφή των κομμουνιστικών τακτικών εκπαίδευσης κατασκόπων και ελάχιστες σκηνές δράσης για διάλειμμα.

3/10
Στο μόνο που θα εκφράσω την ένσταση μου ειναι « οι μπουλούκες «.Μου άρεσε πολυ το σώμα της,το πρόσωπο της και η ερμηνεία της.

Για το θεματικό περιεχόμενο και την εκτέλεση της ταινίας 6/10.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.156
Members
38.418