- Reaction score
- 103.127
Αν κοίταγες την βαθμολογία πρώτα, δε θα την πάταγες!παπαριά
Αν κοίταγες την βαθμολογία πρώτα, δε θα την πάταγες!παπαριά
Οι βαθμολογίες είναι πλασματικές, υποκειμενικές και - πολλές φορές - κατευθυνόμενες.Αν κοίταγες την βαθμολογία πρώτα, δε θα την πάταγες!
Σε βάθος χρόνου είναι σωστές.Οι βαθμολογίες είναι πλασματικές, υποκειμενικές και - πολλές φορές - κατευθυνόμενες.
Καμία αντίρρηση. Στην περίπτωση που συζητάμε η έννοια του "βάθος χρόνου" δεν εφαρμόζεται - η ταινία κυκλοφόρησε πρόσφατα.Σε βάθος χρόνου είναι σωστές.
Όντως εξομαλύνεται κάπως η κατάσταση με την αύξηση του αριθμού ψήφων, τουλάχιστον για τις mainstream ταινίες. Και πάλι όμως είναι πολύ συχνά ασύμβατες με τα δικά μου γούστα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ταινίες με συγκεκριμένο φαν κλαμπ ή εναλλακτικές -με την ευρύτερη έννοια του όρου- παραγωγές.Σε βάθος χρόνου είναι σωστές.
Η βαθμολογική εξέλιξη έχει αρκετή ακρίβεια στις "πατάτες" όλων των ειδών. Από 5 και κάτω είναι σχεδόν απαραίτητη η αποφυγή.Όντως εξομαλύνεται κάπως η κατάσταση με την αύξηση του αριθμού ψήφων, τουλάχιστον για τις mainstream ταινίες. Και πάλι όμως είναι πολύ συχνά ασύμβατες με τα δικά μου γούστα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ταινίες με συγκεκριμένο φαν κλαμπ ή εναλλακτικές -με την ευρύτερη έννοια του όρου- παραγωγές.
Ακριβώς έτσι. Μόνη διαφοροποίηση ότι εγώ βάζω τον... πατατοδιαχωριστή γύρω στο 6.Η βαθμολογική εξέλιξη έχει αρκετή ακρίβεια στις "πατάτες" όλων των ειδών. Από 5 και κάτω είναι σχεδόν απαραίτητη η αποφυγή.
Οι υψηλές βαθμολογίες από την άλλη δεν βοηθούν πολύ αφού το υποκειμενικό γούστο ποικίλει.
Οι πιο "συμβατοί" με την υψηλή βαθμολογία είναι οι σινεφίλ (με την καλή έννοια), αυτοί δηλαδή που αγαπούν την κινηματογραφική τέχνη σε όλες της τις μορφές.
Κοτσανα από τις λίγες... Gonziloalien της κακιάς ώρας
Αξιοπρεπέστατο..... 7/10 !
Δυστυχώς "έπη" όπως το Alien (1979) έχουν επηρεάσει αρκετές ταινίες του είδους,αλλά αυτό ήταν ωραία τροποποιημένο και το καταευχαριστήθηκα.Είχε 2-3 σκηνές που πραγματικά (αν όχι με κοψοχόλιασαν) με άγχωσαν...
Συστήνεται ανεπιφύλακτα !
Μια απο τις χειροτερες ταινιες της χρονιας!Κοτσανα από τις λίγες... Gonziloalien της κακιάς ώρας