- Reaction score
- 105.265
Έτσι την ήθελε ο σκηνοθέτης.
εσύ καμιά γιουροβίζιον δεν έχεις φέτος να γράψεις?Έτσι την ήθελε ο σκηνοθέτης.
10/10No Country for Old Men
Εγώ πάλι, θα ήθελα να κρατούσε μια ώρα περισσότερο.The right stuff (1983), 8
Θα μπορούσε να ήταν 1 ώρα μικρότερη τουλάχιστον.
Εσυ εχεις αλλου ειδους κολλημα ,σαν το δικο μουΕγώ πάλι, θα ήθελα να κρατούσε μια ώρα περισσότερο
Εγώ πάλι, θα ήθελα να κρατούσε μια ώρα περισσότερο.![]()
Να βάλετε σειρές να το ευχαριστηθείτε.Εσυ εχεις αλλου ειδους κολλημα ,σαν το δικο μου![]()
Ακολουθώντας τη συνταγή των ταινιών "action heroine" (Salt, Lucy, Atomic Blonde κτλ), το Red Sparrow προσπαθεί να ξεχωρίσει μέσω της Jennifer Lawrence. Αν και η ταινία είναι κατασκοπική, ο βασικός στόχος σε όλη τη διάρκειά της είναι το ποιος θα καταφέρει να πηδήξει τη Lawrence... Για τους θαυμαστές της αυτό και μόνο είναι αρκετό. Προσωπικά δεν είμαι fan της ηθοποιού αφού οι μπουλούκες με babyface δεν με αγγίζουν, οπότε αναγκαστικά βασίστηκα στα υπόλοιπα στοιχεία της ταινίας για να περάσω την ώρα μου. Βαρεμάρα ατελείωτη με περιγραφή των κομμουνιστικών τακτικών εκπαίδευσης κατασκόπων και ελάχιστες σκηνές δράσης για διάλειμμα.
Στο μόνο που θα εκφράσω την ένσταση μου ειναι « οι μπουλούκες «.Μου άρεσε πολυ το σώμα της,το πρόσωπο της και η ερμηνεία της.Ακολουθώντας τη συνταγή των ταινιών "action heroine" (Salt, Lucy, Atomic Blonde κτλ), το Red Sparrow προσπαθεί να ξεχωρίσει μέσω της Jennifer Lawrence. Αν και η ταινία είναι κατασκοπική, ο βασικός στόχος σε όλη τη διάρκειά της είναι το ποιος θα καταφέρει να πηδήξει τη Lawrence... Για τους θαυμαστές της αυτό και μόνο είναι αρκετό. Προσωπικά δεν είμαι fan της ηθοποιού αφού οι μπουλούκες με babyface δεν με αγγίζουν, οπότε αναγκαστικά βασίστηκα στα υπόλοιπα στοιχεία της ταινίας για να περάσω την ώρα μου. Βαρεμάρα ατελείωτη με περιγραφή των κομμουνιστικών τακτικών εκπαίδευσης κατασκόπων και ελάχιστες σκηνές δράσης για διάλειμμα.
3/10
Και με σκάφανδρο θα ήταν ακόμα καλύτερη η μπουλούκα.View attachment 96345
Η Λογοκρισία στην αμερικανική τηλεόραση απαιτεί πιο σεμνό μπούστο.Τι να πει κανεις...
Το δα το μεσημέρι. Έχει και ολίγον από splatter-ιά. Αφού δεν με πήρε ο ύπνος καλούτσικο ήταν